Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość babilon
Tak ja, jak Wy i my wszyscy jesteśmy roślinożerni - nie jesteśmy drapieżnikami. Ja od 1 roku nie jem produktów odzwierzęcych i od tego czasu nie wydaję ani jednego grosika na żadne suplementy diety ani żadne inne lekarstwa (poza insuliną, gdyż od 51 lat choruję na cukrzycę). Jeśli macie ochotę to nabijajcie kabzę producentom i dystrybutorom tych "cudowności". Pozdrawiam :)

Gość gość
Babilon czy ty sie dobrze czujesz ..? Bo chyba ci cukier skoczył i majaczysz

Gość gość
Na nie szczęście nie brakuje w tym kraju idiotów. Nie chce nikogo obrażać ale to jest fakt do tego ten cały soczek tak samo daje jak płyn do mycia naczyń. A wiem z autopsji mojej ciotki która się tym karmiła do tego wciskała swojej córce w ciąży na szczęście lekarz prowadzący moją kuzynkę powiedział że ten szajs może w kiblu spłukać bo to więcej szkodzi niż działa. A mam takie pytanie czy ktoś sprawdzał czy taki specyfik ma jakieś polskie atesty i czy nie ma czegoś dziwnego w tym?. Kasa, kasą ale jak ktoś umrze bo się tym gównem zatruł to dopiero zobaczysz jak ci ta kasa się przyda zaczynając od prawników a już nie mówiąc o czym.

Gość gość
hahahahahaha, nie wierze co za komentarz. Od kiedy witaminy szkodzą? I po co znowu jakiś pajac zaczyna g***oburze? A g***o kolego wyżej, to masz w głowie

Gość gość
Od kiedy witaminy szkodzą?- w monavie nie ma witamin :-O Ale ja jestem pewnie z konkurencji wiec co ja wiem....

Gość gość
A ja Ci powiem, że w MonaVie są witaminy. I to sporo. Jak jeden ucichł, bo dostał wystarczające odpowiedzi, to nagle znalazł się inny, który neguje, że w produktach MV nie ma witamin. Brawo Na 97 str. masz podany skład jednego z produktów. A jak nie ma witamin, to udowodnij :)

Gość gość
To od tych witamin dostajecie takiego p/i/e/r/d/o/l/c/a emelemki ?

Gość gość
To już jakieś jaja... Od jakiegoś czas obserwuję i nie chce mi się pisać ale widzę kolejnego błazna... Ktoś wkleił skład RVLa ale flagowymi produktami mv są NAPOJE i może pokażecie ile tam witamin i jakie (oprócz trudno dostępnej C ;) ) To że coś tam odpowiadacie to nie oznacza że coś udowodniliście. Ludziom nie chce się już tylko z wami dyskutować bo to tak jak rozmowa ze ścianą - ani ciekawa ani poważna.

Gość gość
jaja to jest dodawanie dwóch komentarzy, podszywając się pod różne osoby i to w dodatku w tym samym czasie. (2min)

Gość gość
Proszę , skład jednego z "soczków" monavie Wit A 10 % Wit c 50 % Wit k 10 % Wit b6 25 % Niacin 25 % B12 25 % Cynk 10 % Procentowego zapotrzebowania dla człowieka przy 60 ml Widzę że " przypadkowi " forumowicze ,którzy wchodzą na to forum nie chcący mają dużą wiedzę co jest najważniejszym czy nie jest najważniejszym produktem. Napoje funkcjonalne monavie są połączeniem jagody Acai (25 % ) z 18 innymi owocami. W owocach nic odkrywczego nie ma , są składniki fitochemiczne ,które dają wartości odżywcze tylko tyle i aż tyle.Jak lubicie jesc i jecie 5 razy dziennie owoce i warzywa to monavie wcale pić nie musicie . Nie rozumiem tylko po co te same osoby wkólko biją pianę obrażajac osoby promujące produkt jak też sam produkt.zlepiej się dzięki temu czujecie ? Bo jak tak to mamy dodatkowy pozytywny efekt uboczny Monavie , osoby które plują i oczerniają Monavie czują sie lepiej to znaczy że to jeszcze jeden dowód ,że Monavie działa :) Pozdrawiam konkurencje , życzę wszystkiego najlepszego , nie bójcie sie tak Wasze produkty i mlm-y tez są dobre .

