Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały ranking, co kto i dlaczeg

Kto Was nabardziej wkurza na kafe?

Polecane posty

"A Ty tylko dziecinność pokazujesz "To dziecko powiedziało Ani, że ma brzydkiego misia to ja mu powiem, że ma brzydkie portki" i cała taka czcza gadanina. Przynajmniej moim zdaniem." O proszę kolejny raz słyszę dzisiaj ze dzieckiem jestem :D A tak na poważnie do poziomu niektórych osób trzeba się zniżyć chociażby po to żeby na przyszłość wiedziały ze nie tylko one mogą kogoś zjechać ale że to działa w obie strony :) Miłego popołudnia życzę :) A teraz znikam zająć się obowiązkami :)

To ja tylko odpisze 444444444434 Poglądy ludzie mają różne, a to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie podajesz żadnych konkretnych przykładów, ale nie mam poglądów które kogokolwiek by raniły (no, może poza ludźmi którzy lubią wchodzić z butami w życie innych). Może taka postawa sama w sobie jest głupia? ;)

Gość yhyhyhy
16:32 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Zmieniać świat to trzeba jeszcze z głową a nie marnować energię On nie zmarnował dzisiaj energii, pokazał bufonowi jak się czuje człowiek po tej drugiej stronie i z tego, co widać, to zs nie poczuł się najlepiej :) i w sumie dobrze Dobrze by było,żeby takich osób jak Pavlo1985 było więcej. Dziękuję za uwagę.

Gość nie lubie'
Krwawa Wilczyca -> za wszystko :O Despina -- mitomanka zawsze szczery--- dziwak do leczenia regres---pracuje na kafe :O

Gość ahahyyhyhyh
KW to wymysł moderatorek żeby nakrecać forum, to samo regres

Gość Resres
taki mój los :(

Bo co, Śmieszny? Masz do mnie fochy bo nie jaram się Twoim zdjęciem?:D Idź lepiej popłakać lepiej nad swoją Oleńką, albo tym, że mamusia chce byś do domu na weekend wracał 🖐️

Mnie najbardziej wkurza osoba/y pisząca żałosne obleśne posty z nickiem wg klucza: 'Imię, wiek, miejscowość'

Gość wkurzac to nikt
ale jak ktos zaklada duzo tematow to jest beee

Gość jjskzjkljdskjsd
fiku zmiku nie jest wkurzająca ona jest tak przeraźliwie nudna, że nawet nie wkurza darker, tu już postęp, jego odpowiedzi są zawsze bezsensowne typu : sam to wymyśliłeś ? albo: a na księżycu żyją ludzie leviatan i jego przygłupia stopka, o naprawach rtv :) jak mi się przypomni to napiszę więcej :)