Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjhjh

Dlaczego Polki lecą na obcokrajowcow?

Polecane posty

o co wam chodzi kobiety?

przystojniejsi dbaja o zeby znaja inne slowa niz chuj i kurwa nie chleja tak nie sa szowinistami

Gość hejka..//
bo maja troche rozumu w glowie , maja dosyc syfu i burdelu a na poprawe tutaj czegokolwiek niema szans

Gość FiołkowaBaba
Wiesz tak szczerze to ja lecę na fajnych kulturalnych facetow, ktrzy mają inne hobby niz tylko picie piwa, plucie na chodniki i przeklinanie. Za granicą o takiego faceta łatwiej (no i dbają o zęby, golą pachy i takie tam). Ale to nie jest tak, że ja lecę na każdego z zagranicy, bo Polakow też znałam fajnych, majacych zainteresowania, kulturę osobista i dbających o siebie (ale byli z dużych miast, u mnie w małym miasteczku cięzko o kogoś takiego).

dzifki

Bylam dzis w parku. Po jednej stronie siedzieli na lawce murzyni kulturalnie rozmawiajacy,skromnie ubrani popijajac soczki. Obok siedziala grupka Polakow. Kazdy z nich w reku piwsko, ten ich wulgarny jezyk przyprawial mnie o dreszcze :o sloma z butow wystawala. A obok nich jakies 2 laski,szare myszki ktore zgrywaly dobra mine do zlej gry. Smialam sie z ich naiwnosci. Jak mozna zwiazac sie z kims takim?

U mnie tak po prostu wyszlo ze sie zakochalam w niemcu- nie bylo jakiegos specjalnego powodu.

Gość rob.pl
leca bo mają u nich większe szanse, obcokrajowiec zadowoli się byle czym, może być głupia jak stodoła byle miała dziurę i była łatwa, a Polkom wystarczy wcisknac kilka oklepanych łzawych tekstów i już rozkładaja nogi na za pietnascie trzecia:o Polak na byle ścierke nie poleci i jedna z druga juz musi bardziej sie wykazac a do tego one są za leniwe 🖐️

Gość Uroczy Roman
Mają tak od iluś tam pokoleń. To płynie im we krwi. Potom szwedzki, okupacje i zabory.

Gość marcinek444
Dlatego też jest gadane, że polki są łatwe dla obcokrajowców. Mogą zaprzeczać, ale taka jest prawda. Jakby rzekomo "laska" miała do wyboru szalonego hiszpana, który okażę się później chamem itp a przeciętnym polakiem to wybierze właśnie hiszpana.

rob.pl - skoro to takie proste to czemu w Polsce tyle prawikow ktorzy nie potrafia znalesc tej jedynej? Przeciez to takie podobno proste,rzucic kilka kiomplementow i laski powinny padac do stop :D

Biest co wyszlo, co wyszlo ... a niemki to sa brzydkie wiec sobie ciebie zaliczyl o bo na ladna to nie mial szans.

Gość rob.pl
a w innych państwach prawików nie ma? i dziewic? boże:o idealna kandydatka dla obcokrajowca:o

Gość fsdgfg
sa we wszystkim lepsi, przede wszystkim nie sa kurwiarzami:0

Gość rob.pl
obcokrajowcy nie są kurwiarzami??? hahahaha teraz to doje­bałaś dzieciaku :D:D:D

Gość marcinek444
Dla polek obcokrajowcy są po prostu lepsi, szczególnie tacy z zachodu.

Gość tcgfswardfwarxfcewc
polki sa bardzo latwe wystarczy popatrzec czasem jak taka idzie z obcokrajowcem on ma ja totalnie w dupie a ona sie do niego klei i cos tam kleci ledwo po angielsku on znudzony w chuj a polka cipe by rozkraczyla za chwile ale przynajmniej maja wor na sperme ktory im sam siada na pale :classic_cool:

Biest i to niby niemka ja?

Ja nie polecialam na ibcokrajowca... Ja mieszkalam juz pare lat w Niemczech i po rozstaniu z moim ex chcialam tak i tak wyprowadzic sie tam na stale. A ze kogos poznalam i sie zakochalam..co w tym zlego?

ale ten niemiec to z tych ciemniejszych?

Gość BaraniKretyn1
Polacy ruchacze hahha... Kobiety z zagranicy nie chca polaków, polki nie chcą, to gdzie ci ruchacze.

Gość polki chce kazdy bo nigdzie
takich latwych ktore same wlaza do wyra na swiecie nie ma

Gość _polski maczo_
obcokrajowiec polce nawet drina nie musi kupowac, wystarczy jakis mdły tekst i od razu ci­pe wypina:o faceci w Polsce na takie szmaty nawet nie spojrzą, chyba że jakaś patologia