Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

Gość z orendza trzasne

http://www.tvn24.pl/-1,1743124,0,1,zabil-22_latke-przed-dyskoteka-dozywocie,wiadomosc.html W prokuraturze, w wulgarnych słowach, oskarżony opisywał swoją ofiarę i całe zajście. Mówił, że wychodząc z domu, zawsze zabierał ze sobą nóż, który miał mu służyć "zarówno do obrony jak i ataku". - Ta dziewczyna, którą zabiłem, to była k..., bo wszyscy ludzie, którzy chodzą do tej dyskoteki to k...y i frajerzy. Wszystkich bym wystrzelał, gdybym miał pistolet - mówił.

Popieram go, pewnie była puszczalska i dawała dupy na lewo i prawo. Przynajmniej jednej dziwki mniej.

pierdolenie lepsza śmierć od dotyku loosera:P

Porządni faceci nie gwałcą. Dobrze że ja jestem aryjczykiem , a tym samym jestem stosunkowo spokojny. Ale jak kiedyś spotkałem polkę z murzynem, to myślałem że mnie rozerwie. A uwierzcie mi że mogłem ich skutecznie zabić i miałem taką chęć. Ale dobrze że umiem kontrolować siebie. Mam po prostu za dobre serduszko.

spoko zwiad jak widzę polkę z idiotą to też mnie nosi także masz szczęście, że również mam dobre serduszko :P:P:P

ike-Z tym że jak ja bym miał dziewczynę, to chciał bym aby ktoś nas zaatakował, wtedy mógł bym się wykazać i zyskać w jej oczach.

ustalmy jedno jak ty byś miał dziewczynę to ziemia byłaby płaska:)

BSA, jakiś ty łaskawy pozwoliłeś żyć Polce i Murzynowi. A mogłeś ich przecież zabić. Samotny romantyku, mam nadzieję, że jesteś botem, bo takich kretynów Ziemia po prostu nie powinna nosić.

ike-Mogłem mieć wiele dziewczyn, a na pewno jedną, ale nie chciałem.

spoko ja mogłam chodzić po wodzie i nie chciałam

no raczej byś sobie z nią nie pogadał... a wracając do tematu, to chyba mogliby wrócić kary śmierci na takie przypadki...

Moorland, też o tym pomyślałam, zresztą zawsze jak czytam o takich rzeczach to żałuję, że w Polsce nie da się na razie przywrócić kary śmierci przez wzgląd na prawo UE. Student, a tobie o co znowu chodzi?

Zawsze można z UE wystąpić. Podobno jest nawet jakiś przpis ,tylko nie chce mi się w tej chwili go szukać. PS. również jestem za karą śmierci.

ike- A jaka sztuka dla mnie mieć kobietę? Jestem wysoki, dobrze zbudowany, inteligentny i mam komputer, więc swego czasu podrywałem laski przez neta. Jedną mogłem mieć, bo szalała za mną, ale była wyjątkowo brzydka. Dla mnie poderwanie laski to żaden problem, problem by się zaczał jak bym ja już poderwał, bo co mógł bym z nią robić oprócz kopulacji? Zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku że tyko same nudne rzeczy. Aneto, też jestem za karą śmierći, a wiesz że twoii idole polityczni sa zdecydowanie przeciwni? Ryszard Kalisz zdecydowanie sprzeciwiał się karze śmierci. To jest zabawne, SLD chce pozowlić na zabijanie małych dzieci a nie chce zabijac kryminalistów...Typowo lewackie podejście

Chyba mi się pomyliło, bo myslałem że to aneta pisała a to moorland pisała. moorland,jak ty masz na imię?

"To jest zabawne, SLD chce pozowlić na zabijanie małych dzieci a nie chce zabijac kryminalistów...Typowo lewackie podejście" Właśnie. Dosyć dziwne podejście...

ike- A jaka sztuka dla mnie mieć kobietę? Jestem wysoki, dobrze zbudowany, inteligentny inteligentny powiadasz...:) no "facet"! dobrze się maskujesz:P

Rozia - inna sprawa, że powinni coś robić z potencjalnymi mordercami...a tak chodzi taki psychol po ulicach ( i lasach) i nie wiadomo co mu kiedyś do łba strzeli.

Ja jestem przeciw karze śmierci :) Śmierć to ukojenie, a niektórzy na nie nie zasłużyli. Aaaa, i przeciętnie kara śmierci w USA kosztuje 10mln$ (apelacje, proces jest kosztowniejszy, utrzymanie także bo tacy więźniowie częściej chorują) więc czy taka tania jest to bym polemizowała. "jaka sztuka dla mnie mieć kobietę? Jestem wysoki, dobrze zbudowany, inteligentny i mam komputer" "Dla mnie poderwanie laski to żaden problem, problem by się zaczał jak bym ja już poderwał, bo co mógł bym z nią robić oprócz kopulacji? " No aż się zaśmiałam. Ale dobrze, ze widzisz jak nudny jesteś :)

zwiad "Aneto, też jestem za karą śmierći, a wiesz że twoii idole polityczni sa zdecydowanie przeciwni? Ryszard Kalisz zdecydowanie sprzeciwiał się karze śmierci." Wiem, że lewica jest przeciwna karze śmierci, ale to jeszcze nie powód żeby na nich nie głosować, w Polsce nie ma partii idealnej (przynajmniej dla mnie). "To jest zabawne, SLD chce pozowlić na zabijanie małych dzieci a nie chce zabijac kryminalistów." O tym Kalisz mówił? O zabijaniu dzieci? Bo jakoś sobie nie przypominam, a jeśli odwołujesz się do aborcji, to SPRÓBUJ pomyśleć logicznie. Jeśli ona byłaby morderstwem to nie byłaby legalna w większości krajów Europejskich.

ja tam nie jestem za karą śmierci:) jestem za torturami:) ludzie nie boją się śmierci albo boją się jako tako bo w sumie każdego z nas to czeka śmierć to nie straszak ból, połamane kości ugotowane członki czy wsadzenie pala w dupsko aż po gardło:P - to budzi strach

Lewica zawsze ma rzeźnickie tendecje. Kiedyś, jak była u władzy, nie wstydziła się strzelania do patriotów i robotników, a teraz chce kryminalistom stawiać hotele.

można więc tylko liczyć, ze współwięźnie odpowiednio zajmą się tym mordercą...

ike - bardzo trafne stwierdzenie. Lepiej już umrzeć szybko i sprawnie niż zwijać się w bólu i torturach - jak opisujesz.

Ike, humanitaryzm zobowiązuje:P Amerykanie mnóstwo fantastycznych metod wynaleźli. Znęcanie się psychiczne jest ciekawsze. Chyba, ze taka chińska kara śmierci powodowana przez kapiącą wodę, skazany jest trzymany w jednym miejscu, chyba popodłączany do kroplówek itp i czekają aż woda pokona barierę skóry, potem czaszki...kropla drąży skałę w końcu.

Argen "Zawsze można z UE wystąpić. Podobno jest nawet jakiś przpis ,tylko nie chce mi się w tej chwili go szukać." Ale Polska podpisała Europejską Konwencję Praw Człowieka, która zabrania kary śmierci w okresie pokoju, więc bez wystąpienia Polski z UE kara śmierci nie wróci, a Polska nie zdecyduje się na taki krok, bo to by nas zbyt wiele kosztowało.

Jest coś takiego, przy czym najpierw pojawia się "szaleństwo" - ciężko wytrzymać takie systematyczne kapanie. Inna tortura to zamknięcie w dźwiękoszczelnej celi - nie można tego nerwowo wytrzymać.