Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fac3t

(Do facetów) Co wolelibyście usłyszeć od dziewczyny, która was odrzuca?

Polecane posty

Gość fac3t

1. Jesteś przystojnym, inteligentnym, kochającym facetem, ale nie możemy być razem. Nie pasujemy do siebie. Wybacz to moja wina. Na pewno sobie kogoś znajdziesz. Zostańmy przyjaciółmi. 2. Odpierdol się ode mnie psychiczny popaprańcu. Jesteś obleśny, masz mordę jak pies, a śmierdzisz jak niespuszczone gówno. Jak się ode mnie nie odczepisz to pójdę na policję. Jak mogłeś pomyśleć, że ty i ja .. zaraz się zrzygam na samą myśl. Moim ex nie dorastasz do pięt skończony nieudaczniku! Nigdy sobie nie znajdziesz dziewczyny!!Spadaj!

Gość Marsnik
Proste że to drugie. Szybciej bym się pozbył jakichkolwiek złudzeń co do laski.

Gość fac3t
no własnie, a kobiety tego nie rozumieją

Gość gochaahahaha
"sam wiesz ze jestes paskudny w łóżku, z czym do ludzi..."

Zawsze te drugie, wtedy można z czystym sumieniem myśleć o zemście. A faceci potrafią być mściwi...

Gość fac3t
lubimy konkrety, życie nadzieją jest dobre dla samotnych matek

Gość nie starczy proste i jednoznac
zne: nie kocham cie:o?

Przecież nie trzeba robić komuś nadziei. Można normalnie, bez obrażania, powiedzieć komuś, że po prostu się go nie kocha. "Wybacz, nie wyszło nam. Mam nadzieję, że w nowych związkach będziemy szczęśliwsi." I tyle.

Gość zera kafeteryjne
wypowiadając pierwszą formułkę kobieta naraża się na dalsze zaloty i na trudności w zbudowaniu związku z nowym partnerem, a swojego nowego faceta naraża na zemstę poprzednika wypowiadając drugą formułkę kobieta staje się znienawidzona przez odrzuconego, co wcale nie znaczy, że naraża się na zemstę (choć i takie przypadki mają miejsce) Odrzucony raczej nie będzie chciał z nia mieć nic wspólnego, ostatecznie ucierpieć mogą tylko ich wspólni znajomi stający przed wyborem poparcia jednej ze stron

Gość Philo Zofia AA
wersja 2 jest wersją po której osoba bardziej wrażliwa od przeciętnej zostanie ze sporym poczuciem niezasłuzonej krzywdy jaki masz powód aby skopać kogoś na koniec poza swoim pustym ego?

Gość rgtrdgdrtg
15:01 [zgłoś do usunięcia] zwiad Zawsze te drugie, wtedy można z czystym sumieniem myśleć o zemście. A faceci potrafią być mściwi..."" zrobiłbyś krzywdę kobiecie? :O damski bokser :O🖐️

Gość Philo Zofia AA
rgtrdgdrtg czy osoba mówiąca mężczyźnie który nic złego jej nie zrobił: 2. Odpie**ol się ode mnie psychiczny popaprańcu. Jesteś obleśny, masz mordę jak pies, a śmierdzisz jak niespuszczone gówno. Jak się ode mnie nie odczepisz to pójdę na policję. Jak mogłeś pomyśleć, że ty i ja .. zaraz się zrzygam na samą myśl. Moim ex nie dorastasz do pięt skończony nieudaczniku! Nigdy sobie nie znajdziesz dziewczyny!!Spadaj! zasługuje jeszcze na miano kobiety?

rgtrdgdrtg-nigdy nie uderzyłem dziewczyny, zawsze mnściłem się w inteligentny sposób. Przykładowo nagrać jak się bzyka w aucie z swoim facetem i wysłać do jej rodziców, braci, znajomych itp, albo zrobić fotomontaż i wysłać jej chłopakowi. Jest wiele sposobów na niszczenie ludzi w inteligentny sposób.

Gość zwiad jestes chory
lecz sie

Gość Philo Zofia AA
zwiad tylko PO CO? zemsta wiąże cię z obiektem zemsty patologiczna więzią, przez co zamiast zyc jak człowiek się spalasz...

Philo Zofia AA- Uważasz że jak laska użyła by punktu 2 to nie należy się jej?

