Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaka jest wasza opinia?

Czy prawiczek powinien brać się za dziewczynę co miała sporo partnerów?

Polecane posty

Gość Jaka jest wasza opinia?

Czy dać sobie spokój? Chodzi o liczbę 6-8 partnerów u 25latki

Gość Street Hawk ile ty masz lat
dzieciaku? :O to normalne, że ludzie uprawiają seks, a nie zyją w przymusowych celibatach 🖐️

Mam odpowiedni wiek do przebywania na tym forum. Co do seksu -Większość tak. Ale są osoby, które po prostu nie mają na to szans. I albo pozostaje im płacenie za seks albo życie samemu. Kwestia wyboru.

Gość a dlaczego prawiczek
ktory sie szanowal ma brac dziewczyne, ktora szastala tylkiem na prawo i lewo? niech prawiczek szuka porzadniejszej

Gość łąki pola lasy
13:23 [zgłoś do usunięcia] a dlaczego prawiczek ktory sie szanowal ma brac dziewczyne, ktora szastala tylkiem na prawo i lewo? niech prawiczek szuka porzadniejszej/ chuja się szanował po prostu żadna cię nie chciała, gdybyś miał okazje to swoje szanowanie mógłbyś włożyć między baki

Gość łąki pola lasy
Street Hawk - to idź na dziwki, chociaż pewnie nie pracujesz i dalej utrzymują cię rodzice

a mi to strasznie przeszkadza. zwlaszcza jak uprawiala seks bez zwiazku. ja mam bardzo uduchowione podejscie do seksu

Gość łąki pola lasy
13:28 [zgłoś do usunięcia] a dlaczego prawiczek /a mi to strasznie przeszkadza. zwlaszcza jak uprawiala seks bez zwiazku. ja mam bardzo uduchowione podejscie do seksu/ każda tobą gardziła to teraz sobie wciskasz kity, że jesteś uduchowiony:D a prawda jest taka, że sam nie masz a innym zazdrościsz

"a mi to strasznie przeszkadza. zwlaszcza jak uprawiala seks bez zwiazku. ja mam bardzo uduchowione podejscie do seksu" Katolik jak mniemam?

i to nie jest normalne dla porzadnej dziewczyny ze w tym wieku ma za soba tylu partnerow

a wiesz że taka dziewczyna może cię wiele nauczyć?

kiedyś facet mi powiedział (chociaż oboje mieliśmy przed sobą jakichś partnerów) że chciałby żeby był dla mnie pierwszy,chociaż pewnie wtedy nie byłabym pod tym względem taka jak jestem teraz

"a wiesz że taka dziewczyna może cię wiele nauczyć? " Co "nauczyć" tu nic nie trzeba się "uczyć". Popęd jest i to się samoistnie wie co robić.

nie katolik. seks dla mnie wiaze sie z uczuciem i zwiazkiem. nie zamierzam brac panny po wielu partnerach, dla mnie taka jest aseksualna jesli mam swiadomosc ze cnotka nie byla. mi sie kobieta kojarzy z niewinnoscia, delikatnoscia

dla mnie ta rzekoma nauka to zaden plus. nie chce panny ktora sypiala z wieloma facetami i wlazila do lozka obcych facetow

street hawk ma racje. to tak jakby glodny mial zjadac resztki po innych

Gość łąki pola lasy
a dlaczego prawiczek - to jak zacznie uprawiać seks to przestanie być delikatna i stanie się szorstka w obyciu? tak wynika z twoich wypocin, zreszta nic dziwnego ze jesteś samotnym prawiczkiem jak oceniasz kobiety po błonie dziewiczej

Gość anne marie ....
no mnie sie wydaje ze to duzo , no i jest roznica pomiedzy 6 a 8 , ale nawet 6 to duzo

tu nie chodzi o dziewictwo a o luzne podejscie do seksu. nie mam nic do tych ktore nie sa dziewicami, ale jak dziewczyna miala wielu partnerow, uprawiala seks bez zwiazku, chodzila z facetami szybko do lozka to jak dla mnie ma zbyt malo uduchowione podejscie do seksu. ja bym do takiej nie pasowal

Gość łąki pola lasy
a dlaczego prawiczek - czyli związałbyś się z kobietą która miała 6 partnerów seksualnych, ale ze wszystkimi facetami była w związku?

6 to za duzo. maks. 2-3

"Jeszcze zrobi taka dzieciaka z kim innym i bedzie go zmuszac do opieki wjezdzajac na poczucie winy . . ." Takiego wała! Testy DNA albo spierdalaj.

ja bym nie poszedl do dziwki. poza tym wielu facetow z innymi kobietami chodzi do lozka bez zwiazku, z innymi sie wiaze. kobiety przygodnie chodza do lozka z tepymi, pustymi dresiarzami

Nie ma obawy. Ja mam w sobie sporo inteligencji i znam kobiece te3sty. W swoim dotychczasowym zyciu przeczytał tyle babskich pisemek ,że głowa mała. Znam kobiece gierki - to może dlatego żadna mnie nie chce,co? Bo widzę wszystko zbyt wyraźnie?

"Ta kategoria kobiet kiedy trafi na biednego prawiczka, obsmiewa go jako ciote i nieudacznika . . . Jak trafia na bogatego rozszarpalyby go za egoizm i miganie sie przed zalozeniem rodziny." Baby generalnie same nie wiedzą czego chcą. Jeżeli jakaś by mnie w realu obśmiała i wyzwała od nieudaczników to bym sukę złamał psychicznie w pół godziny. "Dlaczego np. zarzuca sie kawalerom niedojrzalosc, bo nie chca kobiety z dzieckiem? Nie chca bo maja do tego prawo . . ." Bo nie chcą swojego dziecka wychowywać? Całkiem naturalna reakcja.