Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednamama

MAMUSIE CO NA ODCHUDZANIE POLECACIE?????

Polecane posty

HEj. Koncze karmic piersia i biore sie intenswnie za odchudzanie.Moze polecicie jakies tabletki,ktore u Was zadzialaly? Cwicze codziennie przez godzinke,ale chcialabym sie jeszcze jakos wspomoc.

Gość TakaSobieMama:)
NIE MA tabletek na odchudzanie :P ... wszystkie te "cudowne" tabletki to lipa i pic na wode. Jest jeden sposob na zdrowe i trwale odchudzanie : MZ i RD ... to drugie juz zapoczatkowalas ;), dolacz jeszcze to pierwsze i szybko zobaczysz rezultaty :) Powodzenia !

Gość 0*a
Z doświadczenia ( 2 ciąże po blisko 30 kg każda ) polecam wizytę u dietetyka i stosowanie się do jego zaleceń. Może wolniej niz na cud dietach, ale waga spada i co ważniejsze nie wraca. Nie ma problemów z wypadaniem włosów, łamaniem paznokci itp. Wizyta + ułożona specjalnie dla Ciebie dieta ( uwzględniająca ulubione potrawy ale też zasobność portfela ) wcale nie kosztuje aż tak dużo a dla własnego zdrowia i samopoczucia naprawdę warto! Pozdrawiam :)

Gość kikolec
tabletki zadne nie pomoga, diety jednoskladnikowe tez nie, najwazniejsze by: - dzien zaczac od szklanki wody z sokiem z calej cytryny - pic w ciagu dnia duzo wody - pic zielona herbate - dbac by na talerzu bylo kolorowo- np. piers grilowana, salata, ryz ciemny - jesc tylko ciemny makaron, ciemny chleb czy ryż - pilnowac 5 posilkow dziennie, srednio co 3 godziny - jak najmniej slodyczy i przetworzonej zywnosci, wedlinki na chleb robic samemu w piekarniku - ruch! Ja to stosuje i waga pomalu spada

Kiedyś takie tabletki były, jednak obecnie ten rodzaj substancji jest zabroniony. Efekty, fakt były, ale skutki uboczne również. To co jest teraz w aptekach to można sobie schować do kieszeni i zostawić pieniądze na fajną kieckę a nie na leki cud, po których nic się nie dzieje. Tak jak koleżanka na początku mówiła dieta i ruch, działają cuda :).

tak wlasnie myslalam,dlatego zapytalam o opinie zanim poszlam do apteki :) O tej szklance wody z cytryna to nie slyszalam,ale zastosuje. Jak na razie wstaje codziennie o 6 rano i zasuwam..slodyczy nie jem,ryzu i makaronu raczej tez,chleb tylko ciemny,chude wedlinki(ze sklepu niestety). Przy dwojce dzieci ciezko znalezc czas na cokolwiek..i tak robie juz po dwa obiady..ehh czyli pozostaje tylko czekac az waga w koncu sie ruszy dzieki za wszystkie podpowiedzi ;)

Do tej wody z cytryną możesz dodać miód, niech zostanie na noc i wypij zaraz po przebudzeniu. Możesz próbować zwiększyć i ilosć bonnika, np. rano do jogurtu takie pałeczki błonnikowe, albo w ormie tabletek, albo proszu. On pęcznieje w żołądku i zwiększa uczucie sytości.

Gość kikolec
co do tego blonnika to wystarcza platki owsiane a takie zabronione tabletki moja mama brala, chociaz kupila je normalnie w sklepie ojcow bonifratrow, chyba nazywaly sie white lion no ale nie polecam, kiedys nawet byl o nich program superwizjer tvn

Nie z tych zabronionych to Sibutramina. Fakt efekt był, ale to też trzeba się było pilnować co się je. Bo co z tego, że zmniejszał łaknienie jeśli znam osoby które to brały a potem jadły w mc syfie. Wlasnie błonnik mogą być owsiane. Ja tez kupuję takie hmmm pałeczki, teraz w biedronce się pojawiły z serii fit, takie płatki

Gość kaftanik niebieski
szklanka wody tydzien przed jedzeniem

Gość pierdolenie o szopenie blebleb
sibuslim 15 polecam. ja mam problemy z przysadka mozgowa. 2h dziennie cwiczen, 3 h spacerow z dzieckiem, mordercze diety i nic nie schudlam..dopiero prochy mi pomagaja. to jest mniejsze zlo..waze juz 95 kg gdybym dalej tyla to co by mnie czekalo?