Gość gość
ciekawe, wiesz to z głowy czy może na oficjalnej stronie mv też można się z tym zapoznać?! pójdź o krok dalej i wklej linka a co ;)

Gość gość
to co jest napisane na oficjalnej stronie "Stworzony dla osób o aktywnym stylu życia. MonaVie Active™ zawiera brazylijską jagodę açai – jeden z najcenniejszych skarbów natury – oraz 18 innych wspaniałych owoców. Ta antyoksydacyjna mieszanka dostarcza nam naturalnej witaminy C, która ma wpływ na prawidłową produkcję kolagenu, a tym samym prawidłowe funkcje tkanki chrzęstnej i kości. Zacznij ruszać się już dziś z MonaVie Active! MonaVie Active oferuje silną dawkę przeciwutleniaczy, w tym naturalną witaminę C, która pomaga chronić komórki przed uszkodzeniami oksydacyjnymi i wspomaga aktywny styl życia." podobne pierdoły są o reszcie napoi więc gdzie te twoje witaminki i co to za % co wskazałeś??!! skończ ściemę - ważne że mamę nabrałeś - GRATULACJE...

Gość gość
Nie ma linka do nadruki na butelce.Dlaczego jesteś taki niegrzeczny? Ale pewnie sie lepiej poczułeś że kogoś obraziłeś .Widzisz nawet na ciebie działa Monavie

Gość gość
niby w jaki sposób obraziłem? kłamcę nazywa się po imieniu. dajcie już spokój z tą ściemą. Zestaw witamin jest na butelce... chyba nigdy nie miałeś jej w ręku - KŁAMCO! Może Ty udowodnisz mi że ja kłamię? Zrób zdjęcie, zamieść na stronie i podaj linka...

Gość gość
Cały czas paranoicy z mv pieprzą o konkurencji, a póki co nie pojawiła się w tym temacie nazwa żadnej innyj firmy prócz MonaVie. D:

Gość gość
Tak,a ty jesteś ludzikiem który przypadkowo wszedł na to forum i pieprzy trzy po trzy

Gość gość
W większości ci Ludzie piszą negatywne opinie ponieważ mieli jakiś kontakt z mv i nie spodobało im się to (wystarczy czytać uważnie ...) Większość straciła kasę i zdobyła miano ŚWIRA wśród rodziny i przyjaciół więc się nie dziwcie że wkurza ich ściema jaką jest to powtarzana w kółko i tyle w temacie dla ciężko myślących.

Gość gość
Biedacy , trzeba było zwrócić pakiet i nie było by straty .Jak w większości jedyną aktywnością jest przeważnie wpisanie i czekanie na cud , to niestety takich cudów monavie nie robi. Trzeba zap.... żeby były pieniądze.

Gość gość
Prawda "trzeba zapier... żeby były pieniądze" zgadzam się w 100% a teraz malutki przykład socjotechniki z prezentacji mv - "WYSTARCZY ZAPROSIĆ DWIE OSOBY" Mam propozycję: powtarzajcie na spotkaniach, że tylko co 50 z nowych członków będzie miał z tego kasę bo to jest ciężki biznes i trzeba zapier..., balansując na granicy niedopowiedzeń i bajkopisarstwa. Ciekawe ile wtedy osób zdecyduje się po tych słowach prawdy dołączyć.

Gość gość
Naiwne jełopy, szkoda mi was. :D

Gość gość
Trzeba pozyskać dwie właściwe osoby , tak to dokładnie jest powiedziane , nie dwie osoby :) Niestety ludzie słyszą co chcą słyszeć.Biedactwo pomyślał że pójdzie do kolegi który kupi 4 butelki , a pózniej do koleżanki która kupi cztery butelki i kasa sie bedzie kręcić już sama :)

Gość gość
Wszystko pięknie, ale kto w Polsce kupi wam sok za ponad 100 zł? Nikt, może uda wam się naciągnąć na ten syf jakiegoś emeryta albo rodzinę, nikogo więcej. Dziękuje za taki "biznes". :D

Gość gość
"Dwie właściwe osoby" a co to oznacza??!! Które osoby są niewłaściwe?? Czyli rozumiem że można szukać nawet i kilka lat akurat tych właściwych a przez ten czas ciągle płacić 400 PLN :) ŚWIETNA WYMÓWKA - i socjotechnika w jednym ... Bardzo ciężko jest znaleźć kogokolwiek kto nie zareaguje negatywnie a co dopiero na tyle pozytywnie aby zaryzykować reputację i kasę... a TY jeszcze każesz szukać tej WŁAŚCIWEJ OSOBY ;) niesamowita sprawa !

