Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały ranking, co kto i dlaczeg

Kto Was nabardziej wkurza na kafe?

Polecane posty

Gość gdgfdgdfgdfges
aha, czyli fiku wkurza bo jest mila. no pasuje idealnie do tych badan o najbardziej nienawistnym narodzie haha nie nie dlatego:P zakłada totalnie idiotyczne topik,zadaje durne pytania i jeszcze siebie opisuje jako piękną inteligentną dziewoje . chyba ludzie mają dość jej durnych tematów,dlaczego bywają niemili ,a nie dlatego ze fikuśna jest milusia;)

sugerujesz, że ludzie toczą pianę z ust tylko dlatego, że jakaś dziewczyna zakłada topiki na które nikt nie musi wchodzić i pisze tam swoje prowokacyjne zdanie które jak na złość nie są okraszone przekleństwami? I ty uważasz, ze to jest normalne?

gdgfdgdfgdfges no właśnie dlatego ludzie są dla niej niemili, że ona ich wkurwia swoim sposobem bycia- to jest objaw frustracji u tych ludzi, co przeszkadza słodko-infantylno- głupkowata fiku ze swoim wysoko zadartym noskiem, komuś kto nie jest frustratem? nic.

Gość bla. bla. bla.
fiku miku, czy ktos cie prosil o zdanie w tym temacie?:)

Moorland a czym Ty zrazilas do siebei?czy nie masz pojecia? wydajesz sie naprawde fajna osoba, co ma poukladane w glowie a sa ataki na Ciebie wlasnie ciekawe ilu uzytkownikow liczy kafe, moderatorzy pewnie maja statystyki jakies tak czy owak srednio ciekawie prezentuje sie sporo osob co korzysta z kafe (albo z kolei to tylko sztuczny tlum)

Gość ukueele
bla bla bla szuka cie zawsze szczery

Gość bla. bla. bla.
co przeszkadza słodko-infantylno- głupkowata" to jest twoja opinia na jej temat:) a czy bedac osoba za jaka sie uwazasz-tolerancyjna-tolerujesz jej watki?:)

Gość ukueele
bla bla bla czytaj

bla. bla. bla. widze ze Ty chyba masz jakis problem, mam wrazenie ze weszlas tu tylko po to by zaczepic bezsensownie fiku, nie zwracajac uwagi na inne wypowiedzi

Gość ukueele
bla bla bla to zawsze szczery

Gość gdgfdgdfgdfges
o przeszkadza słodko-infantylno- głupkowata fiku ze swoim wysoko zadartym noskiem, komuś kto nie jest frustratem? przesadzasz, wiem ze na tym forum trzeba wszystkich kochać ,akceptować,ale zawsze się znajdzie ktoś kto nas irytuje,w realu i w świecie wirtualnym,i to jest (moim zdaniem)normalne natomiast nienormalna jest zbyt emocjonalna reakcja na jakiegoś tam nicka (np wyzwiska,prowokowanie go ) Jestem frustratem bo fiku mnie irytuje?

to nie jest moja opinia na temat wpisów fikuu, to jest zbitek kilku zarzutów jakie wobec niej mają członkowie jej antyfanklubu. w ogóle nie zauważam jej wątków, bo: jest ich tyle, są poza moim obszarem zainteresowań są nudne. ;)

boziu to może ustalmy, że ike nie skończyła- ba!- nie zaczęła nawet podstawówki a to dlatego, że wdała się w romans z pewnym polonistą:P który wcześniej był księdzem chociaż lubił chłopców. Zwłaszcza podniecało go wyjadanie spod stołu obierek dzieciom ike- bo nie miał do nich szacunku- do tych obierek znaczy....

yyy pomyliłam topy:) :P będzie kopiuj wklej:P

jestem sarkastyczna - i sobie w 100% zdaje z tego sprawę. Przy czym ludzi którzy sami z sobą nie mają problemów moje mniej przyjemne odpowiedzi spływają, podobnie jak nie biorą na poważnie moich czasem niesmacznych żartów (no przecież nikt nie jest idealny). Naraziłam się tak naprawdę dwóm osobom i to tylko i wyłącznie dlatego, że miałam inne zdanie. Przy każdej okazji rzuca się na mnie Offerma (a jeżeli mu odpowiem wyzywa mnie od idiotki, bo przecież on mnie ignoruje i jak ja śmiem do niego pisać), chociaż trzeba przyznać, że nie śledzi moich postów - pierwszy raz się dopieprzył jak całkiem nieświadoma jego potencjalnej reakcji zdrobniłam jego nick. Po prostu się wyżywa nie mniej niż na wszystkich innych - tak dla zasady. No, a druga osoba to BSA - chyba wszystko w mojej egzystencji go doprowadza do szewskiej pasji.

