Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklejam w całości

Jen... i jej bogactwo- wystarczy poszukać w necie-

Polecane posty

Gość wklejam w całości

Witam mam 23 lata mój maż 30 mamy prawie 3 letnia córkę i mieszkamy od prawie 3 lat w małym mieszkanku 48m2 ,jest problem z suszeniem ,brakuje jeszcze jednego pokoju(obecnie są tylko 2) mała ma ogrom zabawek -wszystko jest poupychane... . Zaczyna nas męczyć ta sytuacja ,ja obecnie nie pracuje jeszcze ,jestem w trakcie studiów ...w lat daje mała do przedszkola i zamierzam iść do pracy.Mo mąż ma firmy bywały czasy gdzie zarabiał 2-3 tysiące ,obecnie od ok .roku zarabia w granicach 20 tys miesięcznie ,10 staramy się odkłdać..jesteśmy bardzo rozżutni trzbea przyznać .Niestety jeśli chodzi o wydatek 400tys na dom nie stać nas ,więc zastanwiamy się nad kredytem ,trochę się obawiamy ze za 10 lat może za 2 może się cos stać i stracimy tak wyoskie dochody ,mąz straci zdrowie -rózne rzeczy mogą się dziać w związku z tym chciałabym was sie zapytać ,czy warto brać kredyt na dom -? czy moze mieliście jakieś przykre doswiadczenia związane z tym ? jak wygladaja u was zarobki w stosunku do raty kredytu? czy musicie sobie odmawiać? itp .podobne pytanie ,może coś poradzicie

Gość kazdy od czegoś
zaczyna. Pies jebał jakąś Joaskę z prowincji. takich jak ona są MILIONY.

Gość wklejam w całości
wątki są sprzed 2 lat, nawet niepełnych i ten płacz o ex, nieraz Ci ludzie pisali, zebyś do psychologa się wybrała

Gość wklejam w całości
pierwsze moje studia to filologia angielska czyli cos o czym zawsze marzyłam ,lubilam sie uczyc niestety przez to ze mam niska samoocene i malo pewnosci siebie zrezygnowalam na 2 roku (4 letnich studiow licencjackich) -pierwszy rok to powstorka z liceum z angielskiego ale drugi rok to juz zaczelo sie powaznie ,zrezygnowalam poniewaz urodziłam dziecko a tu wychodzi dlaczego dowartościowuje się na kafe

Gość oj Magda, Magda
dupa tam, nigdy nie oderwiesz się od cyca :classic_cool:

Gość wklejam w całości
Uważam, że ona to projekt lub osoba chora psychicznie, jest zbyt dużo nieścisłosci 29.01.2010 pisze, że budują z mężem dom a 6.03.2010 pisze, że myślą o budowie, ale mąż się boi, wszytsko dostępne na wizażu w 2009 zastanawia się nad studiami, rok później szuka sukienki na obronę, teraz też niby studiuje

Gość kazdy od czegoś
nie macie się czym emocjonować? napisała,ze jej to sprawia przyjemnosc,jak o niej piszecie? IDioci są z was,a nie z niej,skoro tak bez przerwy o niej piszecie.

Gość wklejam w całości
nie martw sie jen znajde wszystkie twoje topiki w końcu mam cały dzień na siedzenie na kafe:P

Gość 909888888888
wiejska magda jenny to taki kurewski typ plujesz szmacie na ryj a ona się pyta czy kropi deszcz

Gość autorko
zazdrościsz jej czy jak??? jeśli nie to skończ karmić trola i nie zakładaj kolejnych durnych tematów o Jen

Gość mega beka
Madzia po prostu lubi sobie troche pofantazjowac ;) maz zarabia 20 tys a tutaj sie chwalila ze 80 :D dziewczyna troche odleciała :D

Gość kostka22
ona to ta limetka z wizażu? Jenny za co bana dostałaś?