Gość emigrant1
po 1sze nie piszczie ze ten sok odniosl sukces jak na filmiku na wykresach..ze 3,5mld dolarów itd...to tylko chwyt marketingowy...chyba nie uwierzycie ze produkt który ne jest sprzedawany masowo-w aptekach czy hipermarketach moze uzyskać takie dochody. Filmik to czyste pranie mózgu...sok...zwyczajny!! jesli byłby taki wspaniały to byłyby wprowadzony do apteka-bo tam kochani jest najwieksza kasa! wiec to zwykly bubel...zwykla piramidka do nabjania pieniedzy kosztem zwyklych ludzi. Nie chce oceniac ludzi ktorzy w to weszli czy kupili produkt a potem narzekją nie nie działa. Bo poprostu jestesmy ludźmi i ulegamy pokusom a filmik jest zrobony przez fachowców i widzimy w nm to co...chcemy widziec;]. Jedynie możemy przestrzegac ludźmi aby nie ulegać emocją. jedzcie owoce a bedziecie zdrowi;]

Gość realista3
czy są wtaminki w tym soku? otóż są...bo w butelce za 100zł muszą być,,,ale te wtaminki nie są warte 100zł...można kupić zawartość tych witamin za 1-2 euro w innym produkce

Gość gość
Jak czytam wypowiedzi "emelemków" to zawsze widzę to samo ;) FANATYZM!

Gość gość
hahahaha nagle w dwa dni tyle "hejterów" się pojawiło na forum, którym nie pasuje produkt, forma, i mlm. Żałosne działanie próby pozycjonowania tematu w google. Był spokój i cisza, to znwou zaczynacie gownoburze. Wszystko na temat firmy, produktów jak i MLM było już napisane na 100!!!!!!!!!!!!! stronach. Wystarczy poczytać, a nie bić piane od nowa. Jak komuś za drogo, to nie kupuj. Nie chce mi się rozwodzić po raz enty, że w produkcie są witaminy, że pordukt jest z naturalnych produktów itd. Bo wy wiecie swoje i koniec. Mało kto z "Hejterów", próbował produkt. Wszyscy albo byli na 1 spotkaniu i myślą, że wszystko wiedzą i wszędzie doszukują się oszustwa. Ale to takie polskie, bo przez całe życie je.bią was na lewo i prawo to jesteście przyzwyczajeni do oszustwa i nie jesteście w stanie zrozumieć, że ktoś wymyślił dobry produkt, na którym da się zarobić jak się zacznie coś w tym kierunku robić

Gość gość
tak,tak wiemy;) w mlm można zarobić tak to prawda.ile?hmmmm i tutaj pojawia sie wiele czynników na które wiekszość ludzików z mlm nie ma wpływu.jedno jest pewne na 100% zarobi kilka procent i to zazwyczaj Ci na górze kazdej sprytnej piramidki.Ups!!przepraszam mlm-u ;)

Gość gość
ale gość spamuje , wymyśla różne nicki :) niezły jesteś ,szkoda ,że zero merytoryki w twoich wypowiedziach. Witaminki za 1 zł ? życzę zdrowia .W aptekach w tableteczkach najlepsze :)Monavie do dziś juz prawie 4 mld dolarów obrotu po 8,5 roku działalności . W aptece to se ewentualnie soczek z żurawinki mozesz kupic ,ale nie słyszałem żeby jakis preparat sprzedawał sie przez aptekę w takich ilościach . Ja poleciłem łącznie 8 osób zanim miałem te dwie konkretne :) tylko żeby móc mieć efekty , trzeba miać jeszcze wiedzę dzieciaku i trzeba poświęcić na to czas .To nie totolotek .

Gość gość
Merytoryka to słowo nieznane mvikom. Kiedy doczekamy się zdjęcia z naklejki na NAPOJU monavie? Podobno jest tam tyle witaminy inne niż C hehe :) ściemniajcie mamy i babcie ale dajcie spokój przyjaciołom i kolegom bo z kimś na piwo trzeba wychodzić ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować