Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mnie przerazilo to co widzialam dzis i jak w necie sprawdzilam ostatnie wizje jackowskiego i skojarzylam sobie ze w pl teraz dlugi weekend to az mnie ciary przeszly oby sie nic nie wydarzylo

Gość destabilizacja w kolanie
lubię takie teorie spiskowe :) czuje wtedy niesamowity dreszczyk ale papież akurat malo mnie obchodzi co innego Nasz Papież a co innego ten niemiec :O

a jeszcze jedno sprzedawalam niedawno samochod i przed sprzedaza posprzatalam w nim i odkurzalam bagaznik i nie chcialo mi sie tam na koncu gdzie bagaznik sie konczy a zaczyna siedzenei tylnej kanapy szarpac zeby dokladnie odkurzyc.......ale cos mi powiedzialo zrob to bo tam jest twoj zegarek. odslaniam dywanik a tam zegarek ktorego szukalam pol rolu nie mialam pojecia ze on tam byl

dodam ze to zegarek mojej babci ma z kilkadziesiat lat- jedyna pamiatka po niej i szkoda mi go bylo strasznie ale wsiakl jak kamien w wode a byl cally czas pod tylnym siedzeniem

Gość zawsze interesowała mnie magia
osobo od liczb mistrzowskich - powiesz mi czy moja też jest? bo jestem 11 albo 2 ... 10. 10. 1989 często skupiałam złą energię na kimś i to się sprawdzało, raz przewidziałam czyjąś śmierć jakby to dla mnie było oczywiste, ale tamta rodzina byla bardzo zaskoczona, czasem zdarza mi sie otrzymać smsa od osoby o której długi czas nie myślałam, pomysle w danym dniu po paru latach i wkrótce ta osoba sie odzywa..

o ja czasem swoich klientów przyciagam myslami npwiem ze jak ktos sie dawno nie odzywal telefonicznie to czasem tak mam oooo pan x dzis zadzwoni i bardzo czesto tak jest ze chocby kilka tyg milczal to sie odezwie

na razie musze doejsc od komputera ale sie jeszcze potem odezwe jak macie jakies pytania lub ty Rafale jak moglbys rozwinac swoja wizje to potem sie odezwe i skomentuje

dobra jużsobie sprawdziłam "Jedenastki mają przenikliwe umysły i wspaniały dar przewidywania, wspaniale sprawdzają się w dziedzinach takich jak astrologia i w innych naukach ezoterycznych. Mogą być również wspaniałymi nauczycielami, psychologami, a także artystami." przerazilam się trochę...szczerze to nie chciałabym mieć żadnych wizji

Gość autorkoooo
jesteś, bo liczby mistrzowskie to te, których się nie redukuje czyli 11, 22, 33, 44, 55, .....

Gość autprkooo
a gdzie sa te przepowiedznie Jackowskiego????na ten czas wolny???ie moge nic znalesc..

Gość autorkoooo
moze nie tyle chodzi o wizje, co o dużą wrażliwość rozumianą dośc dogłębnie. To osoby po prostu żyjące na wyższych wibracjach, odczuwające świat wszystkimi zmysłami ...kurcze ja nie umiem wam tego wytłumaczyć, musicie poczytać sami, sama dopiero się w to zagłębiam, bo miałam różne pzreczucia itp.

Gość ogrodniczek:D
ehhh jak dobrze ja nie muszę nigdzie wyjeżdzać bo mam duży ogród ale za to czeka mnie podlewanie i z tymi działkami to trochę mało prawdy, że tv nie ma bo ja jak przechodze koło ogródków to każdy domek ma antene tv, albo nawet sat i z tym radiem kazdy ma teraz w komórce radio i internet a większość i tak ma laptopy z bezprzewodowym netem...

chociaż ja miewam coś w rodzaju "przeczuć" nawet na kafeterii potrafię wyczuć kto ma jakie zamiary wobec mnie, a i przypomniała mi sie sprawa Madzi która od początku mnie nie zaintrygowała, a ja z reguły lubię takie "zagadki kryminalne"...chociaz tu akurat wystarczy zdrowy rozsądek by czuć, że cała sprawa to wielka ściema, a Wy osoby z darami wizji i przeczuć, co sądzicie o tej sprawie Madzi?

Gość autorkoooo
Rudowlosa :-D na pewno nie jestes liczbą mistrzowską, myślisz przyziemnie i wszytsko wydaje ci się bzdurą, po prostu nigdy nas nie zrozumiesz. Sama idź na hamak jeśli masz takie życzenie

Gość kafeteriankiii
sama se idź na hamak szmato i dostań udaru albo czerniaka :O boże, co za nieodpowiedzialny kobieton :O

Gość dsfshgkh
Autoro Musisz Mieć do bry towar ;) Podziel się!!!

Gość autorkoooo
no mnie własnie też sprawa Madzi zupełnie nie interesowała. Ja od razu wiedziałam i wiem, ze dziecko zostało zabite.

Gość mimoniak
a kto powiedział , że piszemy z domu Ja właśnie leżakuję we własnym ogrodzie , więc przyjemne z pożytecznym :) tylko strasznie gorąco , dobrze że chociaż wiaterek zawieje .

Gość noo, hmmmmm
pisali że Papież ostatnio przebąkiwał coś o śmierci, :o

co do mamy madzi na poczatku olewałam te newsy ale potem wiedziałam ze dziecko nie zyje a teraz wiem ze to bylo morderstwo i mam przeczucie ze okaze sie ze to nie pierwsze dziecko katarzyny tak zabite

Gość ogrodniczek:D
ludzie mają dostęp do netu i radia wszędzie także nie będzie takiej dezinformacji na jaka macie nadzieje :D

wystarczy jak telefony komorkowe przestana dzialac to zosatnie ci w plenerze tylko roadio samochodowe

to ja mam trochę inaczej - wydaje mi się,że żadna Madzia nie istniała, że to było zdjęcie jakiegoś dziecka które obecnie ma może kilka, kilkanaście lat, a cała sprawa to jest przygotowana z rozmachem akcja mediów, prokuratury i innych, czuję totalną fikcję, nie czuję, że ta "matka Madzi" to morderczyni, nawet wątpię czy w ogóle miała dziecko.

Gość rhv
autorko tematu a mogłabyś sprawdzić czy nie ciąży na mnie jakiś zły urok, klątwa?

Gość autorkoooo
ja wierzę, że Madzia istniała, wg mnie była wykapanym ojcem. Strasznie do neigo podobna

Gość Stokkrottka
Ciekawe piszcie dalej :) Ja natomiast mam prorocze sny.

no przez net chyba nie dam rady ale jak masz jakies pasma niepowedzen nieszczesc choc bardzo sie starasz to mozliwe ze to sprawa zlego uroku

Gość rhv
Nie bez powodu pytam. Naprawdę zaczynam wierzyć że ktoś mnie przeklął i dlatego moje życie jest takie jakie jest.