Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość Cebulowy rycerz
Nie podpisałem się

Gość gość
Czosnkowy - nie zrozumiałeś groteski. ;) Jeśli jest tak kolorowo w MV to dlaczego 97% dystrybutorów utopi kasę i zrezygnuje w ciągu roku? Zdrowie jest tylko przykrywką. MV mami fikcyjną kasą i obiecuje złote góry manipulując danymi w prezentacji. To jest oszustwo. Jeśli się sprzedaje sok po ciężkich przejściach to nie rozdaje się ludziom ulotek z tabelką na której sa wartości świeżej jagody acai i niby bio owoce. Jeśli produkt i plan biznesowy byłyby dobe i w adekwatnej cenie to 97% by zostało w biznesie, a tak jest jak jest. Wpuszczacie lud******anał z ręka na sercu, a ja byłem jednym z nich. Dziwisz się, że jadę po was po stracie kasy? I jakoś dowody się znalazły. Mam nadzieję, że ten wątek będzie ku przestrodze tych, których werbujecie na 'bałamutacje'.

Gość gość
Ja też zostałem oszukany (sprawdźcie niedowiarki po IP że to inna osoba) i co jakiś czas zaglądam tutaj, pewnie jak wielu którzy wtopili kasę i wyszli na idiotę wśród rodziny i przyjaciół (97% to ogromna liczba). Jak widzę że dystrybutorzy kłamią lub mówią tylko część prawdy to ku przestrodze piszę jak było i jest naprawdę a prawda jest taka że dowodów na eko owoce do napojów brak oraz gada się inne bzdury ale żeby działać w tym biznesie trzeba mieć WIARĘ i co najważniejsze jeździć na wszystkie szkolenia gdzie spróbują wyprać ci mózg. Tym bardziej podatnym lub mniej inteligentnym współczuję. Pozostają jeszcze świadomi ściemy i działający bez moralności ale tacy też są... .

Gość gość
To żeś nieudacznik i frustrat nie oznacza że masz racje :) raczej to tylko potwierdzenie ,ze jesteś cienki i do tego mało inteligentny . Po pierwsze mogłeś baranku zwrócić zamówione produkty ,skoro nie zarabiałes Po drugie za samo zapisanie sie nikt nie płaci , przykro że dziecko myślało że ktoś coś za niego zrobi - żałosne Po trzecie każdego biznesu ,działalności trzeba śię nauczyć . Ty wyszedłeś z założenia ,że raz pójdziesz na szkolenie , pojedziesz na Ekera lub nie i za czarodziejska różdzką stanie się jasność . Jak to jest że mi wychodzi , mam efekty ?zdradze ci tajemnice . Ja po prostu pracuje , a nie czekam na cud . Cienki gościu jesteś , a na dodatek z taką wiedza na temat produktów to ty możesz ewentualnie buraki uprawiać . Niestety hejterku , jesteś typowym przedstawicielem kogoś , kto nie dał rady bo był cienki , a teraz siedzi na forum , sieje jadem , żeby obrzydzić innym firmę a przy okazji usprawiedliwić swoją porażkę . Tak tak , bo a nóż komuś wyjdzie , firma bedzie sie dalej rozwijać i wyjdzie na to ,ze to ty jednak jesteś zerem . Nie ładnie , ale tak to działa hejterku .

Gość gość
Z orac jak zwykle ci sie lekko pokręciło.O jednej zerówce jak zwykle zapominasz :) jak dodasz jedno zero do monavie to możesz sobie te śliwki porównywać .:) te swoje soki z Lidla i inne wynalazki też . To i tak nic zmieni że Monavie ma genialne produkty z duża zawartością antyutleniaczy ,glukozaminy witami pierwiastków fitoskładników .Z dużą wchłanialnością . Także życzę si smacznego , jedz sobie te śliwki nawet kilogramami tylko uważaj na sracz bo może tego nie wytrzymać .Rozumiem źe śliwka posiada wszystkie potrzebne fitoskładniki itp :) Mam dla Ciebie nawet lepsze rozwiązanie , jedz oregano , codziennie po 40 gram , będziesz miał jeszcze wiecej orac niż z tych twoich 100 gram śliwek .A zreszta po co ,pójdzie dalej , jedz codziennie pizzę z oregano pewnie tez ci oraz wystarczy :) Powiem wiecej , jedz trzy razy dziennie pizzę z oregano będziesz mega odżywiony a orac starczy ci do końca źycia .

