Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jopek212

Co robić w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość jopek212

Dziewczyna która zawsze pierwsza kończy rozmowe(sms). Gdy piszemy żartuje i widać że ma dobry humor lecz zawsze to ona nie odpisuje na któregoś z kolei sms w sumie nie ma w nich pytań ale tak jakby kończy konwersacje. Czy to wskazuje żebym się odczepił jesteśmy kolegami czy udaje niedostępną

Gość jopek212
No tak znamy się,czasem imprezujemy. czyli widzi we mnie tylko kolegę i nie chce nic wiecej?

Gość Bella z psychiatrą cz 2
to zalezy.. Moze faktycznie musiała konczyc. moze ktos przyszedł, szłą gdzies. Ale jesli zakonczyła 1wsza, a potem sie odezwała sama, to znak, ze jestes na dobrej drodze. Inaczej by po skonczonej rozmowie nic nie napisała, nie odezwała sie, nie słała zandego smsvideo itp A posłała.. smsmy czasem nie dochodzą..znaki czasow

Gość jopek212
niekiedy sama sie odezwie ale czasami nie piszemy z miesiąc.to nie zdarzylo sie raz tylko zawsze gdy piszemy to ona zostawia "gluchego" sms ja odpisze a ona już nie

Gość jak schudnac ludzie
albo udaje niedostepna albo ma cie w doopie i ja nudzisz, to zalezy od tego jak wygladaja wasze relacje no ale nie opisales

Gość jopek212
nie pisałem. ona też może napisać a widocznie nie miala ochoty

Gość freak of nature
"to ona zostawia "gluchego" sms ja odpisze a ona już nie". Ma z Ciebie rozrywkę. Na bzdury się nie odpisuje. Zacznij się z nią droczyć. Np. Ty: Słuchaj, możesz mi coś doradzić? Ona: W czym problem? Ty: Cisza, nic nie odpisujesz Staraj się też delikatnie kierować wymianę na tematy seksualne, odpowiedz na drugi dzień następnym razem z seksualnym podtekstem. Zacznij Ty kończyć wymianę sms'ów. Poza tym na wiele nie licz, ale poeksperymentować możesz.

Gość jopek212
On ajest taka trudna do rozszyfrowania

Gość a to ty chciałeś
kończyć rozmowę? czy może wysyłać te sms-y w nieskończoność? ktoś musiał skończyć. Może rozmowa zrobiła się nudna i już nic więcej nie miała ci do powiedzenia?

Gość ja mam podobnie
tylko to facet mi nie odpisuje :O i potem milczy tez z miesiac a otem mu sie przypomina nagle i umawia sie ze mna,ja juz mam do niego wychodzic i dzwonie bbo mialam potwierdzic ,ze jade czy bede a on juz mi nie odpisuje i nie odbiera telefonu i nawet nie napisze ze nie mam przyjsc czy ze mu cos wypadlo:O do dupy taka znajomosc ..jak ktos sie miesiac nie odzywa to raczej ma panienke/stalego faceta a ty jestes jakims kolem zapasowym jak mu/jej sie zachce odmiany jakiejs:O albo moze traktuje te znajom osc na luzie zupelnie ,a ty sie niepotrzebnie nakrecasz :O

Gość orinnoczkko
Pogielo was z tymi smsami? Mój facet tez by w kółko pisał, a ja nie mam czasu na odpisywanie. Popiszemy tak ze 20 minut i ja kończe to pisanie, bo mam co innego do roboty. Ale to wcale nie oznacza, ze go nie kocham.

ja pierdzielę - ilez sms-ów można pisać, ile siedzieć na gg czy na feju? Zaproś ją na spacer, a nie się w pieprzone sms-y bawisz. Dziecinada.

Gość uwazam ze moze
nie zalezy jej az tak bardzo jak tobie ,jeszcze pytanie o czym piszecie czy sa to jakies konkretniejsze tematy czy pierdoly bez sensu .. ale tez moze byc dokladnie odwrotn ie zalezy jej.. napisz konkretniej co piszesz co to sa za teksty ?

