Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shape of my heart09235

czy w Polsce to wstyd być bogatym???

Polecane posty

nie ogarniam ludzkich umysłów, ludzkiej zawiści, zazdrości... od kiedy tylko pamiętam ludzie mieli mi za złe, że pochodzę z bogatej rodziny, że nie muszę się martwić czy starczy mi do pierwszego. mieli pretensje, że sama sobie na nic nie zapracowałam, że tata mi zapłacił za studia... ja tego nie rozumiem!!! ludzie co wam do tego kto ile zarabia i za co żyje i jak żyje??? znajomi mają do mnie pretensje, że nie poszłam do pracy, mimo że studiuję zaocznie... ogarnijcie się ludzie i zacznijcie MYŚLEĆ, przyda wam się. dziękuję za uwagę.

Gość hahahyhyhihi
zaraz się posypia komenty zazdrosnych polaczków :)

Gość tez stara babaa
shape of my heart09235 a po co tutaj piszesz?Czy my Cie znamy i czy my Tobie zazdroscimy? Gadaj sobie do tych ludzi,co cie znaja i ci zazdroszczą.

niestety, spodziewam się tego...

Gość tez stara babaa
shape of my heart09235 jakbym byął bogata tak jak tY ,to zapewne bym tutaj na kafe przy sobocie nie siedziała :-)

piszę, żeby to z siebie wyrzucić, bo już mam dość ciągłego tłumaczenia się wszystkim poza tym chciałabym poznać zdanie innych na ten temat.

a skąd ty wiesz jaka ja jestem bogata, hę?

Gość aaaaaaarwena
shape of my heart09235 jakbym byął bogata tak jak tY ,to zapewne bym tutaj na kafe przy sobocie nie siedziała a co robia bogaci ludzie w sobotnie popoludnie :D

Gość tez stara babaa
shape of my heart09235 :-) coiś masz z mozgiem nie tak.Jak checs zz siebie wyrtzucic zale do ludfzi zazdroszczacych cio bogactwa,to stan na rynku swojej miejscowosci i pogadankę im zrób :-) i na koniec pokaz goły tyłek,z emogą cie w niego cmoknąc :-) Sidzisz bogaczko na kafe i zale swe przelewasz:-)

no właśnie, przyłączam się do pytania awerny. ;)

Gość hahahyhyhihi
piszcie piszcie dalej :D ja się pośmieję z Waszych złośliwych komentarzy :P oczywiście kieruję to zdanie do tych którzy już poczuli sie urażeni i tryskają jadem.. XD

Gość tez stara babaa
aaaaaaarwenaw na epwno eni relaksuja sie przed kompem piszac bzdurne tematy :-) Taki bogaty wypad robi zza miasto lub do tego wypadu sie przygotowuje.

Gość Ja miałam 22 jak urodziłam:)
idż do Kościoła podziękować za to co masz w zyciu. Nam wiedza o twoim statusie materialnym jest do nicczego nie potrzebna🖐️

Gość hahahyhyhihi
a może ten bogaty ma ochotę odpocząć od wyjazdów i popisać na forum z mądrymi głupimi ludźmi? XD

Gość tez stara babaa
Ja ani nie yurazona,ani tym bardziej tryskajaca jadem:-) Mnei tylko smieszy ten temat,bo jakos nie moge sobie wyobrazic,aby ktokolwiek bogaty przezywał frustracje z powodu swego bogactwa i opinii innych ludzi na jego temat :-) Ja tam ani biedna,ani bogata ,a wisi mnie co o mnei kto mówi.

Gość deffcxsfcefcedcf
taka jest natura ludzka, że zazdroszczą. Jakbyś nie miala tego co masz, to też byś innym zazdrościła. Gwarantuję Ci to!! Bo jak to może być, że jedna nie ma co do garnka wlozyć, pracuje od rana do nocy, by opłacić studia, a w weekendy nie można się wyspac bo do szkoły trzeba iść. Znasz to? nie! bo ty wszystko masz podane na tacy. Naprawdę to JEST powod do zazdrości. Ja studiowalam zaocznie i nie pracowałam, ale ja jestem osobą z grupa inwalidzką i studia nawet zaoczne były dla mnie piekielnie trudne. A i tak ludzie się dziwili czemu nie pracuję. Że mi tak dobrze, że moge się wyspać itp. Że już nigdy w zyciu tak nie będę miała itp.

skoro nie jesteś ani bogata ani biedna to skąd możesz wiedzieć, że bogaci ludzie w sobotnie popołunie są za miastem albo przygotowują się do wyjazdu??? hahaha bez komentarza

ja rozumiem że to może być powód do zazdrości, ale po jaką cholerę ludzie się wpieprzają w moje życie mówiąc, że nic nie wiem o życiu, że nie znam życia, że tak naprawdę to nie mam się nawet co równać z nimi ciężko pracującymi. jakbym była jakaś gorsza.

