Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

Ty masz dla niego idealną terapię - z wiadrem w roli głównej. mhm a ty masz dodatek ekstra?:P wiadro na drabinie?

ike "wiadro na drabinie?" Aby chodzić po moich szczeblach to najpierw trzeba sobie zasłużyć, a Wy jak wiadomo niczym mi nie zaimponowaliście. :P Ale próbujcie, jeszcze nic straconego. :D

Aby chodzić po moich szczeblach to najpierw trzeba sobie zasłużyć no wiesz wielu różnych patałachów zasługuje na pecha:P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Dziewczyny czy Wy naprawde musicie sie klocic? Dominik - osoby sa realne. Nie gadasz przeciez z robotem po drugiej stronie kabla. Tylko w necie ludzie uwidaczniaja te cechy , ktore chca. A to nie musi byc dominujace w realu.

Ike, na innym temacie przeczytałam, że wątpisz w moją kobiecość, tym samym wbiłaś mi nóż w plecy, a więc zgodnie ze swoją stopką powinnaś mnie pocałować w jeszcze jedno miejsce, także czekam. :) Zuza, ja się nie kłócę, Ike na pewno jest mi wdzięczna, że przypomniałam jej o wiadrze, kto wie, może tam jeszcze kogoś więzi. :P

, tym samym wbiłaś mi nóż w plecy ale z przodu:P? czy z tyłu?:P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Ike - plecy przewaznie sa z tylu. Widzialas kiedys plecy z przodu ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Nie mozecie wypalic fajki pokoju ?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Chyba nie o tej porze. Ze mna mozesz pogadac - jesli chcesz.

To jednak musi byc ona. Zaintrygowała mnie pewna rzecz, którą napisala w tym temacie.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Jaka rzecz ? To moze i mnie zaintryguje.

Nie no to jest bardzo osobista rzecz. Akurat dzisiaj mnie to troche zdołowalo i nie wiem jakim zbiegiem okoliczności wszedlem na ten zjebany temat i akurat byla o tym mowa. Ale nic. Dobranoc. Zaczernij się Amelia to będe cie kojarzył na przyszłość.

Gość Zuzanna Amelia & 2
Mnie nie musisz kojarzyc. Kiedys pewnie i tak na mnie trafisz to moze znajdzie sie jakis temat. I nie doluj sie tekstami na kafe. To nie ma najmniejszego sensu. To tylko tekst.

Zuzanna Amelia & 1 "Ike - plecy przewaznie sa z tylu. Widzialas kiedys plecy z przodu ?" Ike widzi codziennie rano w swoim odbiciu w lustrze. :) ike "tak u rozi" Chciałabyś, Babochłopie. :D

Gość Zuzanna Amelia & 2
Aneta - myslalam , ze topor wojenny zostal zakopany.

Zuza, ale jaki topór wojenny? Ja mam z Ike i IMO miłe wspomnienia, lubię ich odwiedzać w cyrku na występach Krasnali. :) A jak przychodzi do autorskiej sztuczki Ike z wiadrem to wszystkim zapiera dech w piersiach. :P

Gość Zuzanna Amelia & 2
Chyba nie jestem w temacie bo nie wiem nic o "sztuce z wiadrem"

Zuza, to poproś Ike, na pewno Ci pokaże. A zamiast IMO będzie mogła wykorzystać swojego ulubionego prawiczka - Creama. :)

IMO zakłada gumowy kask. :P A na koniec występu jest wystrzał, oczywiście niewielki. :)

To czas chyba poćwiczyć mięśnie jak nie ma widowiskowego wystrzału :( Ech, amatorszczyzna wszędzie wokół:P

Fakt, talentu to oni za grosz nie mają. :P Ale Redakcja Kafeterii załatwia darmowe wejściówki to od biedy można iść popatrzeć co tam wyprawiają. :D

A redakcja to pewnie po występie będzie miała jakiś vipowski catering, kawior, szampan w wiadrze... Zwykły kafeterianin tego zaszczytu nie dostąpi.

Krwawa Wilczyca "szampan w wiadrze..." :D "Zwykły kafeterianin tego zaszczytu nie dostąpi." Dla ludzi z Kafe podstawią pod cyrk autokar i wywiozą, niewykluczone, że na jakiś niezapowiedziany Babochłop-show. :P

Dokładnie, jak zbierze się ekipa Babochłopów to będą same ochy i achy, publika zgłupieje jak zobaczy co potrafimy. :D

Nawet bez pokazów na żywo mamy swoich wielbicieli :classic_cool: A po występach Babochłopy z Kafe staną się jeszcze bardziej elitarnym gronem. Już w przedszkolu będzie trzeba składać wnioski o członkostwo, bo tyle lat będą trwały procedury i rekrutacja.