Gość gość
I kto tu jest hejterem dystrybutorku, który wszystkich obrażasz? Tylko ci co zostali 3% mają tak niski poziom wykształcenia i kultury osobistej że z brakiem moralności idzie to w parze. Znam wielu którzy ciągle próbują wciągać innych i co miesiąc tracą kasę na tym ale ciągle w tym tkwią i o dziwo nie odzywają się już do starych przyjaciół tylko kolegują się z nowymi z monavi. Tylko tam potrafią czuć się jako tako a dziwne dlaczego nie w towarzystwie już teraz byłych przyjaciół. Jak dla mnie sprali im mózgi i tobie hejterze też.

Gość gość
Hejterku , z moimi znajomymi mam świetne relacje, tylko taki głąb jak ty może uważać że ktoś traci znajomych przez to że zajmuje sie tym czy tamtym .Może ty biegałeś z naklejką na czole i wołałeś chodzcie do monavie ,to by tłumaczyło twoje niepowodzenie , po prostu uznali cie za nawiedzonego.I już sobie nie dodawaj otuchy ze jestes wsród 97 % , bo nie jest to prawdą . 3 % dochodzi do bardzo dużych zarobków , wiec nie pisz ze tylko 3 % ludzi zostaje bo to twoje kolejne kłamstwo, żeby sobie dodać otuchy że jednak nie jestes zerem tylko półzerem

Gość gość
Ale co tu pisać dalej z dystrybutorami. :) Udowodniono jak kiszkowaty mają napój ( wysterylizowany z fitoskładników też, gamonie) a dalej kreują obraz cudownej firmy... co za poziom :D. Produkty zwróciłe ale nie otrzymałem tyle kasy ile powinienem. Oszukujecie nawet na zwrotach. Zaraz zaczniesz pisać, że ty tam byłes i miód i wino piłeś i to nie prawda. ;) Prawda jednak jest taka, że jesteści jedną z wielu piramid legalnych jedynie przez posiadanie przysłowiowej "kup pan cagły". Z waszych pogardiwych wypowiedzi przebija to czego się uczycie na szkoleniach o waszych "ludzi sukcesu". Dzięki za taki sukces, żeby wchodzić ludziom między pośladki na prezentacji a potem wyzywać ich od nieudaczników itp. Wyprani z etyki hipokryci z was. Handel narkotykami też się świetnie rozwija więc twoim tokiem myślenia ta "firma" też się sama broni na rynku i to jest dowód, że ma świetne produkty i jest uczciwa? (uzyj tego na bałamutacji). Jeśli wyliczenia witaminowe i Orac to dla ciebie nic, to tylko litować się na poziomem intelektualnym takiego dystrybutora. Oby jak najmniej ludzi trafiło na ciebie.

Gość magdarp
Po pierwsze - MonaVie to nie sok tylko napój, który nie jest wart swojej ceny. Zdecydowanie nie jest wart swojej ceny. I nie ma w nim niczego nadzwyczajnego, jest po prostu przeciętny :) Podobnie z innymi ich produktami. Po drugie - sprzedawcy tych napojów to zwykli naciągacze. Ktoś fajnie opisał spotkanie na stronie 144. Ja dodam tylko tyle, że bawiłam się kiedyś w FM. Tutaj stosowane metody są podobne, nie dajcie się oszukać.

Gość gość
"To żeś nieudacznik i frustrat nie oznacza że masz racje usmiech.gif raczej to tylko potwierdzenie ,ze jesteś cienki i do tego mało inteligentny ." Kto ma racje? Ani frustrat ani dystrybutor z brakiem kultury osobistej. Niech przemawiają liczby jakimi lubicie żonglować na pokazach Najwidoczniej jesteś tak pewny siebie, że nie zauważyłeś jakim sam jeseś nieudacznikiem ty sam jeśli piszesz (juz nie 1 z kolei dystrybutor) o kimś kogo nie znasz, takie teksty. My tu jedziemy po firmie sprzedającaj słaby produkt i jej oszukańczej polityce. Wy dystrybutorzy bijecie poniżej pasa pisząc o szefach, rodzinach, niewiedzy o zdrowiu (rzekomej), niewolnictwie ZUS i całej reszcie spraw, o których nie macie pojęca jak wyglądają u tej osoby. Zauważ, że to żadna obrona MV a ciemnogród. Ale jeśli takich ludzi gromadzicie w szeregach to cóż się dziwić.

