Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Przedsiębiorcy mają pomysły :) ale są też otwarci na nowe pomysły .Dodatkowo osoby które są lub były przedsiębiorcami wiedza ,ze aby zarobić trzeba najpierw ostro popracować .Wiedza też że jakakolwiek działalność wiąże sie z inwestycją , która niekoniecznie zwraca się po miesiącu .Standartowo biznes ( działalność gospodarcza)staje się rentowny po dwóch latach a po pięciu zwraca sie inwestycja .Osoby takie nie czekają że sie za nich coś zrobi , nie wyliczają ile to powinni zarobić , bo przepracowali 6 godzin ( czytaj myślenia o robieniu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Mało inteligentny monafiku, to że ja i wielu innych porzuciliśmy mvi nie oznacza że nie byliśmy zaangażowani lub lekkomyślni. Dla mnie i jestem pewien że i większości, którzy SAMI odeszli powodem było to że napoje i reszta to badziew bez potwierdzeń niezależnych i szanowanych firm zajmujących się farmaceutyką. Zanim jednak do tego doszedłem (bo firma nie udziela wprost odpowiedzi) to zdążyłem wypić/rozdać (zgodnie z zaleceniami mvi) napoje i rvla więc co miałem niby zwracać... . Jak się zorientowałem co i jak jest to nie chciałem więcej wciskać ściemy bo sumienie mi na to nie pozwalało (a mózgu nie dali rady mi wyprać) i to TYLE w temacie. To czy się brnie w mvi nie świadczy o zaradności ale o braku sumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Widzisz ja mam inne doświadczenia .Firma dostarczyła mi badania ( posiadam skany , wyniki itp ,wystarczyło napisać maila).Produktów nie rozdałem tylko sam przetestowałem z rodziną .Wyniki badań mi się poprawiły , a i stawy działają lepiej :) dzieci nie chorują tak często jak wcześniej ( na dzieci placebo nie działa) wiec co byś tutaj niestworzonego nie pisał to i tak ci nie uwierzę ."Nawrócony" hejterku, bajkopisarz jesteś , gratuluje wyobraźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Po drugie to nie farmaceutyka ,coś ci sie popieprzyło. Acha idź do apteki poproś o aspirynę i badania kliniczne do niej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Piszesz bzdury, mvi oficjalnie przyznaje że nie może przedstawić żadnych dowodów na to że owoce pochodzą z ekologicznych upraw. Jak masz jakiś dokument to podaj link do skanu. Innych dokumentów też nie masz i taka jest prawda. A jak coś masz to wklejaj pośmiejemy się bo dobrze wiem co mfi ma a czego (co ważniejsze nie ma) :) Tam działa wyłącznie: spróbuj i uwierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 O te skany proszono już wcześniej jak w połowie wątku , i co? Jest tylko chwalenie się. ;) Teraz po wklejeniu linka do wartości MVA to raczej będą się bali wklejać cokolwiek w obawie, że Szerlok obnaży mizerność napoju. ;) A ja jem śiwki i mnie nic nie boli i mam po kilka stówek w kieszeni miesięcznie ( na osobę! ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 15, 2014 Te skany to pewnie badania nad samą jagodą rosnącą jeszcze na krzakach. MonaVie tylko leżało przy tych skanach ale to przecież prawie jak ich skany. ;) Taka jest logika i argumentacja MonaVie. Tak pokręcić, żeby na pierwszy rzut ucha brzmiało poważnie, wiarygodnie i łapało rogaczy w sieci. Marketing psychomanipulacyjny rules. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Oj co ty się tak martwisz o te skany ? Tym się różnimy , ja zadałem sobie trochę trudu i mam takie dokumenty : -Na działanie glukozaminy - porównania placebo i monavie active ( rozbicie na wszystkie stawy , cześci kręgosłupa , ilośc próbek , wiek badanych , płeć i dolegliwości , - na działanie produktu pod kątem właściwości antyoksydacyjnych oraz wchłanialności tychże .Badania nie orac w produkcie tylko poziom antyutleniaczy po używaniu produktów w organiźmie , komórkach - badania na skuteczność antyoksydantów i glukozaminy - badania potwierdzające brak jakichkolwiek środków zabronionych czy szkodliwych wliczając w to pestycydy