Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana39

Czy facet może się zmienić w wieku 32 lat?

Polecane posty

Gość damski uśmiech
Znaczy że nie umisz. :( Jakbyś poczytało moje wypowiedzi to wiedziałobyś, że ja nie daje w ryj - tylko wale z liścia. Zabawa z podszywaczami byłaby przednia - gdyby to byli chociaż gimnazjaliści. A tu pode mnie próbuje podszywać się jakaś BABA. No i wyszła żenada ;(

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" damski uśmiech Znaczy że nie umisz. Jakbyś poczytało moje wypowiedzi to wiedziałobyś, że ja nie daje w ryj - tylko wale z liścia. Zabawa z podszywaczami byłaby przednia - gdyby to byli chociaż gimnazjaliści. A tu pode mnie próbuje podszywać się jakaś BABA. No i wyszła żenada ;(""""" Często ktoś próbuje swój autorytet budować na czyimś autorytecie. Ponieważ nie ma własnego. Ewentualnie próbuje zdyskredytować czyjś by podbudować własny. I osiągnąć określony cel. A ,który celem nazywa i ,który celem dla niego jest. Niewątpliwie są to jednostki i jednostki psychopatyczne.

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" damski uśmiech Znaczy że nie umisz. Jakbyś poczytało moje wypowiedzi to wiedziałobyś, że ja nie daje w ryj - tylko wale z liścia. Zabawa z podszywaczami byłaby przednia - gdyby to byli chociaż gimnazjaliści. A tu pode mnie próbuje podszywać się jakaś BABA. No i wyszła żenada ;(""""" Często ktoś próbuje swój autorytet budować na czyimś autorytecie. Ponieważ nie ma własnego. Ewentualnie próbuje zdyskredytować czyjś by podbudować własny. I osiągnąć określony cel. A ,który celem nazywa i ,który celem dla niego jest.

Gość xxx83
Tak może. Ale bardzo rzadko podobno tak się dzieje. Mój się zmienił w wieku około 31,32 lat...ale zmiany zaczeły się już gdy mnie poznał- 5 lat wcześniej

Gość lubieciastka
daj sobie spokoj, dziewczyno po co ci marnowac sobie zycie? moj facet ma 29 lat i mnie zostawil z dzieckiem,znalazl sobie kobiete,nie mamy slubu i bardzo dobrze, ludzie nie zmieniaja sie od tak, nie chce mierzyc kazdego faceta jedna miara ale oni z natury tak maja, ciagle gadaja ze to nasza wina, ze to my jestesmy wszystkiemu winne, jesli facet od poczatku jest zajebisty, bedzie taki caly czas, jak umiesz to go zachowasz jak nie to nie bierz faceta ktory mial juz zwiazek i zycie za soba, to jest naprawde upierdliwe. i meczysz sie, i zastanawiasz czy nie spotka sie z byla, czy moze tez jej nie wciska takiego kitu jak tobie, mam tyle samo lat co ty ale mam inaczej w glowie, zycie powinno cie uczyc a nie pakowac w bagno w ktorym bedziesz meczyla sie do konca zycia, jak sie teraz nie uklada, pozniej bedzie tak samo..

Gość taka_jednaaaaaaa
Ludzie się nigdy, przenigdy nie zmieniają. Wyrwał Ciebie, młodą laskę, i myśli, że Cię urobi, a finał tego wszystkiego może być nieciekawy. Za kilka lat Ty możesz być w takiej sytuacji, jak jego była żona, a on będzie miał następną. Nie wierz w to!!!

Gość rozwódka ostrzega
No właśnie. Jesteś młoda i masz nadzieję, że się zmieni. Młodość ma dużo optymizmu, ale życie zmarnować jest bardzo łatwo... Dobrze, że szukasz, pytasz o rady ludzi z doświadczeniem. Czy ludzie się zmieniają? Rzadko Czy wiek ma wpływ na dojrzałość? Czasami. W przypadku faceta - rzadziej. Ja czekałam aż mój były mąż się zmieni, dojrzeje do posiadania rodziny prawie 10 lat. Nie wytrzymałam. Chociaż cały ten czas żyłam nadzieją. Teraz prawie z 40-tką na karku dalej wolny ptak. Wyszłam z kolei za młodszego, który nie miał żadnych problemów, otwarty na wszystko, dzieci, życie rodzinne. Żyjemy zgodnie, dzieci w niczym mu nie przeszkadzają. Żal tylko zmarnowanego czasu, ale tak jak ktoś już wspomniał, człowiek uczy się na błędach. Życzę Ci, abyś Ty uczyła się na cudzych... Pozdrawiam i wszystkiego dobrego :)

Gość damski uśmiech
Autorko - a co ty chcesz zmieniać? Sprawnie rucha, miło gada - czego jeszcze chcesz od starca? Ma miło ruchać i sprawnie gadać? Przełóż wtyczke do ust lub ucha - powinno zadziałać :classic_cool:

Gość zryżała kita
TAAAAA może sie zmienić- na gorsze!

Gość gość
Jeśli z poprzednią żoną było dobrze, do czasu urodzenia się dziecka, to prawdopodobnie będzie tak samo w Twoim przypadku. W większości przypadków po urodzeniu dziecka, to dziecko staje się dla kobiety najważniejsze i facet odsuwa się od kobiety. Jeśli chcesz być szczęśliwa z tym facetem, to nie miej dzieci. Facet udaje, lub tylko wydaje mu się, że dorósł do tacierzyństwa.

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość gość
kuzwa,znowu spam!!na temacie odkopanym!!