Gość Philo Zofia AA
zera kafeteryjne wypowiadając pierwszą formułkę kobieta naraża się na dalsze zaloty i na trudności w zbudowaniu związku z nowym partnerem, a swojego nowego faceta naraża na zemstę poprzednika wypowiadając drugą formułkę kobieta staje się znienawidzona przez odrzuconego, co wcale nie znaczy, że naraża się na zemstę (choć i takie przypadki mają miejsce) Odrzucony raczej nie będzie chciał z nia mieć nic wspólnego, ostatecznie ucierpieć mogą tylko ich wspólni znajomi stający przed wyborem poparcia jednej ze stron masz fajny nick, tylko nie rozumiem dlaczego w liczbie mnogiej do ciebie z tymi pogladami bardziej pasowałoby zero kafeteryjne :D

Z jednej strony chcecie, aby kobieta zrywała z Wami w tai sposób, bo tak jest łatwiej, a z drugiej strony uważacie, że takie kobiety nie zasługują na szacunek. No nie da się normalnie zakończyć znajomości, a przecież wiadomo, że nie wszystkim wychodzi.

Gość Philo Zofia AA
zwiad Philo Zofia AA- Uważasz że jak laska użyła by punktu 2 to nie należy się jej? uważam, że jak laska użyłaby punktu 2 to znaczyłoby, że miałes więcej szczęscia niz rozumu, że zdolna do czegos takiego laska nie dała ci się zaangażować :D czy ty sobie wyobrażasz szczęscie z kobietą która (zakładając że nie ma podstaw do takich słów wywiedzionych wprost z twojego zachowania wczesniejszego) traktuje ludzi w ten sposób????

Gość jaakkk dobrze
ze ja zadnego nie musze spławiac zazwyczaj toja jestem spławiana

Philo Zofia AA-Kobiety traktują różnie facetów, ten który im się podoba to sa dla niego miłe i kultularne, chce się mu przypodobać, a ten który im się nie podoba, to się wobec niego chamskie i wyśmieją go, zemsta im się należy jak psu kość. Trzeba walczyć o swój honor, a nie dawać sobą pomiatać jak śmieć. Niech poczuje co to ból i poniżenie...

Gość Philo Zofia AA
Trzeba walczyć o swój honor, a nie dawać sobą pomiatać jak śmieć. Niech poczuje co to ból i poniżenie... czujesz potrzebę nawracania każdej suki na drogę pokory? :D honor masz niezależnie od tego czy jakis śmieć napluje ci w twarz czy nie ale klasy własnie się pozbywasz :O

Philo Zofia AA-Honor tracisz jak się poddajesz i przestajesz walczyć, poniżenie pozostaje, jak sie zemścisz to będziesz mieć dobre samopoczucie i twoje poniżenie zniknie, bo będziesz wiedzięć że dzięki tobie ta suka cierpi. Problem się zaczyna jak jest punkt 1. Wtedy trzeba odpuścić i pogodzić sie z porażką i mścić się nie idzie na miłej i kultularnej osobie. Nie dotyczy to tylko kobiet, tu chodzi o całokształt, o sąsiadów, rodzinę, znajomych itp. Zemsta to daje napęd do życia, tak samo jak miłość. Zobacz sobie ten film, a może coś zrozumiesz; http://www.youtube.com/watch?v=t4739MIqn0w Szczególnie obejrzyj od 10 minuty

Gość Mordorr - była Philo Zofia
jak sie zemścisz to będziesz mieć dobre samopoczucie i twoje poniżenie zniknie, bo będziesz wiedzięć że dzięki tobie ta suka cierpi dawco cierpienia - ono do ciebie wróci szybciej niż bys chciał

Gość Uroczy Roman
Noo ja to chciałbym usłyszeć, jesli chcę to mogę wsadzać.

Mordorr - była Philo Zofia -jak bym odpuścił, to wtedy by to do mnie wróciło. Nie nawidzę ludzi, co są skurwielami, szczególnie kobiet które lubią poniżać facetów.

Gość ani opcja nr 1, ani opcja nr 2
Lepsze jest rozejść się bez jakiś smsowych pożegnań. Zawsze mamy lepsze wspomnienia i o nas myślą lepiej

Gość Mordorr - była Philo Zofia
a więc jesteś człowiekiem który kieruje się nienawiścią a więc twoje poczucie własnej wartości jest bardzo niskie skoro mozna cię popchnac do kierowania się nienawiścią a więc zamieniłeś zycie na pogoń za czymś co ty nazywasz honorem a ja - brakiem klasy i instynktem mordercy który wreszcie znalazł ujscie wiesz - żal mi się... duzo bardziej zeszmacic się juz chyba nie mozna :O