i herbicydy - badania porównawcze na poziom antyutleniaczy u palacza ( po zapaleniu papierosa ilośc wolnych rodników z 1 .wypiciem soku monavie 2. z wypiciem placebo 3. Bez picia czegokolwiek Badań mam ponad 30 ponadto , setki badań dotyczących jagody asai . Przypominam ,ze nie są to leki , tylko suplementy czyli uzupełnienie naszej diety , i tak samo jak nikt nie robi badań farmaceutycznych (jak to nazwałeś), na Śliwkę tak samo nikt nie musi robić badań "farmaceutycznych "na produkty tego typu .Popros o badania na aspirynę albo rutinoscorbin w aptece . Ponadto nie ma i nie bedzie dostępnych badań na wyleczenie z raka , bezpłodność czy inne dolegliwości ponieważ nie jest to lek , a produkty maja na celu odżywienia organizmu i poprawę jego funkcjonowania - proponuję zajrzeć do googla w wyguglować na co dobrze robi wspomniana śliwka , żurawina , czereśnia ,kiwi,jagody,asai,banany,acerola, pasiflora zawarte w soku monavie .To tylko tyle i aż tyle -czyli sok z owoców z kwasami tłuszczowymi dla lepszej wchłanialności . Różnica polega na tym miedzy nami że ja takie badania mam i udostępniam po spotkaniach zainteresowanym współpracą lub produktem , wiec nawet jeśli wejdą na to "zacne " forum to jedynie co robią to uśmiechają sie z politowaniem na twoje ciagłe rewelacyjne informacje które ciągniesz od połowy wątku o braku badań :) Dlatego ja mam wyniki w monavie a ty hejtujesz na forum :) lepiej zjedz już tą Śliwkę bo gwiazdorzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 " to "zacne " forum to jedynie co robią to uśmiechają sie z politowaniem na twoje ciagłe rewelacyjne informacje " Co masz do tego forum? Znalazłeś błędy w wyliczeniach i kosztach? Nie krępuj się, napisz jakie. Z politowaniem to cała polska patrzy na was naciagacze. :) Zanim istniało MV, od zawsze była śliwka i ludzie żyli zdrowo, więc co cię śmieszy. Masz jakiś kompleks? Matematyka kuleje? ps. Pomyśl, że jesteś na prezentacji całej polski i zostałeś zapytany o te skany. No chyba je pokażesz... Przecież prezentacje to nie tajne spotkania, prawda? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Mi policzyli o 2 butelki mniej przy zwrocie i żadne pisanie maili nie pomogło. MonaVie oszykało mnie dodatkowo na 200złotych. Na magazynie podali taki stan i za tyle zwrócili. Jaka firma takie usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Byłem na spotkaniu, które trwało niewiele ponad 1h i nikt żadnych dokumentów nie pokazywał więc jak to jest? Była prezentacja i rozpytanie jak oceniam propozycję. Jeżeli masz dokumenty uwierzytelniające Monavie to poproszę o skany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thegość Napisano Lipiec 16, 2014 Przecież żadnych BADAŃ, dokumentów czy skanów nie ma. Chyba, że sam je sobie stworzy. Skończcie wałkować temat kolejnej piramidki dla leniwców :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 badańbarany nie pokazuje się na spotkaniach informacyjnych , tak samo jak w reklamie telewizyjnej nie pokazuje się badań klinicznych :) ot mądrale ,jeszcze raz proponuje iść do apteki i poprosic o badania kliniczne na centrum Wiem wiem , boli chłopczyka ,że firma ma wszelkie potwierdzone badania, bo chłopczyk nie znalazł ( to świadczy tylko o twoim zaangazowaniu ) i zwrocil zabawki .Tylko zapomnmiał zrobić wszystko tak jak powinien ,czyli nie spisał tego co zwraca na kartce lub spisał ale kopii nie włożył do paczki .Po drugie czytajc twoje ciągle kłamstwa nie zdziwie się ,ze chciałes firmę wyrolować na dodatkowe dwie butelki . Przez czas kiedy jestem w monavie , zwróciły towar dwie osoby , wszystko zgadzało się co do złotówki . KŁAMCA !