Gość bla. bla. bla.
zs moze mnie szukac, dlaczego nie:) ale, czy wy, wszyscy najmadrzejsi klikacie w nik 'fiku miku' ?:) czy wiecie w ogole na jakich zasadach dziala kaffe? na jakich zasadach dzila fiku miku? zwroccie uwage na logowania i na ilosc postow ,ktore pisze nie wspomne juz o ilosci zakladanych tematow bo te jednak sa czasami kasowane, co jest rzadkoscia w tym przypadku(fiku miku) naprawde jestescie tak ulomni? no coz...

my doskonale wiemy na jakich zasadach działa kafe i teraz powiedz - czy wiedząc to normalnym zachowaniem jest tak się wściekać?

"przeszkadza" w znaczeniu, że jest przeszkodą uniemożliwiającąużytkowanie forum, w wyniku czego trzeba wykazać reakcję, chociażby symbolicznie usuwajacą przeszkodę, coś/ktoś mnie irytuje, to nie znaczy, że muszę to cos/tego kogoś zwalczać, oceniamy właściwie wszystko dookoła, a na niewiele rzeczy reagujemy.

no wlasnie zarzut wrednosci sie pojawia wobec "babochlopow"(dzis z takim czyms sie spotkalam, Ty moorland jestes wsrod nich to pewnie wiesz co to znaczy) a to czesto jest ironia i sarkazm po porstu. ale z tego co czytam teraz to widze ze w wiekszosci przypadkow po prostu ludzie ktorzy sie nudza, maja jakies kompleksy czerpia jakas prymitywna radoche z tego ze dowala komus w necie. bo w koncu jak sie kogos zaczepia to sie liczy na odpowiedz i wdanie w pseudo rozmowe, a jak ktos olewa to zlosc rosnie szkoda ze az tylu takich jest

ale to jest specyfika kafe, taki kloaczny charakter tego forum, chce ci sie rzygać wchodzisz na kafe i obrzygujesz pierwszą napotkana drażniącą cie osobę, robie czasem podszyw pod kogos kto mnie oszołomi swoją głupotą czasem wyładuję frustrację, kto jest bez winy i nie korzysta z okazji, to chyba jakiś święty... ;)

ja się dziwię, dlaczego obrywa sie Krwawej Wilczycy, bo jest inteligentna, zdystansowana i sympatyczna, bo jest inteligentna, zdystansowana, sympatyczna? ;)

heh, to już zartowac widze nie mozna, ale jak Ty jestes babochlopem moorland to to chyba pozytywne okreslenie jest ;) Zona, kazdy kto wstawia zdjecie chyba jest krytykowany. nieraz sliczne dziewczyny sa z gory do dolu jechane "bo tak" no ja sie zbieram spac, dziekuje za mila rozmowe:) spokojnej nocy

Gość bim bom bim bom bim bom
ikusiu stul pyska ryzego-twoje zdanie nie ma racji bytu z wiadomych wzgledow zdesperowana.... idz i jeb sie z wszystki mi jak do tej pory,przynajmniej tych uszczesliwisz nic tu po tobie o, albo idz na ogolny i poradz sie w jaki lambrekin sie ubrac czy ma to byc biskupi burgunt czy tez wielkanocny fiolet no i oczywiscie falbanka w ktora strone ma sie ulozyc :)

no cóż, ja się nie obrażam, wręcz przeciwnie - na tym forum to komplement :) Dobranoc :)

Gość bim bom bim bom bim bom
bim bom bim bom bim bom --> boli cie cos? moze ciebie pominelam ? " az taki zaszczyt nie istnieje w swerze moich marzen