Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterny plan w glowie mam

kto u ciebie jest najwazniejszy ??? maz czy dziecko???

Polecane posty

Gość misterny plan w glowie mam

jak w pytaniu mnie zapytala kolezana dzisiaj kto jest wazniejszy dla mnie ...troche zastanowienia i odpowidzialam ze maz bo tak jest nie jestem zla matka ale na pierwszym miejscu jest dla mnie maz on jest dla mnie wszystkim a potem dzieci ...a u was???

Gość najmadrzejszy na swiecie
dla kazdej normalnej kobiety najwazniejsze zawsze bedzie dziecko

Dla Jennifer ważniejszy jest mąż; daje jej kasę, ale ona nie jest normalna. :)

Dla normalnej, zdrowej z zasadami kobiety zawsze będzie mąż ważniejszy.

Gość Leal 90210
Mąż jest dla mnie ważniejszy-tam gdzie dzieci są ważniejsze dochodzi do rozwodu najczęściej bo mąż spada na 2gi plan albo i 3ci nawet za psem.... Dla mnie mąż bo on dał mi dziecko :)

Gość hmm hmm hmm
a macie dzieci? jak nie to poczekajcie. wtedy zobaczycie jak wam sie swiat przewartosciowuje;p

Gość Maryśka z Belgii
No ale Najwazniejszy jak? Sprecyzuj.Chodzi Ci np o to,że gdyby umieralo w tym samym czasie i dziecko i mąż a Ty moglabys uratowac tylko jedno z nich to najpierw ratowalabys dziecko?

Gość Leal 90210
Mam 4latka i co to ma do rzeczy?? Jest dla mnie bardzo ważny i kocham go ponad wszystko ale mąż jest dla mnie ważniejszy-tak trudno zrozumieć??

Gość mamuska sexowna
oczywiscie ze dziecko; za corke zycie bym oddala zz meza rzaczej nie

Gość Maryśka z Belgii
Mialo byc:to najpierw ratowalabyś męża..

Leal 90210 Mąż jest dla mnie ważniejszy-tam gdzie dzieci są ważniejsze dochodzi do rozwodu najczęściej bo mąż spada na 2gi plan albo i 3ci nawet za psem.... Dla mnie mąż bo on dał mi dziecko Dokładnie. Jak coś, to najpierw ratowałabym męża.

Gość ZakręconeWłosyy
Hmmm, miłość do dziecka to całkiem inna miłość niż do męża:) kocham oboje;) i za męża i za synka oddałabym życie;)! nie można porównynwac tego na zasadzie "kogo bardziej"

Gość Leal 90210
Co to za pytanie?? To po prostu moje zdanie i zasady.A nie wybór kogo wybiore-takie pomyśły mają tylko dzieci z takimi wyborami :/

Gość Maryśka z Belgii
Kaitana:Nie zycze Ci oczywiscie bys kiedys musiala stawac przed takim wyborem,żadnej z nas,ale ja troszke tego nie rozumiem..Dziecko kocha się nieograniczona miloscią..Ty masz ograniczona? Nie traktuj tego jako atak,pytam.

Gość hfjgjg
Dla mnie oczywiście zawsze najważniejsze były dzieci Jesteśmy małżeństwem 26 lat .

Gość Leal 90210
Dobrze wiemy że taka sytuacja że będe musiała wybrać kogo bym ratowała jest jak jeden na miliard. To moje przekonanie -wynikające z zasad-mąż dał mi dziecko-jest najważniejszy. I tak 1.Mąż 2.Dziecko.

Gość urocza czrownicaa
normalne jest ze maz, ale jak sie zabardzo nieuklada to dzieci, widomo ze jak maz bedzie cos swirowac to trzeba pamietac o dzieciach

Gość Maryśka z Belgii
Zresztą to jest fakt:zakręcone włosy. I męża i dziecko kocha sie inna miloscia.Dla mnie nie ma wazniejszy,mniej wazniejszy.Obaj są dla mnie wazni. Tylko nie mowcie nigdy dziecku,ze jest dla was mniej wazne od ich ojca.

