Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska 1112

SCHUDLAM 2 300 W 4 DNI KTO ZE MNA ? CZAS SIE WZIASC W GARSC !

Polecane posty

Gość Grubaska 1112

WITAM nazywam sie Natalia zawsze bylam otyla bardziej ubita ale po ciazy stalam sie potworem 122kg po cesarce schudlam ale podczas wychowywania dziecka poprostu sie roztylam 4 dni temu powiedzialam sobie dosc odstawilam ziemniaki pieczywo biale makarony slodycze jem miesa gotowane lub grillowane duzo salatek ogorkow kapusty kiszonej jogurtow naturalnych twarogow chleb chrupki typu wasa i w przeciagu 4 dni schudlam 2300 ale jednak mam z czego chudnac zamierzam ta diete stosowac jak najdluzej planyje wazyc ok 90 na dobry poczatek jak dojde do tej wagi to postaram sie dalej chudnac poprostu chce zobaczyc na wadze 2 cyfry. Naprawd nie ma co sie oszukiwac ziemniaki chleb slodycze itp to bomba kaloryczna wiec kto sie zawezmie i sprobuje stosowac tej diety razem ze mna? razem razniej ;-)

Gość Grubaska 1112
Hej wide ze jednak nikt nie jest zainteresowany walczyc aze ze mna no trudno. Dzis znowu ponad kg mniej na wadze jestem strasznie szczesliwa przez 4 miesiace mam nadzieje ze schudne chociaz z 25 kg najlepsze jest w tym to ze poprostu stalam sie bardzo stanowcza a nigdy taka nie bylam mam nadzieje ze to pozwoli mi uzyskac prawidlowa wage :) bede sobie tutaj zapisywala moje osiagniecia jesli ktos bedzie mial ochote pogadac to chetnie odpisze :)

Gość olaboga ale dziwne
nie wiem czemu sie dziwisz, ze nikt nie pisze - skoro pierwszy post napisałas w nocy a drugi o 10 rano;) daj ludziom pospac - niektórzy mają dziś wolne;) poza tym baaaardzo cieżko się czyta tekst pisany bez znaków przestankowych. gratuluję efektów ( ale zapewne wiesz, zo to na razie woda? ) i zyczę wytrwałości :)

Gość Grubaska 1112
Wiem, wiem ale mimo to sie strasznie cieszę juz widac jakies efekty tym razem się nie poddam bede walczyła z moim żołądkiem , ponieważ nie che juz wyglądać jak słoń co do pisma postaram się o tych znakach nie zapominać, lecz czasami tak szybko sie rozpiszę ,że o nich zapominam Pozdrawiam i dziekuję :)

Gość wiadomo ,że woda
ale kazdemu zawsze musi najpierw zleciec woda bo inaczej nie zacznie spadac tłuszcz ,wieć nie wiem czemu kazdy się czepia ze to tylko woda . no ale to kolej rzeczy

Gość Grubaska 1112
jestem ciekawa ile tej wody ze mnie zejdzie ktos sie zna ? jak to jest ?

Gość wiadomo ,że woda
woda to tak 3-4 kg przewaznie

Gość Grubaska 1112
czyli ze ta woda to juz w sumie ze mnie zeszla bo schudlam juz ponad 3 kg. Modle sie obym tylko wytrwala ale tak szybko sie nie poddam. nie chodze glodna jak narazie a jem w wiekszosci tylko warzywa :)

Gość haahahhahhahaaaaaaaaaaaaahaaaa
i co topik umarł?

gratuluje zaparcia! na pewno ci sie uda , podstawa to mniejsze porcje , duzo ruchu i jedzenie do 18 - pisz jak tam efekty A ile masz wzrostu i jaki wiek ?? zycze powodzenia !

Gość Grubaska 1112
lece bo lece hej miło , że napisałaś mam 20 lat 171 wzrostu nie wiem , czy jeszcze mi cos z wagi poleciało ,bo postanowiłam wąyc sie co tydzień zeby widziec lepsze efekty :) o ile takie będą , rbiłam sobie badanie krwi na pewe tabletki lekarz mi je przepisze i podobno stabilizuja wagę i sie po nich nie tyje

Gość Idealna-Dieta.eu
witajcie :) widziałam ostatnio fajną stronke o odchudzaniu, autor ciekawie pisze i myśle, że daje dobre rady, zobaczcie sami: www.idealna-dieta.eu