Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały ranking, co kto i dlaczeg

Kto Was nabardziej wkurza na kafe?

Polecane posty

i dlaczego, ale bez typu "bo jest gupi, bo jest tempą szczałą, bo ją araby ruchały, bo duzo tu pisze, bo to oferma w końcu" itp straszna nienawisc widac wobec niektórych, slusznie czy niesłusznie to osądzimy, dlatego wpisywac sie kto ma ochote a, i jak ktos jest ladny/inteligentny i nie lubicie go bo jest ladny/inteligentny ale wolicie wymyslac tysiac powodów dla których ta osoba jest glupia/brzydka to sobie dajcie spokoj, zazdrosc jest jeszcze glupsza niz to co tu niektorzy wypisuja

ale dlaczego wlasnie? co ona zlego robi?

Gość blondddii
to ile wy tu codziennie przebywacie ze kazdego znacie z osobna???masakra

za każdym razem jak tu jstem pojawiaja sie tematy o tym jak bardzo ktos jest glupi, w dyskusjach rozni ludzie sa zaczepiani i wyzywani. ale jak sie zapyatc wprost dlaczego to nikt nagle nei odpowiada

mały ranking, co kto i dlaczeg za każdym razem jak tu jstem pojawiaja sie tematy o tym jak bardzo ktos jest glupi, w dyskusjach rozni ludzie sa zaczepiani i wyzywani. ale jak sie zapyatc wprost dlaczego to nikt nagle nei odpowiada Bo łatwiej wejść na jakiś temat obrzucać gównem bez powodu kilka osób a później udawać że nic się nie stało :D

lubię jeść dżem

Gość ja pani wasza
FIKU MIKU

ja pani wasza FIKU MIKU Czytać nie umiesz?? Powód jakiś podaj :D Chyba że nie masz powodu i ulegasz wpływowi innych osób na forum i dlatego piszesz kto ale nie dlaczego :D

dżem jest w porządku pavlo skad to wynika? jakies kompleksy, chec sprowokowania...nie jestem tu dlugo wiec moze faktycznie jakies osoby chamsko sie zachowaly czy same wyzywaly ale na razie tego nie widac

pavlo skad to wynika? jakies kompleksy, chec sprowokowania...nie jestem tu dlugo wiec moze faktycznie jakies osoby chamsko sie zachowaly czy same wyzywaly ale na razie tego nie widac Raczej próba odstresowania się. A że na forum wszyscy sa anonimowi i nie widza sie twarzą w twarz to używają "łaciny" ile sie tylko da w imię zasady jak ci dojebie to poczuje się lepiej. Później osoby te mają swoich zwolenników i przeciwników i same wejście na jeden temat dwóch osób o wygórowanym ego sprawia że połowa forum daje się wciągnąć w bezsensowny spór o chuj wie co

debilizm nie wiem jak mozna jechac tak po drugiej osobie, nawet jesli to tylko forum, ot tak, by sobie nastroj poprawic. a momentami naprawde ostre rzeczy tu gadaja i jakies wojenki jak w przedszkolu

chyba nie mam nikogo na sumieniu, żebym komus otwarcie totalne nielubienie wyznała, albo zapomniałam, bo nikt mi nie przychodzi do głowy... owszem zwyzywałam parę osób, ale to chwilowe awanturki, nienawiści do nikogo nie żywię bo niby za co? to tylko forum. :)

a teraz moga jasno i wyrazne napisac co ich wkurza,ale widac ze nie maja zadnych argumentow to milcza. a jutro znowu kogos pojada

ale no wlasnie skoro to tylko forum, to po co wyzywac kogos od szmat, dziwek itd? robic z siebie lepszego niz sie jest w rzeczywistosci bo sie nie ma czarnego nicka, a dla mnie bez roznicy, pisze w pomaranczy bo mi wygodniej po co zakladac codzien tematy o kims?

o mnie były tematy obrażliwe, nawet dwa, więc jestem jakby ofiarą forumowej nienawiści ;) nie znam powodu, nawet nie staram się domyślić, bo to problem tej osoby, co nienawidzi i musi aż temat o tym założyć.

chciałem popełnić samobójstwo więc kopnąłem w kalendarz, ale wciąż żyję :(

nigdy nie ma tak, że sie podobasz wszystkim, a głoszenie własnych poglądó jest ryzykiem, że znajdziesz wroga, który zabije Cie za słowo, bo za symboliczne sprawy niejedna wojna powstała, tutaj akurat jest to też wojna-symboliczna.