Gość no wlasnie ty wez
ja gdzies zapros albo spotkaj sie,moze ona czeka na konkretne spotkanie,kawe ,wyjscie gdzies,albo konkretne rzniecie :P a nie pisanie pierdol bez konca :D:D:D

Gość tatianka2569
niektórzy nie lubią pisać,mój mi napisał z 5 smsów podczas całej znajomości,on woli zadzwonic

Gość a moze nie moze
pisac bo nie ma za co brak limitu,smsy tez kosztuja:P

Gość Serritty
@ja mam podobnie Zupełnie jakbym czytała o swojej relacji z pewnym facetem, kilka lat temu... ;/ Nie odzywał się długo, później nagle napisał, zaproponował spotkanie... 10 minut przed spotkaniem wszystko odwoływał praktycznie kiedy ja już byłam w drodze. :O

Gość ja mam podobnie
Serritty moze to ten sam,choc malo prawdopodobnne :O ja teraz mam cos takiego i nie wiem o co chodzi -dzwonni,zaprasza na [w sumie wiadomo:D] sex spotkanie ,kaze potwierdzic ja sie szykuje ,mam mu potwierdzic i on juz nie odbiera tel:O ja pisze ,dzwonie i echo:( tak bylo teraz,tydzien temu tez :( raz nawet juz jechalam w drodze a on mi walnal smsa w polowie mej drogi,ze nie moze:( A ja na to -sorry ale ja juz jade,a on ,ze -ale on nie moze i mu nie pasuje bo babcia sie rozchorowala:D Powiedz,jak mozesz jak to sie u ciebie skonczylo,doszlas do tego dlaczego tak bylo? Mial inna ?

Gość Serritty
Tak, doszłam do tego czemu to robił. Otóż, chodziło o to, że facet ma jakieś kompleksy, był na jakichś kursach uwodzenia itp i teraz podrywa i uwodzi dziewczyny ... w sumie dla sportu. Jest niesamowicie charyzmatyczny więc kobiety na to lecą ;/ Sama z ciekawości kiedyś zapisałam się mailowo na taki kurs jako facet i mi przysyłają te swoje lekcje z tego kursu... i tam są wszystkie zachowania jakie on prezentował ;/ porażka totalna bo ja się strasznie zakochałam w nim a on się mną bawił. Wiem o jego gierkach również stąd, że po mnie spotykał się z moją koleżanką i robił z nią dokładnie to samo, te same zagrywki. Mogę Ci tylko doradzić - zerwij ten kontakt z nim bo się zakochasz i będziesz cierpieć a skoro on się tak Tobą bawi, że Ty jedziesz do niego na seks a on to olewa...hmmm, to powinno dać Ci do myślenia. PS w moim przypadku, "R" raz jako powód odwołania spotkania podał "mam brudną kurtkę".

Gość ja mam podobnie
Serritty A propo tych kursow uwodzenia,ja tez nomen omen sie zapisalam na nie jako facet :D ale tyle tego przchodzilo,ze juz z tego zrezygnowalam ,zreszta znudzilo mnie to juz :O Tak,czytalam jak ucza tam manipulowac i pogrywac sobie z kobietami,zenada i pranie mozgu :O,co zrobic ,zeby ona zaczela za toba latac ...:O Przykro mi,ze sie zakochalas i cierpialas przez niego i sie toba bawil:( Ja niestety mam tak samo,juz sie w nim zakochalam :( i wychodzi tez na to ze on sie mna bawi:( Ja podejrzewam,ze ten moj "L"[czyli nie ten sam]jest; 1/niedojrzaly 2/nie traktuje znajomosci ze mna powaznie 3/wyczul,ze mi zalezy i mu sie podobam,wiec wie,ze i tak przylece na jego skinienie:( 4/musi kogos miec ,bo 30 latkowi by starczylo raz na miesiac?:O 5/napewno nie jest zakochany,bo zakochany facet by sam szukal kontaktu ze mna ,a nie mnie olewal tak:( Wlasnie mam problem..bo juz sie zakochalam i mecze sie strasznie :(juz chcialam sie nie odzywac,ale jak on dzwoni,to ..odbieram :( Chcialabym zerwac ,bo ..wlsciwie to co to za kontakt :(? Ja mysle,ze on kogos moze miec,chociaz mowil ,ze nie ma... Ale kto by sie przyznal ? Tylko nie rozumiem...po co on w takim razie wogole dzwoni do mnie? Ostatnio teraz mowil,ze pilnuje jakies dziecko i mam przyjechac ,ale on ma nadzieje,ze ono sie nie obudzi,ze ma tak ze 2 godz.czasu ... Moze jednak ma kobiete i dziecko i ona wyjechala lub wyszla i wrocila ? Nie wiem co robic,on tez jest charyzmatyczny i mnie do niego ciagnie..tylko nie wiem,po co on do mnie pisze w takim razie ,po co????? Chyba sie zalamie...:(

