Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cukinia

WYSOKIE I ZDESPEROWANE !!! 10 KG MINIMUM!!!!

Polecane posty

zapomnialam linka wkleic haha http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater-Dress-With-Lace-Cross-Back/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1880278&cid=8799&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=-1&clr=Turtle+dove 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4.160kg 60cm:) 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4160kg 60cm:)

Gość Znowu miec rozmiar 38
ja cale zycie siedze w biurze...tyram tez po 10 h dziennie ale wstaje teraz o szóstej rano i wio na rower....Ale dziewczyny przy pierwszym razie po jakis 500 metrach myslałam,ze wywale ten mój rower w cholere....myslałam,ze sie udusze taka kondycja...teraz na szczescie jest o niebo lepiej...a jeszcze jedno mam juz 40 lat...wiec wiek robi swoje

Dziękuję kochane za miłe przyjęcie :-)

Gość Pani Dż...
fajna nawet, ale stanika pod nia tez nie zalozysz, chyba ze samoprzylepny hehe

no własnie jak juz jest fajna to znów robi sie problem z biustonoszem a jak iść bez nie ma takiej opcji

Gość dolusik
witam kolezanki :) pisałam tu juz na samym poczatku ale jakos ostatnio nie mialam dostepu do neta... widze wiele nowych kolezanek :) dobrze ze nie jest sie samym z tymi kilogramami ... ja obecenie mam zastój wagi :( nic nie schodzi.... nie wiem czy mam jeszcze wiecej cwiczen dolozyc czy ograniczyc jedzenie choc staram sie nie przekraczac 1000-1200 kcal

a co myslicie o tej?????? http://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Exclusive-Crochet-Hem-Mini-Dress-With-Back-Detail/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2002717&cid=8799&sh=0&pge=20&pgesize=20&sort=-1&clr=Nude 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4160kg 60cm:) 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4160kg 60cm:) 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4160kg 60cm:) 177cm---------60kg:) "Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cię , zanim się urodziłeś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." 23.09.2009.godzina15:24----Albercik 4160kg 60cm:)

Gość dolusik
apropo butów to mam pytanie :) chodzicie w szpilkach?? bo i tak jestesmy juz wystarczajaca wysokie, ale ja zawsze uwielbialam chodzic w wysokich butach.. a dodam ze ja mam rozmiar buta 42 i takich to jest bardzo maly wybor ;/

ja chodze bardzo lubie wysokie buty i wcale mi nie przeszkadza że mój mąz jest wtedy niższy heh

Szpilki,bardzo czesto...rozmiar buta 39/40 :-)

Gość Cholerka, może i ja
Ja to w zasadzie oprócz sportowych pum i domowych japonek, nie posiadam żadnych, płaskich butów. Cała reszta to obcasy, szpilki i ukochane koturny 7-10cm:)

Ja po obiedzie, zjadlam same warzywa, wiec nie jest zle :-) teraz jeszcze gruszka, i nastepny litr zimnej wody :-D Ja na szpilkach nie chodze.... :-( :-(

Gość dolusik
zielona cukinia - jestem, jestem :) razem zaczęłyśmy to i razem skończymy ;p widze ze ladnie sie trzymasz i nawet coraz wiecej sportu !!! :)

Dolusik, wiesz co z jedzeniem trzymam sie niezle, mialam jakies tam slabosci w weekend, ale bez dramatu, W porownianiu do "zwyklych " weekendo, niebo a ziemia :-) hehehe :-) Wczoraj bylam pierwszy raz na rowerze, dzisiaj od razu po proacy tez sie wybieram.... nie jest to duzo, ale zawsze troch ruchu :-) A u Ciebie jak tam ?

Gość dolusik
no ja weszlam po tyg na wage i ani drgnela :( a tez codziennie jezdze na rowerze min 2 godz, hula hop z 30 minale chyab musze cos innego wprowadzic jeszcze. Tzn mam zamiar biegac :) ale to najpierw musze isc sobie kupic jakies buty bo wlasciwie to nie mam zadnych, tak mysle w sobote je kupic. To jak znowu waga nie drgnie to od poniedzialku sprobuje pobiegac. wlasciwie czy drgnie czy tez nie to wkoncu sie przelamie i pobiegam

a mierzysz obwody ? bo jeszeli uprawiasz tyle sportu, to bardzo mozliwe, ze przybierasz na masie miesniowe, i tego na wadze nei bedzie widac, ale po obwodach... Kurde, 2 godziny rowerem :-D niezle :-D

Gość dolusik
no wlasnie ostatnio robiłam generalne porzadki i gdzies mi cm krawiecki zginal.... wiem ze odłozyłam go w takie miejsce zebym zawsze jak go potrzebuje mogła go znależć heheh no ale obys miala racje :) rower to jedyny sport do ktorego nikt nie musi mnie namawiac wiec gdyby czas pozwalal to bym mogla duzej jezdzic... ale tak jak pisalam nastawiam sie narazie psychicznie do biegania

na pewno tak jest :-) ale zreszta przestoje wagowe w diecie sa normalne... nawet jezeli... tylk o hcolernie demotywuja.... Ja bym chciala wszystko jak najszybciej, i od razu jak najweicej schudnac, strasznie jestem niecierpliwa. Na bieganie to ja sie nie pisze :-)

Ja tez nie lubie biegac. A mam pytanie DOLUSIK ile km.przejezdzasz rowerkiem??

Gość dolusik
ja tez nie lubie az tak bardzo biegac ale kazdy mowi ze najlepsze na schudniecie to bieganie, wiec i ja sprobuje. wlasciwie jakies kilka lat temu biagalam i to codziennie po 1 godz i efekty byly zadawalajace ale najgorsze to przemoc sie. Co do roweru to roznie ale najmniej 30 km dziennie. jak przejade 40-50 to jestem zadowolona.

Nie mam zbytnio czasu zeby tu ciągle zaglądać ale bym chciała z wami tracić kilogramy ;) codziennie zawsze zaglądam ale mam malutką córeczkę i nie zawsze się wyrabiam..ostatnio staram się ograniczać jedzenie ale brakuje mi mobilizacji ;) z kimś na pewno będzie łatwiej..moim największym grzeszkiem są słodycze ;(

Ćwiczę jeśli mam czas..ogólnie lubię ruch..tylko jak wspomniałam-narazie nie mam zbytnio dużo wolnego czasu..muszę wszystko dostosować do mojej malutkiej córeczki..staram się codziennie ćwiczyć na orbitreku i obowiązkowe spacerki ;) to zawsze cos ;) a jakie są wasze osiągnięcia?

ja jeszcze nie wiem, zaczelam diete tydzien temu, wiec osiagniec jakis wielkich nie mam... Czuje sie lepiej, chyba troszke boczki mi zeszly, jestem zadowolona, ze udaje mi sie wreszcie trzymac diete, i ze nie stracilam calkiem szacunku do samej siebie, a bylo blisko..