Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klucha-ropucha

Dojrzałość czy niedojrzałość?

Polecane posty

Gość klucha-ropucha

Mój Kochany- to tu jest pewna zagadka do rozgryzienia... Chodzi o jego zachowanie, nie potrafię tego zrozumieć i określić o co chodzi, więc proszę o radę: mój Kochany rozmawia z naszymi koleżankami w sposób trochę taki żartobliwy o seksie- pyta kiedy był seks, żartuje, że jak jedna ma np posuchę, to śmieję się, że jemu proponuje seks, albo czy duży członek to problem itp, robi to w taki żartobliwy przyjacielski sposób, ale jego główny temat, to seks i żart o seksie inny problem, to zawsze musi podjeść i coś pomacać- a to nową bransoletkę, a to kucykiem się pobawi, a to sprawdzi kolczyk w pępku, a to złapie za guzik od kurtki bo jakiś taki ciekawy niby, ostatnio jedną bolał kręgosłup to poszedł sprawdzić i wymacać gdzie ją boli i oczywiście pomacać jeszcze inny problem, olewanie mnie na imprezie, rozumiem, że jesteśmy na imprezie i nie musimy się obściskiwać cały czas i warto sobie dać sobie trochę luzu , ale rzadko sam podchodzi zazwyczaj to ja muszę podjeść się przytulić, zgadać- jak zapytałam, dlaczego tak robi, to mi odpowiedział, że - cytuję: "nie jesteś ani najładniejszą ani najfajniejszą dziewczyną na imprezie".... dodam, że Kochany uwielbia brylować w towarzystwie, zabawiać rozśmieszać w tym, wiec ja to doskonale rozumiem, ale czy tak się zachowuję dojrzały facet, który myśli o tym aby to koleżanka się dobrze bawiła, a nie jego dziewczyna .... ?

Gość Do Ciebie,,,,,
Szybko w dupe kopnij

Gość standard dla wielu hujow
wzlot na ksiezyc !!!

WYLOT

Gość klucha-ropucha
wiem, że to co opisałam brzmi strasznie, ale Kochany tak się zachowuje, bo ma taki STYL BYCIA, i wszyscy go takiego akceptują, nawet owe koleżanki, bo on taki po prostu jest i nikt nie bierze tego na poważnie tylko na żart, ja zazwyczaj też to biorę na żarty bo inaczej wyszłabym na zazdrosną jędzę ... ale czasami już nie mogę i mam dość...

Gość łeeejllaaaa
"cytuję: "nie jesteś ani najładniejszą ani najfajniejszą dziewczyną na imprezie".... szkoda ze nie powiedział " jestes najładniejsza i najfajniejsza dziewczyna na imprezie"

ale to jest ich kolega, nie chlopak !!!

Gość klucha-ropucha
On i wszyscy znajomi twierdzą, że STYL BYCIA myślę, że on w ten sposób leczy sobie swoje kompleksy, bo normalnie to jest facet do rany przyłóż i naprwdę jest bardzo przyjacielski tylko takie jego zachowanie, że czasami myślę, że jak ktoś nie widział, że jesteśmy parą to by się po Jego zachowaniu na pewno nie domyśłił ale taki gesty typowo jak dla Dziwczyny/Partnerki są zerezrwowane tylko dla mnie, np przytulanie a tkie koleżeńskie dla koleżanek

Gość Schodzi pozłota z trupa
jak zapytałam, dlaczego tak robi, to mi odpowiedział, że - cytuję: "nie jesteś ani najładniejszą ani najfajniejszą dziewczyną na imprezie".... :D, :D, :D 10/10

Gość klucha-ropucha
jak zapytałam, dlaczego tak robi, to mi odpowiedział, że - cytuję: "nie jesteś ani najładniejszą ani najfajniejszą dziewczyną na imprezie".... to chodziło o takie małe zainteresowanie moją osobą na imprezie, a nie o cała sytuację odnośnie koleżanek

Gość klucha-ropucha
ale jakby nie było- rozumiem co chcecie mi przekazać- dzięki

Gość klucha-ropucha
rozumiem, co chcecie mi przekazać, tylko problem w tym, że nikt nie widzi w tym nic złego, bo On tak zawsze, wszyscy sie genarlnie cieszą bo coś się dzieje i jest wesoło i można się pośmiać, bo jest fajnie na imprezie...