Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghjghj777

JAKA ODŻYWKA DO PAZNOKCI??????????????????????????????????????

Polecane posty

Jestem fanką odżywek do paznokci z Eveline ❤️ Są stosunkowo tanie, a przy tym bardzo skuteczne i nie podrażniają! Moim faworytem jest odżywka wzmacniająca z wapniem i kolagenem w składzie. Polecam! Zaledwie dwa tygodnie stosowania pozwoliły mi uzyskać efekt zdrowych zadbanych mocniejszych paznokci. Teraz mam przerwę w kuracji, ale paznkcie nadal mają się dobrze 😉

Moja ulubiona odżywka do paznokci- Total Action 8w1 od Eveline. Kupiłam całkiem przypadkowo i jest w mojej kosmetyczce już na stałe 🙂 Paznokcie rosną po niej jak szalone i kondycyjnie wygladają lepiej. Są bardzo twarde i w końcu mogę je zapuścić na nieco okazalszą długość 😛

Bielenda ma fajne odzywki te wegańskie Bio Vegan Nail Care , używam tej z konopiami siewnymi super utwardza, wzmacnia paznokcie

Dnia 1.05.2012 o 01:24, shopoholiczka napisał:

tabletki Calcium pantothenicum 🙂 Paznokcie rosną jak szalone, a do tego stają się naprawdę mocne. Ja po 3miesięcznej kuracji mam tak mocne jak tipsy (początkowo używałam jeszcze odżywek do pazn. ale potem już same tabletki - i efekty powalające są). Zażywałam 3x dziennie po 2 tabletki.

Pewnie byłaś w sklepie Hebe w Namysłowie? Namysłów ma sklep hebe od roku 🙂