Gość tez stara babaa
shape of my heart09235 tak z Ciebie bogata,a mało pojetna :-) Wiem,bo mam wśród znajomych i rodziny ludzi o różnym statusie materialnym,więc wiem jak spędzają czas wolny :-)

Gość hahahyhyhihi
tez stara babaa tak się składa że przyjaźnie się z osobą która ma kasy jak lodu.. nigdy od niej niczego nie oczekiwałam i absolutnie jej nie zazdrościłam.. Nawet nie wiesz jak Ci ludzie czasem są nieszczęśliwi.. właśnie przez takie osoby jak Ty.. które potrafią tylko w beznadziejny sposób komentować.. po co taki temat na forum itp.. A laski które dwa dni po stosunku piszą czy mogą być w ciąży? to normalny temat? A pravik który ciągle wypisuje o swoich problemach wyimaginowanych i o sexie też jest normalny? Forum jest dla ludzi i skoro pod tym tematem sie wypowiadasz to znaczy że coś przykuło Twoją uwagę :) A jakby Cie ten temat nie interesował i miałabys to w nosie to byś się nie udzielała.. Mnie ten temat rusza w pewnym sensie bo wiem jak zawiść ludzka potrafi działać na ludzi którzy są bogaci, ale .. przyjaciół mają często fałszywych, partnerów również.. bo większość ludzi leci na kasę..

Gość tez stara babaa
shape of my heart09235 dziecko,ale po co nas sie o to pytasz.,Zapytaj sie ich,co oni od Ciebie chcą :-) Z nimi podyskutuj na ten temat.:-)

Gość ja mieszkam w malym
miescie, powodzi nam sie bardzo dobrze, mamy duzy dom, stac nas na dwa samochody i wakacje co roku zagranica, rodzicow stac zeby mi oplacic studia, nawet prywatne i tez odczuwam zawisc, chodzily plotki ze ojciec ma kontakty z mafia, jego coreczka czyli ja byla na odwyku od narkotykow i ze dorobilismy sie na ludzkiej krzywdzie. zal im dupe sciska, nie ma sie co przejmowac

Gość tez stara babaa
hahahyhyhihi o co Ci biega?:-) ja po prostu tylko piszę,ze autorka nie z nami powinna pogadac,ale z tymi co sie jej i jej bogactwa czepiają :-) Niech zdobedzie sie na cywilną odwage i wygarnie realnie temu i tamtemu co o nich mysli i tyle :-)

Gość hahahyhyhihi
ej.. to generalnie mam pytanie.. co Wy wszyscy robicie na forum?? :D Większość z Was pisze o swoich problemach.. a to z mężem, a to z dzieckiem, a to z teściową.. to idźcie wszyscy w pizdu którzy uważacie że autorka powinna porozmawiać z ludźmi którzy jej uprzykrzają życie i przestańcie pisać o sobie i swoich problemach :)

Gość tez stara babaa
hahahyhyhihi siedze na fortum,bo zmuszona jestem siedziec w domu i w ogródkuw,iec wchodze własciwie na kazdy temat,od seksu po rozwody,mimo,ze z rozwodem, mnie nic nie łaczy :-)

Gość ja mieszkam w malym
i jesli myslicie ze to tak swietnie to sie mylicie, bo pieniadze to troche szczescia, troche kombinowania i przede wszystkim ciezka praca, zebym ja nie musiala pracowac i chodzic sobie na studia to moj ojciec ciezko pracuje, prowadzi swoje interesy, a to praca i stres 24/7, wiec nie zazdroscie tylko bierzcie sie do pracy, wy i wasinieudacznicy mezowie, ktorzy pracuja po kilka h w fabrykach, na bdowach czy biurach a po pracy maja wszystko w doopie i jeszcze kase chca z tego miec :O zal

Gość tez stara babaa
hahahyhyhihi ja os woich problemach nie pisałam i nie napiszę. Nie umiałabym tak pisać.Wolałam i wole pogadac w swojej sparwie realnie,ze swoją p[rzyjaciołką. Ja tylko wypowiadam sie ,czasmi głupio,czasami madrze :-)

Gość ja mieszkam w malym
a na pytaniec w temacie - nie to nie jest wstyd, to powod do dumy

Gość 525235235235236656
ja tez tam czasem komus czegoś zazdroszczę, np. super wakacji jak mnie stac zeby pojchac na góra 5 dni. ale dusze to w sobie, no i staram się panowac na dtym, na pewno nie wydre się na nikogo, z tego powodu, bo to chamstwo