Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowie mi ktos czy walczyc

Pytanie dla kobiet: Macie do wyboru tylko tych dwóch Panów, kogo wybieracie?

Polecane posty

Frodo ja te 8k pisałem o sponsorowaniu jakiejś studentki. Im płaci się co miesiąc i można się z nimi ot tak spotykać. Nie tylko o seksie mówię. Jak ktoś chce do kina wyjść, albo na kawę, albo do restauracji to co? Z dziwką? Wiesz ile to kosztue? A tak to taka studentka jest w stałym układzie, jej to się opłaca, nam.

Jak idę do dziwki to po to żeby ruchać. Nie stać mnie jeszcze na to, żeby płacić 300 złotych za rozmowę, no bez żartów :D

Sponsoring studentki to jest ok 3 tys zl. Nie wiem skad wziales te 8 tys. Ktos daje z siebie zdzierac.

gośka - może w Twoim pokoleniu, jeszcze 15-20 lat temu to był ok wzrost Odpowie mi ktos czy walczyc- no nie mów, że taki wafel jesteś, żeby nie mieć koleżanek od drinków, kina itd.:P

Gość qfg2weg
a ja wam wspolczuje. ze takie zimnie kalkulacje robicie, z kim do lozka a z kim przed oltarz. zepsute materialistki :D ja na szczescie taka nie jestem, no jasne ze patrze na wyglad, czystosc, ogolnie na calosc, ale nigdy nie bralam pod uwage ile gosc zarabia, czy jest ladniejszy od tamtego.. ja po prostu kieruje sie sercem :) tak, smiejcie sie, puste idiotki . tak naprawde to moglybyscie pozazdroscic mi zycia i milosci nieopartej o zimna kalkulacje

Akurat ładność czy przysotjność nie ma nic wspólnego z jakością genów ;)

Oczywiście że nie mam koleżanek od drinków czy kina :)

Gość abcdefgkobieta
frodo no zwyczajnie nieurodziwych mam na myśli, i wcale nie są wysocy, właściwie to myślę, że tak mocno rozwinięty kompleks na punkcie wzrostu powinieneś leczyć - może wzrosłaby Twoja samoocena... i tak jak pisałam - w tych parach często są niscy faceci (skoro faceci niżsi ode mnie czyli, poniżej 170cm mogą być w szczęśliwych związkach to 174 wcale nie jest tak źle - poza tym jest wiele niskich kobiet, poniżej 165, które dobrze czułyby się w towarzystwie faceta koło 175)

nos buty na wyzszej podeszwie plus jakas czupryna, zawsze mozna 3-4 cm wizualnie wiecej zrobic. Dzialaj chlopie, a nie sie nad soba uzalasz. Mysle, ze kobiety cie unikaja wlasnie z tego powodu, a nie ze nie jestes wysoki.

goska - ale on CHCE się użalać. Musiał coś wymyślić i wymyślił - jest niski, ma wymówkę, może dalej wegetować i jęczeć :P

abcdefgkobieta Wiem, ze mam poważny kompleks i może powinienem go leczyć ale: Co Wy macie z tą samooceną? To jest nie tyle samoocena, co ocena niskich przez kobiety. Jakbyś nie miała męża i podbił by do Ciebie jakiś orzygany menel, ale z wysoką samooceną to co, umówiłabyś się z nim? Te dziewczyny co mają 165 dobrze się czują przy kolesiach 175. Dlatego biorą nas na kolegów. A mężami zostają wysocy, bo na co jej taki konus?

A co mają mówić ci co są niscy i brzydcy? Ci to dopiero muszą zarabiać pieniędzy jak lodu, jeśli chcą mieć jakąkolwiek styczność z kobietami :D Nie wiem dlaczego bronicie tego idiotyczne stanowiska, że wygląd/wzrost/kasa się nie liczą. :D

goska287 Kobiety ode mnie nie uciekają. Po prostu widzą, że nie jestem dość atrakcyjny na partnera. W realu, ani w manchesterze się nie użalam. Buty + fryz nie dodadzą mi tyle, żebym mógł być uznanym za pełnowartościowego faceta.