Gość gość
hehe , nie pisz o kulturze osobistej bo nie wiesz co to znaczy . piszesz w kółko te same rzeczy , że coś zostało udowodnione , co ? że wyliczac orac nie potrafisz? zwróciles pakiet ? swietnie ,to co straciłeś ? piszesz w kółko nieprawde , nawet o zwrocie jak można rozmawiać kulturalnie z klamcą - hejterem , którego jedynym celem jest dowalenie . Zwroty dxiałaja tak jak maja działać 100 % d0 14 dni i 90 % do 90 dni . Sprawdzone !!! zwracaja nawet za aestaw szkoleniowy i vat Skończ więc pirdolić ,że oszukuja nikt nie zarabia , że jestes naukowcem i udowodniłes niską wartośc itd .Jesteś za malutki :) Jeżeli udowodniłeś cokolwiek ( na stronie 144 :) to proponuje zgłosić się do prokuratury , na pewno tym się zajmą skoro masz racje .Ale ty tego nie zrobisz bo wiesz ,że maszg***o a nie dowody , ty po prostu sobie wypisujesz bzdury bo pod nickiem gość nikt sądownie nie dobierze ci się do skóry . Cos o rvlu cisza . Przecież mieliście cos udowodnic .Ponoć masz świetne tańsze produkty tego typu .Podaj je .TYLKO NIE ODZYWKI WEGLOWODANOWE BO TO NIE TO CHERLOCKU. Może zaproponujesz jakis zamiennik dla emv ? może odniesiesz się do linka ze skladem witamin w active? bo juz cos nagle cicho ,ze firma nie podaje danych moze coś o glukozaminie zawartej w Active - prosze podaj odnośnik z wchłanialnością ponad 50 % - tylko zpotwierdzonymi badaniami - bo monavie takie ma i znajdż mi statystyki , że zakładajac swoja działalnośc masz wiecej niż 3 % żeby zostac milionerem .Czyli inaczej ile procentowo włascicieli firm ,które powstają na swiecie zostaje milionerem .I podaj ile firm pwytrzymuje pierwsze pięc lat a ile kolejne pięć. Ile średnio zarabia człowiek w pracy w Polsce przy 8 godzinne j pracy ? Jak znajdziesz dane i odpowiesz to będziemy mieli pole do rozmowy . Póki co pitolisz bzdury ,niesprawdzone liczby , o orac to juz wogóle jakaś porażka .Dziubuś mało wiesz o orac i jak to sie wylicza . Powtarzasz 97 % jak mantre , tylko nie czytasz ze zrozumieniem 3 % dochodzi do baardzo dużych pieniedzy , ale nie kazdy musi byc milionerem , zarobki 2000-3000 pln z monavie też są zadowolajace dla wielu osób .Wiem lepiej wygląda że jesteś wśród tych 97 % , zawsze możesz to sobie tłumaczyć że to firma jest be a nie ty .Prawda taka ,że za nic nierobienie sie nie płaci :) i tu jest ta cała prawda o monavie i twojej porażce .Pod warunkie mże wogóle w monavie byłeś , hehe , bo takie wymyślne informacje podajesz że mam wątpliwości . Na koniec życze wszystkiego najlepszego na etacie :) Zus wypłaci ci odpowiedni dochód pasywny na jaki zasłużyłeś

Gość Cebulowy rycerz
Do kolegi z którym cały czas dyskutuje. Najpierw pisałeś, że 97% nie osiągnie sukcesu, a potem od razu, że te 97% utopi kasę i zrezygnuje. Nie osiągniecie sukcesu a zrezygnowanie to dwie rożne sytuacje. Zdecyduj się na jedną. "Tylko 3% osób osiąga sukces". Czym dla Ciebie jest sukces? Jaka jest miara sukcesu? 100tyś zł na miesiąc to sukces? A np. 10tyś na miesiąc to już nie jest sukces? Ja w chwili obecnej zarabiam na MV 1500 zł a jestem 7 miesiący w firmie i nie poświęcam tej branży 100% czasu ponieważ mam stała prace. Ale mam te 1500 zł ekstra. I wiesz co, dla mnie to sukces. Nie przypominam sobie, żeby mi ktoś obiecywał złote góry. Ale doskonale pamiętam stwierdzenie " jeśli udajesz, że pracujesz firma udaje, że płaci". I o to w tym wszystkim chodzi. W MLM bardzo szybko weryfikuje się osoby pracujące. W korpo siedzisz przed kompem, na kafterii, zjesz lunch i pójdziesz na fajkę i te 10 zł/h jakoś leci. A tu jak nie zrobisz spotkania to nie zarobisz. Proste jak budowa cepa Chętnie odpowiem na kolejne Twoje zarzuty.

