Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fdsgtds
no to autorko, jak odczytujesz ta godzine, bo moze zle odczytalam.

Gość zawsze interesowała mnie magia
2:22? :D ja tam widziałam 10:10 :D :D krótka wskazówka za 9 długa za 12..

Gość fdsgtds
nieee, zegarek pojawia sie w 2 minucie 22 sekundzie.

Gość lashkar-e-taiba
można odnieść wrażenie ,ze doznaliście zbiorowej ilumunacji

Gość Dellowska
Niezłą furorę robią te insynuacje i powiązania różnych ludzi, artystów z iluminatami. Reklama dźwignią handlu a poza tym jest na ten rok, przewidziany kolejny już raz, koniec świata więc coś trzeba pisać/mówić, temat na topie jak najbardziej.

Gość zawsze interesowała mnie magia
jak ktoś sie chce wkręcic w klimaty mroczno-iluminati to obejrzyjcie to http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw znalazłam po wklepaniu info o tym zegarku katy perry na onecie taki komentarz: "Czy to wlasnie date 21 czerwca przekazuje nam, jedna z ulubienic illuminati, Katy Perry w najnowszym teledysku Part Of Me: link > link > zegarek Katy wskazuje godzine 10:11:06 ... rozwiń całość> 10 11 > 21.06 Kolejny teledysk i kolejny bardzo podobny zegarek: link Znwou godzina 10:11 a i tym razem wskazowka sekundowa kieruje uwage na duza cyfre 6. Jak wiadomo, illuminati na rozne sposoby ostrzegaja nas przed wykonaniem swoich krwawych planow, traktujac to jako pewnego rodzaju gre. Swietne zestawienie obrazujace czesc z ich wczesniejszych przekazow np. sprzed ataku na WTC: link "

Gość Dellowska
kwantl do kwantl: "Czy to wlasnie date 21 czerwca przekazuje nam, jedna z ulubienic illuminati, Katy Perry w najnowszym teledysku Part Of Me: link > link > zegarek Katy wskazuje godzine 10:11:06 > 10 11 > 21.06 Kolejny teledysk i kolejny bardzo podobny zegarek: link Znwou godzina 10:11 a i tym razem wskazowka sekundowa kieruje uwage na duza cyfre 6. Jak wiadomo, illuminati na rozne sposoby ostrzegaja nas przed wykonaniem swoich krwawych planow, traktujac to jako pewnego rodzaju gre. Swietne zestawienie obrazujace czesc z ich wczesniejszych przekazow np. sprzed ataku na WTC: link Wedlug kalendarza obrzedow illuminati 21 czerwca przypada czas na orgie oraz skladanie ofiar z ludzi link 21 czerwca 2012 roku ksiaze William obchodzi swoje 30 urodziny. Jest on prawdopodobnie przygotowywany do roli przyszlego antychrysta przez zdegenerowane satanistyczne elity rzadzace swiatem: link W wieku 30 lat antychryst powinien rozpoczac juz swoja dzialalnosc. Poza tym, co moze byc lepszym prezentem urodzinowym dla przyszlego wcielenia zla, jak nie smierc tysiecy ludzi zlozonych w ofierze?

nio w miedzy czasie widze znalezliscie odpowiedz.tak od kilku miesiecy w mediach jest nacisk na ta date i ta godzine chyba euro w polsce nawet ma cos z tym terminem wspolnego

Gość lashkar-e-taiba
dellowska nie wiem co bierzesz ,ale proponuję weż połowę...

Gość tak to widze
ja mam przeczucie ze na południu -zachodzie Polski będzie wielka katastrofa,kataklizm masa ludzi zginie w moich wizjach widzę to jak się wszystko zapada ,już miałem 3 takie sny boże oby do tego nie doszło !!!!!!!!

Gość Dellowska
lashkar-e-taiba co Ci nie pasuje ?

Gość lashkar-e-taiba
a zmazałes się podczas tych objawień ?

niech boerze nawet i cwierc ale widzicie ze rozne osoby znajduja podobne informacje i sie nad nimi zastanawiaja nie po to ktos sobie to wymyslil zeby bylo podobnie z moja wizja-cos na rzeczy musi byc - pytanie kiedy to sie stanie i jak ,oby to nie bylo w ten majowy weekend jak w mojej wizji

jak widze coraz wiecej osob ma takie wizje

Gość Dellowska
idiotko, skopiowałam te pierdoły z neta żeby nakarmić trolle.

Gość lashkar-e-taiba
dellowska wszystko mi pasuje ,chce po prostu dobrze dla ciebie jako brat iluminator

a to znak ze ktos ostrzega nas przed tym co sie stanie i zeby nie bylo tylko za pozno...

to nie sa pierdoly

Gość Dellowska
karmcie się dalej teoriami spiskowymi. Żal wam że nic w życiu nie osiągnęliście i nie osiągniecie więc chociaż zajmowanie się potencjalną apokalipsą daje wam poczucie wyjątkowości.

Gość nie pomagajcie 000
nieudane wróżbiarstwo powinno być karalne grzywną

Gość nie pomagajcie 000
to nie sa pie**oly to się okaże;p

ja obecnie jestem w irlndii w dublin ale wracam 6 maja a mam pytanie do ciebie jaka wizje widzisz co o mojej osoby czy eliza ktra pracuje w irlandii bedzie moja zona bo o niej pojechaem na weekend o dublina i czy mnie kocha eliza

dobra ja zamykam temat - powiedzialam co mi bylo przykazane powiedziec w mojej wizji ja mam czyste sumienie nie mam czasu teraz spisywac calej wizji ale zrobie to i wieczorem w osobnym watku napisze- teraz ide na spacer z kotem

Gość lashkar-e-taiba
dellowska opisz swoją sytuację społeczno materialną i powiedz jaki masz stopień wtajemniczenia w iluminacji

Gość Dellowska
Czy jest tu choć jedna osoba która w to nie wierzy ? Mam na myśli masonerie, iluminatów itp , nie kafeteryjną wróżbę

Gość nie pomagajcie 000
nie cierpicie na schizofrenie??

mario 344 nie lec tylko ryianarem do Łodzi !!!! mam złe przeczucia

Gość fdsgtds
to się stanie w łodzi???????????!!!!!!!!!!

Gość no men no cry
Kurcze, ludzie - ja tez chce wizje, poczestujcie ta gandzia, OK? ;)