Gość Leal 90210
Kto powiedział że to się mówi dziecku?? O moim przekonaniu wie mąż. Dziecko wie że jest kochane inną miłoscią niż tatuś bo jest dzieckiem.

Gość hgughughuu
taa.. tyle, że mąż to w sumie obcy człowiek- pozna jakąś siksę i pójdzie w cholerę i nawet się nie obejrzy- i tyle będziecie mieć z tej wielkiej miłości i wyjątkowej więzi. jak dla mnie, to takie z was matki jak z Katarzyny W..

no wiadomo że chodzi o normalne codzienne życie, czyli z czyim zdaniem się bardziej liczysz, komu poświęcasz wolny czas, z czyimi potrzebami się liczysz... czy mąż musi oglądać minimini, zamiast wiadomości czy meczu... czy mąż może liczyć na seks, czy musi zaakceptować to że noc jest od liczenia oddechów słodkiego bobaska... a te tu szyją dramaty o śmierci, wyborach ...

Gość jdnjendjednejndjnwjknk
ale z was głupie pipy :o maz to wlasciwie obcy facet i moge sie zalozyc ze slini sie na widok mlodej i pieknej laski a wy mowicie ze on jest wazniejszy niz dziecko. zauwazylam ze mowia tak tylko glupie,niewyksztalcone,brzydkie baby bo wiedza ze nie znajda sobie drugiego faceta,ktory je bedzie chcial wiec musza byc sluzacymi i daja sie ponizac. tylko potem nie placzcie tutaj ze maz was zdradza albo ze juz macie dosc zycia. :o zenua

Gość jdnjendjednejndjnwjknk
hgughughuu taa.. tyle, że mąż to w sumie obcy człowiek- pozna jakąś siksę i pójdzie w cholerę i nawet się nie obejrzy- i tyle będziecie mieć z tej wielkiej miłości i wyjątkowej więzi. jak dla mnie, to takie z was matki jak z Katarzyny W.. DOKŁADNIE!!!!!!BRAWA !!!!!!!!!! tak pisza tylko zaniedbane baby bo wiedza, ze zaden inny ich nie bedzie chcial, to przykre :( Odwazne,seksowne kobiety rodem z ,,Seksu w wielkim miescie,, czy Cosmopolitana RACZA miec faceta, one sa najwazniejsze i ich dzieci a facet? jak to facet ma sie starac . Takie seksowne Kobiety zawsze maja tych najprzystojniejszytchy,najbogatszych facetów :) A wy sie martwicie jakimis przecietnymi polaczkami, zenua :o

Gość Leal 90210
Akurat jestem młoda mam smukłą sylwetke ładną buzie i zadbane ciało...jak sie nie zaniedbuje pewnych aspektów z życia małżeńskiego to się nie chodzi na boki.Ani żona ani mąż. Np pomimo baaaardzo absorbującej 4latki jadę z mężem w sobote do warszawy na zakupy a wieczorem jak wrócimy to wypijemy 3-4 kieliszki (poprawimy na miejscu)i idziemy do klubu potańczyć-potem na noc zostajemy sami żeby pogrzeszyć :) Córka na weekend zostaje u mojej mamy-z czego ogromnie sie cieszy i jedna i druga :) I 6 lat po ślubie mamy czas poszaleć....i jesteśmy wykształceni-po budownictwie..mamy 26 i 31 :)

Gość Leal 90210
Jeśli chodzi o wymiary to 165cm wzrostu i 55kg ćwiczę fitness :D coś jeszcze?? Długie włosy czarne i grzywka prosta , niebieskie oczy-faceci za mną szaleją-mój mąż świata nie widzi poza mną-ale jak sie jest wiecznie sfrustrowaną narzekającą zapuszczoną grubaską bez żadnego życia seksualnego to nie ma sie czemu dziwić że was mężowie zdradzają....

Gość drhga
nie ma czegos takiego jak przysięga małżeńska, jest za to obietnica ze słowami tak mi dopomóż Bóg... jestem matką polką ;) dzieci ponad wszystko, na rozwód się nie zapowiada mimo to

jezeli zepchniecie meza na drugi plan taki zwiazek szybko upadnie