Gość PRAVDA O MV
1. Sok - MonaVie to napój składający się z 19 owoców (koncentratów, pulpy i puree), wśród których najbardziej reklamowany to jagody acai (zawartość około 25%), konserwowane benzoesanem sodu. Europejska wersja MonaVie zawiera: sorbinian potasu (E202), benzoesan sodu (E211), kwas cytrynowy (E330). „Firma” posiada w swojej ofercie również inne produkty. 2. Unikalność – jagody acai rzeczywiście są dobrym antyoksydantem, ale nie jedynym (warto zwrócić uwagę np. na jagody maqui). 4.12.2008 amerykański magazyn przeprowadził badania różnych soków owocowych pod względem ich składników. Soki (napoje) MonaVie otrzymały drugi najgorszy wynik sposród 8 soków. Zawartość witaminy C i Antothocyan były niskie, nawet sok jabłkowy ma wyższą zawartość kwasu fenolowego. Badania były finansowane i wykonywane przez niezależne laboratorium badawcze ChromaDex. MonaVie nie obaliło tych badań i nie zgodziło się na zbadanie soków przez inną niezależną i uznaną instytucję. Nawet po wezwaniach lekarzy i laboratoriów z Anglii, Niemiec (IFLB - Institut für Laboratoriumsmedizin Berlin) i USA – odmówiono poddania ocenie ich produktów na efektywność i trwałość. 3. Firma – powstała w 2005. Mimo to nawet dzisiaj można usłyszeć na spotkaniach (prezentacjach), że TO WŁAŚNIE TY usłyszałeś tę ważną i cenną informację o czymś takim jak MonaVie i TO WŁAŚNIE TY możesz na tym skorzystać. Jeśli nie ty to kto? Jeśli nie teraz to kiedy? Wydatki na takie rzeczy jak benzyna, szkolenia ze sprzedaży, degustacje , seminaria, materiały handlowe (broszury, wizytówki) ponosi sam dystybutor czyli sprzedający. 4. Dystrybucja - MonaVie jest wprowadzana na rynek głównie przez wymianę osobistych doświadczeń, na przykład oświadczenia dotyczące częściowego wyleczenie raka, egzemy, cukrzycy czy bolących stawów. Na stawy rzeczywiście działa dobrze dzięki zawartości glukozaminy (wersja Active). MonaVie może działać jako placebo. 5. Spotkania – na spotkaniach (prezentacjach) akwizytorzy manipulują faktami oraz odbiorcami w celu pozyskania potencjalnych kupców. Wiedzą, że to może być jedyna szansa na icj przekonanie. Przykłady: „najszybszy miliard dolarów” (porównania do MS i Apple, pomijając inne czasy, mylenie obrotu z zyskiem i przede wszystkim brak dowodów); przypisywanie lepszego przyswajania „ich” glukozaminie; sugerowanie wykorzystywania liofolizowania jako wysokiej technologii („opatentowane przez NASA”); wykorzystywanie podstawionych osób na spotkaniach (patrz punkt 3); sugerowanie że jedzone przez nas owoce i warzywa są niskowartościowe z powodu wyjałowionej gleby na naszej planecie; obietnice wysokich zysków (wycieczki, samochody, jachty itp.). 6. Cena – zgodnie z serii dokumentalnej Galileo, uzyskanie 0,5 kg acai w strefie brazylijskich lasów tropikalnych ma równowartość 1 USD. Dlaczego butelka MonaVie w Niemczech i Stanach Zjednoczonych kosztuje około 30 USD? Partnerzy handlowi i koszty reklamowe są finansowane przez zawyżone ceny. Dochodzi do tego chęć zysku i świadomość, że raz oszukany klient więcej nie wyda kilku tysięcy na taki towar. 7. Biznes - MonaVie jako wyjątkowe źródło „biznesowe”. W rzeczywistości zarabia niewielu. Kupują głównie osoby zmanipulowane na pierwszym spotkaniu (prezentacji), które są spragnione łatwego i szybkiego zysku. Są też osoby mające problemy zdrowotne. No i są też najbliźsi: rodzina, przyjaciele oraz znajomi – na nich najłatwiej wyrzeć wpływ. Ciekawostka - „DrWitt” jest reklamowany jako „Czarna porzeczka z granatem” i zawiera 1% tego drugiego z soku zagęszczonego. P.S. Przepraszam za ewentualne literówki.