Gość abcdefgkobieta
frodo to wcale nie jest ocena niskich przez kobiety - to Ty masz kompleks i problem, a wielu facetów niższych od Ciebie nie przejmuje się wzrostem, eksponuje inne zalety i nie ma problemów damsko-męskich... wiesz, gdybym miała 150-160cm wzrostu to w życiu nie poleciałabym na gościa 190cm bo wyglądałabym przy nim zwyczajnie głupio... (oczywiście zakładając, ze wzrost jest istotny, bo dla mnie nie jest o ile facet jest ode mnie wyższy chociaż o 1cm)

Moorland no zauwazylam. To 180 to jest jakas magiczna granica czy jak? 174 to nie jest duzo, ale tez nie jakos mega malo. Sama mam 168 i jakby facet mial inne atuty, to nie skreslalabym go jedynie z powodu samego wzrostu.

abcdefgkobieta Co do akapitu o niskich dobrze sobie radzących - czemu ich nie widać na ulicach? Co do akapitu co by było gdyby - raz jeszcze popatrz na ulicy jakie dziewczyny mają ci dwumetrowi goście : właśnie takie mikrusy po 150-160. One też uwielbiają wysokich. To że są malutkie to nie znaczy, że straciły kobiece instynkty

174 nie bylam, ale wiele moich znajomych ma facetow sredniego wzrostu. Bo 175 to jest sredni wzrost, a nie niski.

Frodo też generalizuje utożsamiając atrakcyjność fizyczną ze wzrostem. To idiotyczne. Wzrost to składowa atrakcyjności faceta. Ważna, ale brzydal mający 190 wzrostu też będzie sam. Natomiast przystojniak 176 będzie miał powodzenie że głowa boli (przykład: piłkarze, aktorzy, sportowcy). Nie pierrdol że wzrost jest najważniejszy. Ogólnie wygląd i/lub kasa. I koniec.

goska287 A wiele moich ma facetów z tułowiem lwa i skrzydłami nietoperza. Napisać wszystko możesz, ale ja widzę jak jest. Chyba, że opisujesz pokolenie 40+ to co innego.

Gość abcdefgkobieta
frodo - właśnie ich na ulicy WIDAĆ i nie wiem jak możesz tego nie zauważać.... owszem, zdarzają się dziewczyny po 150 z bardzo wysokimi facetami, ale przecież to nie jest reguła. Poza tym gdybyś Ty miał 150 to rozumiałabym ale Ty masz 174cm a to wcale nie jest jakaś tragedia, jest cała masa niższych od Ciebie (choćby mój wspomniany ex co miał 171...)

goska287 - oczywiście, że jest to wzrost średni. Możesz go nawet nazwać wysokim, ale nie o nazwę chodzi. Grunt, że jest to wzrost odrzucający kobiety autorze tematu - oni mają babki nie dlatego, że są przystojni, ale dlatego, że mają kasę.

Ja też widzę przystojnych facetów poniżej 180 wzrostu z fajnymi kobietami. PRZYSTOJNYCH czli ładnych, atrakcyjnych takich ja w temacie. Ktoś z 176 też może być 10/10.

Gość abcdefgkobieta
to może Ty autorze też potrzebujesz okularów, bo z tego co piszesz wynika, że brzydki to już zawsze będzie sam ;)

Jakie znowu pokolenie 40+? Mam 28 lat. Wez takiego Chyre np. Facet jest niski, ale jest atrakcyjny. Albo Boguś Linda, ktory jest uznawany za macho i ideal faceta, a z tego co wiem, to on ma kolo 175 cm. Wiec sam widzisz, ze to ja mam racje.

Gość abcdefgkobieta
frodo Twoja teoria z zapatrywaniem kobiet ma niewiele wspólnego. nawet przyjmując twoją teorię, że kobiety lecą na wyższych - to jak już znasz kobietę to nie masz kompletnie nic do zaoferowania aby zakochała się w Tobie pomimo Twojego wzrostu?