Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały ranking, co kto i dlaczeg

Kto Was nabardziej wkurza na kafe?

Polecane posty

zawsze szczery "ojej jak tu duzo napisane pekinczyku alez sie zagotowales widze i szukasz potwierdzenia? " Nie zaśmiecaj tego tematu i trzymaj się swojego chyba że tam już nie masz o czym pisac bo skończyły Ci sie argumenty (czyt. obelgi) zawsze szczery "Po mnie spływa to jak po kaczce. wlasnie widze ok, perspektywa spotkania pekinczyka w szczecinku jest silniejsza, wlochy nie zajac, poczekaja " Hmmm dziwne niedawno w pierś się biłeś że do mnie przyjedziesz a teraz nagle odwidziało Ci się?? zs zmienny jest ......... jak skarpetki i pogoda :D

fiku, nie dotknęło go osobiście ale przeczytał jak on traktuje rozmówców Moja znajomość z w.w. nickiem zs też się podobnie zaczęła - od obserwacji, w jaki sposób on traktuje rozmówców .....

a po dzisiejszym dniu ułożyła mi się całość na temat zs-nicka:D

to ciab dokoncz ze jestes nadzieja 8 i przynajmniej ludzie nie beda sie zastanawiac dodaj tez, ze usunalem cie z tlenu bo juz dluzej nie moglem zniesc twojej glupoty, ale oczywiscie dalej wysylalas maile, jakies zyczenia itd :-) o tym juz nie bedzie slowa? :-)

fiku mikuuu Po nikim nei spływa jak po kaczce, zawsze znjadize sie czuły punkt który dotknie. Pavlo dzis wypowiadasz sie np. bardoz emocjonalnie, bo coś cię jednak dotknęło. Uwierz mi że się mylisz :D Nie czuje się dotknięty żadną jego obelgą ani żadnym jego wywodem :) Dziś wzięłem sobie na cel upokorzenie kogos kto od dłuższego czasu upokarza innych kiedy tylko sie jemu chce. Jak to kiedys napisałem moim celem w życiu jest zmiana świata na lepsze :classic_cool: Tego wirtualnego też :)

dziwne masz podejście Pavelku, tępieniu ludzi o negatywnym przekazie poprzez negatywny przekaz pomnaża ilość negatywnego przekazu, trzeba się śmiać, walczyć satyrą to strasznie groźna bron na bufony. bo sa nadmuchane i pękają od tego. jak napiszesz żart, to uwierz mi, duzo lepiej działa na atmosferę forum niż pyskówy. ;)

njunnujn dziwne masz podejście Pavelku, tępieniu ludzi o negatywnym przekazie poprzez negatywny przekaz pomnaża ilość negatywnego przekazu, trzeba się śmiać, walczyć satyrą to strasznie groźna bron na bufony. bo sa nadmuchane i pękają od tego. jak napiszesz żart, to uwierz mi, duzo lepiej działa na atmosferę forum niż pyskówy. Niestety ale żeby dać komuś do wiwatu i uzmysłowić jaki jest naprawdę(bo on chyba sam o tym nie wie) nieraz trzeba się zniżyć do jego poziomu jak sie widzi że inne sposoby nie działają :(

16:07 [zgłoś do usunięcia] Pavlo1985 Uwierz mi że się mylisz Nie czuje się dotknięty żadną jego obelgą ani żadnym jego wywodem Dziś wzięłem sobie na cel upokorzenie kogos kto od dłuższego czasu upokarza innych kiedy tylko sie jemu chce. Jak to kiedys napisałem moim celem w życiu jest zmiana świata na lepsze Tego wirtualnego też Dokładnie tak :)

Niestety ale żeby dać komuś do wiwatu i uzmysłowić jaki jest naprawdę(bo on chyba sam o tym nie wie) nieraz trzeba się zniżyć do jego poziomu jak sie widzi że inne sposoby nie działają Dokładnie tak, dzięks Pav :)

Krwawa Wilczyca Haha, cały topik poświęcony jak to bezsensowne jest obrzucanie się gównem na kafe itd a tu proszę, no zajebiści jesteście Może i bezsensowne to jest ale być może kogoś najdzie na refleksje tego jak sie zachowuje to raz. A dwa przynajmniej w jednym temacie ludzie od początku do końca czytają wszystko z usmiechem na ustach :)

"....dziwne masz podejście Pavelku, tępieniu ludzi o negatywnym przekazie poprzez negatywny przekaz pomnaża ilość negatywnego przekazu, ...." Niestety czasami język trzeba dopasować do rozmówcy :)

Ja zgadzam się z njunnjun. Ej,ale już wiem jaki będzie mieć temat Ewa Drzyzga do rozmów w toku "Wirtualny świat - forum kafeterii". Zgłoście się, chyba 1000zł płacą.