Gość gość
1.Monavie używa Benzoesanu pozyskanego naturalnie Monavie posiada inne produkty Rvl- produkt regulacji wagi ,pełnowartościowy zamiennik posiłku Emv- napój energetyczny bez chemicznych , sztucznych cukrów,kofeiny,tauryny Rest napój do regulacji snu Balance Kapsułki ze specjalną mieszanką ziołową regulujący poziom kortyzolu Ponadto monavie na innych rynkach Sok z dodatkiem mieszanki roślinnej dla obniżenia cholesterolu E-mune - produkt wzmacniający system immunologiczny ( na badania kliniczne wydano parę milinów dolarów ) Mx - produkt owoce warzywa grzybek reishi Ponadto skaner antyoksydantów ( flawonoidów karotenoidów ) W Stanach ktos rozpoczynając używanie produktów monavie jest badany na poziom antyutleniaczy , po 2 miesiącach badanie jest ponawiane .Firma gwarantuje efekty , w przypadku gdyby wynik po dwumiesięcznej konsumpcji byłby taki sam lub gorszy jak za pierwszym razem monavie zwraca wszystkie pieniądze za skonsumowane produkty

Gość gość
2 po sukcesie firmy ,pojawiło sie się wielu naśladowców.Powstało dziesiątki firm proponujących soki z 30 , 50 , 100 % zawartością asai ,ponadto firmy te reklamowały sie jako te które mają 2,3 a nawet 5 krotnie większa zawartość orac w produktach . W związku z tym Aibmr life scences zleciło wykonanie badań w laboratoriach Nis Labs -niezależnemu laboratorium badawczego na zawartość antyoksydantów w sokach monavie ,wchłanialność antyoksydantów jak rownież poziom skuteczności glukozaminy zawartej w soku monavie activ . Powyższe badania udowodniły wysoką skuteczność wzrostu poziomu antyoksydantów w organizmie człowieka .Badanie potwierdziło rownięż duzo wyższą możliwość przyswojenia prźez organizm niż innych produktów z " tabelkowa" większa zawartością orac w produkcie .Ponadto badanie potwierdziło bardzo duża skuteczności glukozaminy w produkcie monavie , jak też jej wchłanialność ( ponad 50 %)

Gość gość
3.działalnośc monavie nie jest żłobkiem , ani pracą na etacie . Każdy pracuje na swój rachunek , za dojazd do kawiarńi , biura płaci sie z własnych środków .Równiez za zakup książek rozwoju osobistego , naukowych czy też romanse lub bilety do kina rownież płaci się z własnych środków. Firma powstała w 2005 roku , w Polsce od połowy 2010 roku. Firma w 2012 przeźyla duży wzrost na Polskim rynku - wzrost 800 % w 2013 utrzymany , aktualnie firma jest na drugiej fali wzrostowej . Dodatkowo w tym roku otwarto dzięki min rynkowi Polskiemu rynek Europejski co powoduje jeszcze bardziej dynamiczny rozwój firmy w Polsce i Europie. Na początku tego roku firma pobiła rekordy wzrostu na rynku Azjatyckim. Aktualnie dzięki wprowadzeniu kolejnej marki produktu Mynt firma w stanach pobiła rekord pre-lunch - milion dolarów obrotu w pierwszym dniu.

Gość gość
Dystrybucja monavie - pij poczuj podziel się Firma rozwija się dzięki polecaniu kolejnym osobą produktów z których osoba jest zadowolona . Produkty monavie nie są lekami , jedynie odżywiają organizm . Najprostszy sposób sprawdzenia działania monavie pod kątem odżywienia organizmu plus dostarczenie glukozaminy o wysokiej wchłanialności

