Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam przeczucie-miałam wizje

uwaga coś się stanie w długi weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

przeanalizuj najpierw kto mogl rzucic urok cz komus cos zrobilas czy z zazdrosci. a potem idz do specjalisty- moze byc ksiadz ale taki co sie zna np Natanek< nie zart jeden z najlepszych w polsce>

wogóle polecam kazania ojca Natanka- na youtubie sa -bardzo madry czlowiek i zna sie na rzeczy - dlatego go sie tak tepi

Gość kolejna spragniona
kafeteryjnej sławy desperatka. Przynajmniej raz w roku jakiś "jasnowidz" przepowiada w mediach wojnę, apokalipsę itp. No cóż, taką mamy naturę, że chcielibyśmy by za naszego życia wydarzyło się coś wyjątkowego, np apokalipsa. Rozsiewanie tego typu plotek jak ten temat na kafe to pożywka dla wystraszonych ludzi dziękim którym autorka się dowartościuje. PS. nie rób mi nadziei, że za kilka dni nastąpi koniec... oj nie rób.

Gość zawsze interesowała mnie magia
wiecie mnie zastanawia wysoka temperatura, na termometrze na balkonie w cieniu miałam około 37stopni teraz na słońcu 49, bardzo wysoka temperatura...

Gość rhv
e tam, ja się nie boję tych wizji. Nawet poczułam ulgę że wreszcie stanie się KONIEC. Jestem z południowej Polski.

ja tez sie noe boje- co bedzie to bedzie -nic nie poradzimy- kto inny steruje losami tego swiata i on decyduje co kiedy z kim i gdzie .......i nie mam na mysli Boga

Gość dcsafvgds
jak beda chcieli w nas pierdyknac to i tak to zrobia...na nic nie mamy wplywu, jedynie mozemy sie modlic o bezbolesna smierc w razie jakiegokolwiek kataklizmu :-0 wogole o czym my gadamy :-0 Nic sie nie stanie!! :)

Gość ogrodniczek:D
mam przeczucie-miałam wizje jak przestaja działać sieć komórkowa to telefon nie przestaja działać tylko funkcja dzwonienia i smsów, a radio, aparat czy inne funkcje działają nie wymagające zasięgu sieci działają widać jesteś pełna dziwnych przeczuć ale brak ci podstawowej wiedzy o powszechnie uzywanych urządzeniach

Gość ogrodniczek:D
mam przeczucie-miałam wizje jak przestaja działać sieć komórkowa to telefon nie przestaja działać tylko funkcja dzwonienia i smsów, a radio, aparat czy inne funkcje działają nie wymagające zasięgu sieci działają widać jesteś pełna dziwnych przeczuć ale brak ci podstawowej wiedzy o powszechnie uzywanych urządzeniach

Gość nie krytykuj, zamilcz
wizjonerzy tak już mają, że nie myślą o tym co oczywiste, wznoszą się ponad to co powszechne

Gość 8798798798798
moja data urodzin 20 12 1978 To ciekawe, a moja to 19 12 1977

Gość uhhikuj
ja tez mialam wizję. stanie sie cos, ale dla pewnych ludzi wyjdzie to na korzysc.

Gość uhhikuj
pierwszy krok do odwrócenia sie ludzi w stroę idei Boga.

nie wiem ne znam sie mam stara nokie 10 letnia a radia slucham w aucie a tv ogladam w domu wydaje mi sie ze net jest uzalezniony jakos od telekomunikacji rozmaitych i w razie czego zostanie tylko radio o ile bedzie dzialac jeszcze

jachyba nawet wiem o jakich ty ludziach mowisz ktorzy odniosa korzysc

Gość uhhikuj
widzę niepokój

Gość Wróżbita Rafał
W swojej wizji zobaczyłem czerwone niebo, które przecinały błyskawice. Zacieła się robić ziemia coraz bardziej gorąca, az dymiła. Po jakimś czasie ziemia się rozstąpiła i wszyscy ci źli i grzeszni ludzie wpadali prosto do piekielnej otchłani. A ci dobrzy ludzie byli podnoszeni jakimiś dużymy przezroczyśtymi rękami i byli wnieszeni do nieba.

Gość 8798798798798
kto odniesie korzysc?

Gość Wróżbita Rafał
W swojej wizji zobaczyłem czerwone niebo, które przecinały błyskawice. Zacieła się robić ziemia coraz bardziej gorąca, az dymiła. Po jakimś czasie ziemia się rozstąpiła i wszyscy ci źli i grzeszni ludzie wpadali prosto do piekielnej otchłani. A ci dobrzy ludzie byli podnoszeni jakimiś dużymy przezroczyśtymi rękami i byli wnieszeni do nieba.

odniesie korzysc ten kto rzadzi tym swiatem a jesli chcesz wiedziec kto rzadzi to obejrzyj teledysk kattie perry najnowszy i zworc uwage na zegarek zobacz jaka pokazuje godzine i date a potem poszukaj w necie i znajdziesz odpowiedzi, dodam tylko ze ten zegarek i ta godzina wystepuje w kilku ostatnio promowanych teledyskach

Gość bambiska
taa, dobry bajer nie jest zly....

Gość 8798798798798
chyba się za duzo grzybków najadłas.... najb, podobalo mi sie o tych informacjach o pogodzie na majówkę, ze to podejrzane. No tak.... czas do lekarza

o iluminatach słyszałaś?

Gość lashkar-e-taiba
ja jestem iluminatem,miałem właśnie iluminację,ze niedłuugo mam kolację

Gość Wróżbita Rafał
Z tymi iluminatami to też prawda.

Gość wyjasnij autorko o co ci chodz
z tym teledeskiem i jaki to teledysk?

Gość ostatni moheranin
tak szybko obejzalisci film

Gość zawsze interesowała mnie magia
odpowiem za autorkę bo sama też sie naszukałam, kate perry - part of me od 2 minuty czekajcie na zegarek... ja sie nie znam na takich zegarkach więc nie wiemktóra to godzina i co oznacza:O jakby co daje link http://www.youtube.com/watch?v=uuwfgXD8qV8

Gość fdsgtds
no jest zegarek, wpisuję tą godzinę i nic.