Mnie parę osób wkurza, są to osoby szerzące swoje patologiczne poglądy. Na forum są tez młode osoby i uważam, że szerzenie nacjonalistycznych i rasistowskich poglądów (BSA), propagowanie anoreksji (samotny romantyk), propagowanie pedofilskich skłonnosci (samotny romantyk, wojtuś) i szukanei młodej naiwnej, zasługuje na ostrą krytykę i skasowanie przez moderatora. Pozdrawiam, ta zła fikuśna :)

mnie nawet BSA nie wkurza, od tego jest moderator, żeby wycinał rasistowskie teksty, co tu pomoże moje wkurzenie?

Gość gdgfdgdfgdfges
po co zakladac codzien tematy o kims?--rozbroiłaś mnie tym tekstem,a ty co robisz?:D sama nakręcasz głupią spirale a potem się dziwisz.

kurcze, mam szczescie bo calkiem mile podszywy sie trafiaja njunnujn a wszytko w tym przekonaniu "jestem lepszy od ciebie wiec moge cie wyzywac" fakt chyba korzystaja z anonimowosci, chociaz w realu tez nieraz spotyka sie takich co w tramwaju zelzyc potrafia no na kafe zdarzaja sie okazy specyficzne, taki nazista tu byl to sie nie dziwie ze czasem komus nerwy puszcza smutne to jakos

no wiem, czesciowo nakrecam, ale no nie jestem tu tak dlugo by znac zaszlosci np. na ogolnym widzialam stare wypowiedzi tej calej jennifer, i sie nie dziwie ze nei jest lubiana bo ciezko sie dziwic ze ludzie nie lubia osoby ktora sama wszystkich wyzywala i ponizala

słyszałam o badaniach, w których Polacy wypadli jako najbardziej nienawistny naród w rankingu nacji. jesteśmy narodem frustratów. jad wylewa sie przy okazji anonimowości, szeroką toksyczną lawą. niektórym uśmiech i życzliwość sprawia ewidentny ból i przykrość. ;)

Gość gdgfdgdfgdfges
nie lubiane są osoby (czarne nicki)które sięczesto udzielają nickiem i takie które zakładają głupie topiki

Ja nie lubię BSA (i wszelkich jego leśno-zwiadowych wcieleń) bo akurat takie natężenie rasizmu, seksizmu, chamstwa i - jak się ostatnio okazało - zapędów na małe dziewczynki mnie najzwyczajniej w świecie irytuje i obrzydza - w końcu gdzieś żyje taki człowiek ziejący nienawiścią do wszystkiego co nie zgadza się z jego chorą wizją świata. I nie chodzi o to, że nerwy puszczają (on już nikogo nie jest w stanie zdenerwować), ale za nickiem stoi osoba i tej osoby lubić się nie da. Poza tym pytasz dlaczego nie lubią Fiku - ona prowokuje, ale prowokuje w sposób który wkurza wszystkie internetowe trolle - jest do bólu miła, robi swoje tematy o brunecie w okularach, pozwala się z sobą droczyć i nigdy nikt jej jeszcze nie sprowokował do chamstwa. Sól w oku masy sfrustrowanych ludzi :P

Gość gdgfdgdfgdfges
nie lubiane są osoby (czarne nicki)które się czesto udzielają* nickiem i takie które zakładają głupie topiki * udzielają pod stałym czarnym nickiem

"nie lubiane są osoby (czarne nicki)które się czesto udzielają* nickiem i takie które zakładają głupie topiki * udzielają pod stałym czarnym nickiem" no ok, ale nikt nikomu nie kaze wchodzic w te topiki. czyli lepiej jest pisac jak na pomaranczowo niz na czarno? bo jak nick zacznie byc poznawany to od razu w parze idzie nielubienie? aha, czyli fiku wkurza bo jest mila. no pasuje idealnie do tych badan o najbardziej nienawistnym narodzie

Moorland fajnie to ujęła, taki internetowy "psychol" nie wkurzy mnie, ale świadomość, że ktos taki żyje i zieje swoją nienawiscią do ludzi w pewien sposób mnie dotyka.

jeżeli ktoś ma stały nick to wygląda to tak jakby często tu siedział - to raz. Dwa - ze stałym czarnym nickiem są kojarzone poglądy, wypowiedzi, ogólny zarys osoby. I jeżeli dana osoba raz czy dwa zrazi do siebie niepopularnym stwierdzeniem czy stanie się atakiem trolla to trend sam się ustawi. Kafe w praktyce ma pewnie dużo mniej użytkowników niż mogłoby się wydawać, ale to forum które cieszy się największą popularnością w godzinach niskiego ruchu w biurach, sklepach, firmach itd - ludziom się po prostu nudzi, więc szukają zaczepki.