Gość gość
Przecież odniosłem się do tabeli witamin z waszego linka http://www.monavie.com/en/blogs/view/real-antioxidant-balance?category=1 gdzie jest wyraźnie napisane: `6. What is the ORAC value of MonaVie Active? Four ounces of MonaVie Active has an approximate ORAC value of 4,000 to 5,000 units. No co? Inglisza nie łapiesz byznesmenie. Przeliczyłem z kalkulatorem ...jaki poziom ORAC zawiera butelka MVA i wyszła równowartość 400g suszonej śliwki. Tyle, że pijąc MVA aby zapewnić dzienne ORAC wyda się 600zł/mc a za śliwki 50zł/mc. Takie emejzing, że warto to powtarzać po tym jak przepychasz ten ważny fakt spamem waszej propagandy. ;) Jakoś mi nie przeszkadza powtarzanie tego bo bardziej mi zależy żeby inni to czytali, (tobie juz chyba nic nie pomoże, napoje z gumijagód) ;) Chyba nadal nie wiecie co wciskacie ludziom. ;) A rozchodzi mi się nie o wasze rzekome zarobki a raczej o stronę moralą procederu, więc nie sapmuj już dolarami, w końcu nie jesteś na ustawionej prezentacji przed stadem jeleni tylko na forum. No i po co te belgi, epitety i gniew. Czyżbyś tracił panowanie zacny rycerzu?Uwolnij umysł. :)

Gość gość
Na spotkaniach informuje się o wynikach firmy W pierwszych 3,5 roku miliard obrotu Nikt wcześniej nikt póżniej z tej branży nie powtórzył tego wyniku Po 9 latach łączny obrót zbliża sie do 4 miliardów dolarów Firma wypłaca wg reguły 50 na 50 ,czyli 50 % wypłacane jest w formie prowizji , do dzis prawie 2 miliardy dolarów . Owoce i warzywa sprzedawane w supermarketach są niskiej jakości , laboratorium w Szwajcarii wykonuje takie badania .Jasno z nich wynika ze zawartość witamin , minerałów drastycznie spada w owocach i warzywach. Firma monavie dla zaangażowanych współpracowników przewidziała dodatkowe bonusy min program samochodowy - pierwsza wypłata od 4000 do 10000 w zależności od rangi plus co miesiąc na ratę lub utrzymanie auta od 1200 pln do 3000 pln. Auto jest własnością dystrybutora .Wycieczki od poziomu gold - na koszt firmy wraz z małżonkiem i dziećmi . W tym roku firma przygotowała niespodziankę , osoby z rang gold i ruby lecą na wycieczkę do Bodrum - najlepszy hotel w Bodrum plus ful wycieczek fakultatywnych - na koszt monavie

Gość gość
Jagoda asai użyta w produktach monavie jest poddana liofilizacji kriogenicznej - patent odkupione od Nasa . Dzięki liofilizacji zachowano prawie 100 % wartość owocu

Gość gość
Cena - proponuję wykupić bilet do Amazonii , wleżc na drzewo zerwać asai będzie jeszcze taniej. Rodzi się też pytanie , dlaczego iPhone kosztuje 900 $ skoro w produkcji kosztuje 50 $ ?

Gość gość
Troche się zefrajerowali z tym kupnem patentu bo lepiej by wyszli na robieniu papki ze śliwek. :D No tak ale śliwki ma każdy a acai brzmi jak z marsa i NASA robi wrażenie. :D Ale ubaw.

Gość gość
Ciekawostka firma tym ark reklamuje swój sok jako zdrowy sok z asai - zawartość asai 0,16 %

Gość gość
W monavie zaprSza się głownie osoby z mentalnością przedsiębiorcy , chcący się rozwijać , zainteresowanych dochodem pasywnym .Osoby nie mające doświadczenia z tego typu działalnością uzyskują pełne wsparcie dzięki materiałom szkoleniowych , uniwersytetowi monavie , szkoleń regionalnych , ogólnopolskich jak też pomocy osób bardziej doświadczonym .

Gość gość
"W monavie zaprSza się głownie osoby z mentalnością przedsiębiorcy " Eche... to dlatego każą wam najpierw biegać do kogoś kto darzy was zaufaniem? Rzodzina bliska i daleka, przyjaciele, koledzy szkolni i dawni znajomi? ;) Umysł przedsiębiorcy... hahaha :D

Gość gość
Porównanie do iPhone to kiepskie porównanie. Z porównań wynika, że jesteście max. Lenovo. :)

Gość gość
Mentalność krętaczy i leniwców. Przedsiębiorcy bez własnego pomysłu, dobre :)

Gość gość
Krętaczy tak ale leniwce to bardzo sympatyczny gatunek. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować