Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały ranking, co kto i dlaczeg

Kto Was nabardziej wkurza na kafe?

Polecane posty

Mnie - zawsze szczery a powodem jest brak jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji i plucie jadem na każdego kto się z nim nie zgadza Ja - zawsze szczerego powód - jestem chamski :D

njunnujn podnoszę temat, może para nienawiści pójdzie w jednym odosobnionym miejscu... Już idzie njun tyle że w temacie szczerego :D

Pavelku, i co Ty tam robisz? masz frustrację do wyładowania czy ulepszasz świat? ;)

Ulepszam forum :D Ludzie którzy plują jadem wokoło i nie potrafią podać przyczyn swojej ciągłej frustracji są toksyczni dla innych użytkowników forum. A to że sam muszę się zniżyć do jego poziomu no cóż czasem trzeba dla dobra ogółu pobrudzić sobie ręce

Njun, prawda jest taka, że już od dawna się zs należało powiedzenie prawdy jego próby ośmieszania, próby poniżania i dyskredytowania konkretnych osób nie mają nic wspólnego z merytoryczną dyskusją Dodatkowo niesmak budzi fakt, że wyszukuje on z premedytacją osoby słabsze, kulturalniejsze, takie, które nie chcą schodzić do plugastwa i rynsztokowych określeń, nie odpłacają mu tym samym -- zauważ, że albo są to nicki żeńskie, które w bezmiarze frustracji wyzywa od zwierząt albo /jak widać to po dzisiejszym pisaniu facetów-rozmówców określa mianem dzieci --- w ewidentnym celu, żeby poczuć się na nieco wyższej poniekąd pozycji, z której może się poczuć mentorem.

Pavlo, ale bohater z Ciebie^^ BSA pod nickiem leśny powrócił i on bywa przerażający z tymi swoimi poglądami, ale czy ktoś wkurza...raczej niespecjalnie.

tak, to znana technika- umniejszanie przeciwnika, umniejszacz, psychicznie powiększa siebie tym bardziej na ile symbolicznie, słownie, socjometrycznie, pomniejszy swojego interlokutora. może nie jest to szczyt wersalu, ala na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, a niektorzy jakby na polu bitwy...

ciab Nie jestem już dzieckiem według zs :D \To juz nieaktualne :D W mailu od niego awansowałem na pedała :classic_cool: Ale sam napisał że jest bardziej zniewieściały ode mnie :D Ja bym sie do tego nie przyznawał :D Teraz boje sie ze on przyjedzie do mnie w celu matrymonialnym :(

Pavlo, a co to, czyżby dzieci nie mogły być pedałami? Jak to tak:( Ale nie warto reagować na takie zaczepki, szkoda nerwów a tylko schodzi się poniżej poziomu.

może nie jest to szczyt wersalu, ala na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, a niektorzy jakby na polu bitwy... ... ehh, niekoniecznie są i tacy, którzy potrafią napisać coś szczerze, ale bez obrażania, ośmieszania i poniżania są tacy, który obrażając innych, ośmieszając, poniżając sami czuliby się źle są tacy, którzy zaczynają się bronić, gdyż wszelkie próby łagodnego protestu nie przyniosły dotąd żadnego skutku, a osoba "uzurpatora wszelkich racji" próbuje znaleźć poparcie osób, które nie umieją sobie samodzielnie podnieść samooceny i łykają każde słowo kafe-guru jak ostatnią deskę ratunku. :)

Krwawa Wilczyco Ależ ja moja droga nawet się nie denerwuje śmieszy mnie ten mały człowieczek który zabłysnąć próbuje i wszystkich którzy się z nim nie zgadzają miesza z błotem w imię zasady ja mam racje i nikt kurwa inny :D

Gość najbardziej
wkurzaja mnie bezsensowne tematy Bo wiadomo czarnych ników można mieć miliony zupełnie jak pomarańczowe. I wkurza mnie zazdrość bo wiadomoże zazdrości się zasze tego czego się nie ma.

Pavlo, ale po co z taka osobą dyskutować w ogóle? Parę słów można powiedzieć, głupota zasługuje na ośmieszenie, ale dalsze rozmowy...najgorszym afrontem jest ignorowanie wielce szacownej osoby, która to żyje w przekonaniu o swej wyższości. Przynajmniej według mnie.

Krwawa Wilczyca Pavlo, ale po co z taka osobą dyskutować w ogóle? Parę słów można powiedzieć, głupota zasługuje na ośmieszenie, ale dalsze rozmowy...najgorszym afrontem jest ignorowanie wielce szacownej osoby, która to żyje w przekonaniu o swej wyższości. Przynajmniej według mnie. Może i źle rozumuję ale mnie uczono zawsze że ignorancją zła się nie zwalczy na zło trzeba reagować złem, na chamstwo chamstwem itd

No ignorancją to się raczej nic nie zwalczy:P Ignorowaniem....to inna bajka :P Jak 16latek będzie na mieście obrażał starsze osoby czy dzieci i kogoś popchnie, to tak dorosły facet biorący go za fraki odniesie tymczasowy skutek. Ale na drugi raz ten smarkacz wybierze miejsce bardziej ustronne i sprawdzi czy nie ma nikogo kto by mógł go przetrzepać. I tak wygląda zwalczanie zła złem. Taki przykład. Gdy ktoś Cię wyzywa i odpowiadasz mu tym samym pokazujesz tylko, że jesteś świetnym partnerem do rozmowy.

ale mnie uczono zawsze że ignorancją zła cos niewiele cie w tej szkole nauczono pekinczyku :-) hahaha ignorancja a wiesz co znaczy bynajmniej? :-)

Gość Co z tego że
niejaki offerma za to ze lansuje tu pseudoliberalizm ekonomiczny i te osoby ktore jadą po Żydach naszych starszych braciach, w tym pewna kobietka(nie pamietam nazwy) z czarnym nickiem gloszaca skrajne poglady

Krwawa Wilczyca No ignorancją to się raczej nic nie zwalczy Ignorowaniem....to inna bajka Jak 16latek będzie na mieście obrażał starsze osoby czy dzieci i kogoś popchnie, to tak dorosły facet biorący go za fraki odniesie tymczasowy skutek. Ale na drugi raz ten smarkacz wybierze miejsce bardziej ustronne i sprawdzi czy nie ma nikogo kto by mógł go przetrzepać. I tak wygląda zwalczanie zła złem. Taki przykład. Gdy ktoś Cię wyzywa i odpowiadasz mu tym samym pokazujesz tylko, że jesteś świetnym partnerem do rozmowy. Niech wyzywa tyle jego :) Po mnie spływa to jak po kaczce. Dla zainteresowanych w temacie zs rozmowa jest moja dzisiejsza rozmowa mailowa z tymże osobnikiem :D

Po mnie spływa to jak po kaczce. wlasnie widze :-) ok, perspektywa spotkania pekinczyka w szczecinku jest silniejsza, wlochy nie zajac, poczekaja :-)

Po nikim nei spływa jak po kaczce, zawsze znjadize sie czuły punkt który dotknie. Pavlo dzis wypowiadasz sie np. bardoz emocjonalnie, bo coś cię jednak dotknęło.

Njuna zapewniam Cię, że stoicki we mnie spokój w porównaniu z tym, jakie on stosował wobec mnie prowokacje :)

Pavlo, cóż, tym tylko pokazujesz co Ciebie naprawdę rusza. no wreszcie, to teraz niuniek mozesz juz wypuscic powietrze, otrzepac piorka i jechac do szczecinka :-)