Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

jaka macie dzisiaj pogode???

Polecane posty

Gość mam dzis piękną aurę
+31 stopni w cieniu i wieje przyjemny ciepły delikatny wiatr

Ide dzisiaj z mężem ulicą 28 st. w cieniu na termometrze sprawdzałam przed wyjsciem, godzina 11.20 idze dziadek chyba z dzieckiem ok 7miesięcy bo siedzial w wózku już. Dziecko miało czapke pod szyją zawiązaną taką z materiału jeansy długie buty zakryte i pod spodem widać było albo rajtki albo skarpety-takie grube.Pospodem chyba bodziak i bluzka na długi rękaw. Buzia czerwona a dziadek stary sk**w*** w klapkach spodenkach i koszuli z krótkim rekawem. Biedne dzieci. Za to powinno sie lać rodziców po głowach. O policja pałkami policyjnymi. Mogłyby być troche chłodniej. Tak 20 w cieniu i nie tak aż slonecznie.

czesc ZDZ U nas to samo w Anglii 5 stopni, straszny wiatr i deszcz non stop. Az mi bylo zal, kiedy uslyszalam ze w PL takie upaly, ehhhh :(

czesc ZDZ U nas to samo w Anglii 5 stopni, straszny wiatr i deszcz non stop. Az mi bylo zal, kiedy uslyszalam ze w PL takie upaly, ehhhh :(

Aaaaaaa! Już 3 tygodnie deszcz i wiatr pizdzi :( na szczęście zmusza mnie to do zostania w domu a muszę zakuwac więc to jedyny plus...mam nadzieję że lato jednak przyjdzie...zawsze w kwietniu były upały

ja dzisiaj bylam na dworze ale doslownie 2minuty kolezanka odwiozla mnie do domu bo wczoraj zrobilysmy babski wieczor wieczorem szlysmy do sklepu to tak pizdzilo :o fryzury zrobione a do domu wrocilysmy to jak postrach :P

Od 2 tygodni niezmiennie leje i wieje. Porażka, jak pomyślę, że w PL teraz prawie 30 stopni :o

Gość nie cierpie angielskiej pogody
Tragedia jesli chodzi o pogode. Rano obudzil mnie straszny wiatr, zrobilo sie az glosno! 5 stopni i z domu nie wychodze bo po co :( ogrzewanie tez wlaczone, a prawie maj mamy

Gość w Polsce
U mnie 6 stopni, wiatr 39 :( I tez praktycznie od dwoch tygodni pada, choc oststnio przelotnie. W zeszlym tygodniu to masakra byla-w niektore dni deszcz, deszcz ze sniegiem na zmiane z gradem ...

Gość biedne dziecko w anglii.
a w polsce upał :D. +30 C i można się opalać a w tej anglii w kurtkach chodzicie bo zimno

Gość fakt faktem ze
zdesperowana, to chyba gdzies koło mnie mieszkasz, bo u mnie dokładnie to samo:( 6 stopni, leje, pizga..wychyliłam nos tylko zeby smieci wyrzucic brrrrr

A u mnie wyszło słońce. Poważnie, nie wierzę w to co widzę :D Słońceeeee po 2 tygodniach p*******go deszczu! Myślałam, że to się nigdy nie skończy :D Żegnaj depresjo!! :D

Gość polnocna Anglia
6 stopni i leje caly dzien :O Kurwicy mozna dostac :P Bez weekendow w Hiszpanii to ja bym tu oszalala. Przynajmniej raz na 5 tygodni musimy leciec gdzies w cieplejsze miejsca sie wygrzac :D

Spoko, już po słońcu. Brzydko powiem, ciemno jak w doopie się zrobiło :o I chyba się nie zapowiada na nic lepszego w najbliższych dniach, jak ostrzegają przed huraganami, ulewami i innymi powodziami. A jak za 2 tyg pojadę do Polski, to i tam pewnie dobra aura się skończy :D

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
dzis od rana piekne slonce pod Londynem, ma byc 18st i bezdeszczowo, ale od jutra.... z powrotem deszcz i 12-13 st!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jakies 15-17 stopni... pochmurnie, zbiera sie na deszcz. Ale nie narzekam bo już wkrótce upały 40 stopniowe wiec ten deszcz na dobre nam wyjdzie :)

Gość mama polroczniaka
ja też północna anglia, pogoda tragiczna, ale lepiej niz wczoraj bo AZ 9 stopni i nie pada 1wszy raz od 2 tygodni