Gość assa sinnnaaaa
ze sie wtrace mialam rawie tak jak wy ,co robic pytacie? pograc z nim jego bronia,zacznij leciec w kulki tak jak on . nie odbieraj zaraz telefonu,nie lec zaraz na spotkanie ,nie odpisuj zaraz na smsa . niech on mysli,ze ty masz go tez w dupie,a jak napisze o spotkaniu to mu odpisz no sorry juz jestem umowiona z kims innym:P nie daj mu satysfakcji,ze taki jest piekny i super ze cie moze miec na skinienie . taka znajomosc i tak pewnie nie ma sensu ale przynajmniej nie dawajcie im satysfakcji,ze maja tyle uroku ze baby za nimi lataja ,niech wiedza ze laski tez moga je zlewac komisyjnie,co by w piora nie obrastali :P

Gość Serritty
".tylko nie wiem,po co on do mnie pisze w takim razie ,po co?????" Jeśli ma żonę lub jakąś partnerkę to jest to dla niego miła odskocznia, dodatkowy seks, urozmaicenie. Niestety myślę, że on nie traktuje Cię z szacunkiem :( poza tym skoro już się zakochałaś to ciężko nie reagować na telefony itp niestety to droga donikąd i póki on tego nie zerwie to będziesz na każde jego zawołanie a on się w Tobie już nie zakocha.

Gość Serritty
@assa sinnnaaaa Masz trochę racji, jednak wiesz, że jak kobieta jest zakochana to nie da rady tak po prostu olać faceta, choćby na chwilę a to dlatego, że boi się go stracić. Skoro dziewczyna jest zakochana w nim a on ją olewa to jak zacznie z nim pogrywać to może go już w ogóle zniechęcić i stracić.

Gość assa sinnnaaaa
do serrity - no ok serce nie sluga ale wiesz ,ona i tak go straci predzej czy pozniej bo wystarczy ze on pozna inna :P tak mysle ze ona siebie skazuje tylkio na cierpienie bo ttakich odwolanych spotkan to z nim moze jeszcze miec 10 i facet zadzwoni tez po raz 11 i ona poleci i on znowu to odwola :O a moze by wtym czasie sie otrzasnela i chociaz raz mu odmowila?zauwazylby tto i sie zdziwil,ze moze ona tez kogos ma albo ze na nim sie swiat nie konczy i moze juz jej sie znudzilo to jego pogrywanie i czekanie :O bo na co? jakby chcial,przynajmniej by sie z nia spotkal albo przeprosil ze nie mogl? typowy sciemniacz i kretacz,taka brutalna prawda:O

Gość Serritty
Nie trzeba nawet wytężać umysłu bo na pierwszy rzut oka widać, że on się bawi nią, poza tym może nawet nie zauważyć jej "braku". Może ma więcej takich dojeżdżających kochanek?

Gość ja mam podobnie
Serritty Dzieki za wsparcie:) Tez tak mysle,chyba jestem tylko jakims urozmaiceniem dla niego:( Ja przez caly miesiac po spotkaniu sie oswajalam z mysla ze on nie zadzwoni juz :( I jak juz prawie zapomnialam,to sie odzywal po miesiacu czy pisal;i co jak tam juz mnie zapomnialas bo jaciebie nie..albo;tesknie za toba a ty?zobaczymy sie ?bede u ciebie wtedy a wtedy .. I we mnie to znowu odzywalo,on sam wraca nie wiem po co i robi mi chaos ponownie w zyciu i w glowie,sercu:( Doluje mnie to strasznie ,bo po spotkaniu nawet nic nie napisze ,ze bylo milo itp itd i ja mysle,ze moze jednak nie bylo,skoro nic nie pisze:( i sie doluje:( tez mi zawsze mowil na spotkaniach;fryzure bys mogla zmienic,sexi bluzke inna zalozyc wiec ja juz jestem zglupiona,mysle,to po co doo mnie przychodzi jak ma jakies ale do wygladu? Fakt,ze mnie poznal to mialam jakas depresje,ale przez to jego zachowanie to nabylam jeszcze wiekszej i przez to odwolywanie mi spotkan:( Wlasnie ciezko mi nie reagowac na telefony,bo przeciez na nie czekam tak naprawde:(kwadratura kola:( Mowisz,ze to on musi zerwac?No chyba tak...ale dlaczego sie we mnie juz nie zakocha ? gDYBYM ZMIENILA TAKTYKE,TO MOGLBY SIE ZAKOCHAC? Nie sadze ..tez mysle,ze juz bym go nie zobaczyla:(ale to tylko znaczy ze tylko mi na nim zalezy :( Smutno mi,nie wiem co dalej z tym zrobic:(