Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasad

POMOCY! czy to ciąża?! błagam..

Polecane posty

Gość asdasad

Więc jak już temat mówi sam za siebie, zastanawiam się czy jestem w ciąży. Spóźnia mi się okres kilka dni. Ostatni miałam miesiąc temu 25tego, i kochaliśmy się z moim partnerem w miesiączke bez zabezpieczenia. Wychodząc ze mnie, spuscił się, ale nie do środka, tylko na zewnątrz. Od tamtej pory kochaliśmy się też kilka razy, ale napewno się we mnie nie spuścił. Rzecz w tym, że jajeczkowanie zawsze mam mniej wiecej 2 tygodnie po okresie, ale nie wystąpiło. zawsze w tym czasie bolały mnie piersi i brzuch. W dniach w których powinien wystąpić okres dopiero zaczęły mnie boleć piersi, brzuch i przed wczoraj miałam jajeczkowanie(miałam na bieliźnie tą taką "galaretke") i nie wiem czy to jest normalne? czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Nie mam żadnych takich objawów, ale strasznie się boje bo nigdy się mi to nie zdarzało. Proszę o pomoc, bede bardzo wdzieczna.

Gość uno_dos_tres
jeżeli minął termin spodziewanej miesiączki zrób test sikany z pierwszego porannego moczu , jest wiarygodny

Gość asdasad
A po tym co przeczytałaś/eś duże prawdopodobieństwo jest, że jestem w ciąży?

Gość hjyhj
Jeśli ty nie wiesz czy jestes w ciąży, to skąd my mamy o tym wiedzieć?....hmmmm...