Gość whitemama
ja w ciazy przytyłam ponad 30kg.. po poł roku zgubilam wszystko (a nawet mniej) ! I o dziwo nie robilam NIC zeby schudnac.. po prostu daj sobie troche czasu.. samo zejdzie..:)

Gość aleleniwasobota
tabletki byly na bazie amfetaminy.są wycofane z produkcji.ja brałam ,ale bardzo krotko.u mnie waga spadała,ale skutki uboczne powodowaly,że wywalilam je w cholere.mialam kłatanie serca,uczucie suchości w buzi,bóle głowy.mnóstwo antydepresantow jako skutek uboczny ma zahamowanie apetytu,a także popularny środek na adhd.ale najlepsza dieta żp.pozdrawiam.

Gość aleleniwasobota
aha tabsy powodowaly rownież ,że mialam mnóstwo energii i mega klopoty ze snem.

Gość Maciuszka
tutaj zobacz http://mangoafrykanskie.com.pl/ podobno preparaty z mango są znacznie bardziej naturalne i nie mają skutków ubocznych, ale najlepsze odchudzanie to trening!!

Gość kuleczkamała
ja na twoim miejscu korzystałabym jedynie ze sprawdzonych i naturalnych preparatów. w przypadku ciąży w ogóle odpada jakakolwiek chemia. Ja mam sprawdzony środek: http://www.acaiberryselect.pl/ i radzę nie ryzykować z innymi

Gość gość
uzupełnieniem do diety i ewentualnych ćwiczeń warto skorzystać z suplementu slimcea. przyśpiesza i polepsza efekty.

Gość gość
po karmieniu zaczęłam brać Novoslim, bo przytyłam jakieś 10 kg w trakcie ciąży więc dużo zwłaszcza na mój wzrost. Z ćwiczeniami było ciężko bo mała dawała mi w kość, nie miałam na początku chwili dla siebie, ale ograniczyłam ilość posiłków w ciągu dnia no i ten Novoslim. Kupiłam bo dziewczyny go zachwalały i faktycznie, waga szybciej spada na nim w dół, i w miare regularnie. Teraz odzyskałam już swoją dawną sylwetkę choć niestety nadal nie jest taka sprężysta jakbym chciała ale zapisuję się na joge od przyszłego miesiąca i mam zamiar popracowac trochę nad ciałkiem

Gość gość
U mnie na blogu pojawił się post: 'jak schudłam 20kg po ciąży'. Zapraszam wszystkie czekające na dzieciątko mamusie na moj blog www.MartynaG.pl o ciąży, o porodzie, o wyprawce i wychowaniu małego człowieczka słów kilka.

Gość KorneliaOsi
ja polecam Novoslim, generalnie unikam suplementów i tabletek, ale ilość kg jaką przybrałam podczas ciąży trochę mnie przeraziła. Wprawdzie zaraz jak tylko dziecko zrobiło się samodzielne, rozpoczęłam samodzielne ćwiczenia, a potem w wolnym czasie basen a mimo to efekty były mizerne. Zdecydowałam się na Novoslim sugerując się wieloma pozytywnymi komentarzami, no i dzięki temu zrzuciłam całe 8 kg teraz pracuję nad sylwetką ale zastanawiam się czy nie sięgnąć po raz kolejny po chociaż jedno opakowanie

Gość gość
potwierdzam Novoslim jest extra, przede wszystkim nie ma żadnych skutków ubocznych ( ja po ziołach miałam i szejkach miałam jakieś żołądkowe perturbacje) a po Novoslimie nic w ogóle ni czułam że go brałam natomiast waga spadała Polecam

Jeżeli chcesz zadbać o swoje zdrowie i kondycję to polecam Ci naturalne produkty ze sklepu: http://suplima.pl/97-otylosc Ja jestem bardzo zadowolona, dobrze się po nich czuje i nie muszę martwić się o cenę.

Gość gość t
Kuzwa 4 razy w tyg biegac od 30 min zwiekszac czas do 60 min . Raz bieg raz marszobieg. Na poczatku zrobic rozgrzewke. Jak nie bedziecie sie objadac to waga pojdzie w dol. Podstawa to ruch. Zadne tam dietki. Dodac do tego cwiczenia na brzuch. Do 2 miesiecy beda juz konkretne wyniki. Cudow nie ma.

Gość gość t
Kuzwa 4 razy w tyg biegac od 30 min zwiekszac czas do 60 min . Raz bieg raz marszobieg. Na poczatku zrobic rozgrzewke. Jak nie bedziecie sie objadac to waga pojdzie w dol. Podstawa to ruch. Zadne tam dietki. Dodac do tego cwiczenia na brzuch. Do 2 miesiecy beda juz konkretne wyniki. Cudow nie ma.