No co ty Krwawa Wilczyco majestat zs-a chcesz obrazić żeby musiał z plebsem siedzieć na wizji ?? :D

Będzie miał specjalny fotel. Albo przez skypa jeśli będzie bał się konfrontacji twarzą w twarz. Ale wyobrażacie sobie jaką furorę by to na forum zrobiło? I może Ci co wezmą udział zostaną wykreowani na prawdziwe gwiazdy niczym Luntek czy Gracjan. Autografy, tłumy wielbicieli....kafeteria zyska rozgłos, same korzyści.

Krwawa Wilczyca Będzie miał specjalny fotel. Albo przez skypa jeśli będzie bał się konfrontacji twarzą w twarz. Ale wyobrażacie sobie jaką furorę by to na forum zrobiło? I może Ci co wezmą udział zostaną wykreowani na prawdziwe gwiazdy niczym Luntek czy Gracjan. Autografy, tłumy wielbicieli....kafeteria zyska rozgłos, same korzyści. Ale kiedy ja bym na to czas znalazł?? Zmienianie świata na lepszy to czasochłonne zajęcie :(

Nie marnuję energii :D Spójrz na to tak Ty potrafisz się zdystansować do tego co pisze zs ale są ludzie którzy tego dystansu do siebie nie mają i nawet jak w wirtualnym świecie ktoś ich zjedzie to się załamią. I dla takich właśnie osób prowadze wojnę z zs-em tzn on ją prowadzi a ja mam ubaw po pachy :D

Gość jnbk
Idiocie nie udowodnisz, że jest idiotą. Ten typek nie jest zdolny do autorefleksji. I tyle na ten temat.

fiku mikuuu Pavlo, tyle pisze na forum i jakoś nigdy nei trafiłam na zs, olej jego wpisy to się znudzi Po co?? Lepiej niech sie obrazi co zrobił juz dzisiaj 2 razy :) Mnie to bawi bo wiem że on się denerwuej z minuty na minutę coraz bardziej bo kończy się mu jego bogaty zasób obelg a ja dalej niewzruszony prowokuję go do dalszych ataków wzmacniając jego nerwy aż wkońcu podda się i obrazi na amen :D

Gość 444444444434
a ja fikuu mikuu lubię (jestem kobietą) nie lubię: - damascenki (za jej durne poglądy) - bo_taka_jestem, ponieważ jest naprawdę nieinteligentna, a ja nie znoszę nieinteligentnych osób - podobnie jest z żabą Letycją - porażająco niskie IQ Bardzo często mam mieszane uczucia, np. do Moorland. Czasami bardzo ją lubię a czasami dziwię się jak taka osoba może mieć tak głupi pogląd

Gość truskawek.33
U Krwawej Wilczycy nie podoba mi się podpis. Jest bez sensu. Przecież żeby wiedzieć, że coś się nie podoba, trzeba to najpierw przeczytać. W sumie nie jest głupią dziewczyną, ale ten podpis jest naprawdę debilny.

Robiąc im niedźwiedzią przysługę. Zresztą, nie odniesiesz skutku bo każdy w wirtualu jakim był takim będzie, ewentualnie zmieni nick i nabierze więcej złości. Myślisz, że ja mało tu usłyszałam? Na poczatku się olewa, ale ma się słabszy dzień i w końcu się przejmie, na samym początku tak miałam "jak to tak, przecież krzywdy nikomu nie zrobiłam a tu już kolejny dzień ktoś śledzi każdy mój wpis i atakuje mnie". I co? I się dowiedziałam po co takie osoby to robią. Z nudów, by zobaczyć jak szybko się pęknie. Raz się przejedziesz i potem masz w dupie takie rzeczy. Bo ZAWSZE znajdzie się ktoś komu nie podpasujesz i kto Cię zwyzywa. Ale tym pokazuje tylko kim naprawdę jest. A Ty tylko dziecinność pokazujesz "To dziecko powiedziało Ani, że ma brzydkiego misia to ja mu powiem, że ma brzydkie portki" i cała taka czcza gadanina. Przynajmniej moim zdaniem.

Gość truskawek.33
Aha, jeszcze zawsze szczery - czasami ma racje, ale bezmyślne jest to, że oczekuje od kobiet cech męskich.

Jestem pod jednym nickiem, który widać NAD wypowiedzią, jeśli ktoś ma coś do mnie bo np. jestem najwredniejsza, najzłośliwsza, istne paskudztwo to nie musi czytać. A będąc dosłownym, można przeczytać jedno zdanie z kilku i mieć próbkę mojej radosnej twórczości. Przynajmniej w rozumieniu moim i osób które tego wyrażenia używają.

Gość bo lubimy
Darker - jego riposty są ... wręcz niewiarygodnie tłumokowate. Dla przykładu: Darker: "to jest na faktach autentycznych" Ktoś: "określenie 'fakt autentyczny' jest błędne" Darker: "Tak idioto?! Np 'Karol, człowiek który został papieżem' jest na faktach autentycznych! Debil!"