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 ŚLIWKOŻERCO proponuję jagódki , mają wiecej orac i jak będziesz jadł nie będziesz musiał sobie kibla zatykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Dziękuj***ardzo za zwrócenie uwagi na to zagadnienie. Może zacznę od tego czym jest ORAC. ORAC to Oxygen Radical Absorbance Capacity, czyli zdolność absorpcji rodników tlenowych. Testy ORAC mierzą zdolność próbek biologicznych różnych substancji do neutralizowania wolnych rodników tlenowych. Testy te zostały opracowane w 1992 r. przez amerykańskich naukowców z Instytutu ds. Procesów Starzenia (National Institute of Aging) i okazały się być cennym narzędziem w ustalaniu korzyści zdrowotnych wynikających ze spożywania owoców, warzyw i innych pokarmów zawierających antyoksydanty i suplementy. Dieta bogata w warzywa i owoce zawierające przeciwutleniacze wspomaga obronę organizmu przed niszczącym wpływem reaktywnych form tlenu. Analiza porównawcza przeprowadzona przez inne firmy znana jest jako „Raport probówkowy”. To porównanie wartości ORAC lub katechiny i antocyjanów lub innych składników odżywczych, sprawia, że te testy labolatoryjne pominęły najważniejszy cel badawczy. Prawdziwa analiza naukowa powinna się skupić na działaniu gotowego produktu i na tym jaki będzie on miał wpływ na organizm ludzki. „Produkty MonaVie wychodzą daleko poza „testy probówkowe” i ich działanie udowodnione jest dzięki wielu przykładom, które ukazują korzyści zdrowotne dla organizmu – stawów, mózgu, serca i wielu innych organów. To dlatego wielu ludzi po prostu „CZUJE SIĘ LEPIEJ, kiedy stosuje produkty MonaVie.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Wysoki ORAC” czy wyższy poziom flawonoidów i pokrewnych składników odżywczych, niekoniecznie musi być lepszy – w niektórych przypadach może być nawet GORSZY, co wynika z absorbcji i biodostępności dla organizmu. Wiadomo już, że flawonoidy są wchłaniane efektywniej, kiedy są spożywane w małych dawkach w ciągu dnia, a nie w dużej jednorazowej dawce. Wiemy również, że formuły o „średnim wyniku ORAC” mają lepsze zdolności ochronne, jeśli są tworzone w nastawieniu na maksymalne trawienie i wchłanianie przez organizm. Produkty z „wysokim wynikiem ORAC” nie chronią organizmu ani nie polepszają stanu zdrowia, jeśli nie są prawidłowo wchłaniane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 wykonano min takie badania Zmniejszenie bólu oraz poprawa zakresu ruchu po codziennym spożyciu soku z acai (Euterpe oleracea), wzmocnionego o związki polifenolowe, oraz bogatą mieszankę soków z owoców i jagód Gitte S. Jensen1 , David M. Ager2 , Kimberlee A. Redman1 , Marcie A. Mitzner1 Kathleen F. Benson1 , and Alexander G. Schauss3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 badania wykonano przez 1NIS Labs, Klamath Falls, Oregon, USA. 2Cascade Chiropractic and Rehabilitation, Klamath Falls, Oregon, USA. 3Natural and Medicinal Products Research, AIBMR Life Sciences, Puyallup, Washington, USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Jeszcze jakieś linki i może uwierzymy że coś tam macie. Niemniej wasz napój i tak wypada słabo ze świeżymi owocami i nawet tymi 'okropnymi' śliwkami ;). Podsumowanie po całej porcji amerykańskich nazwiski bla bla bla, skłania do jednego wniosku. Macie zwykły napój o podobnej wartości co soki w sklepie, ale za przegięte pieniądze. 6zł = 120zł. Smacznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 A badania prowadzono nad jagodą jak sam piszesz a nie waszym napojem naciągacze, a to nie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 To przeczytaj ze zrozumieniem co tu jest napisane ? Dla ciebie kopiuje jeszcze raz wykonano min takie badania Zmniejszenie bólu oraz poprawa zakresu ruchu po codziennym spożyciu soku z acai (Euterpe oleracea) wzmocnionego o związki polifenolowe oraz bogatą mieszankę soków z owoców i jagód -k oniec kropka.Zgadnij o jakim to produkcie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Jesteście w czarnej d... Panowie eksperci od śliwki i 97 % . Jak widać nie macie pojęcia o badaniach i dokumentach jakie posiada monavie . Polecam jagody mają wiecej orac niż śliwki a i sraczki tak często nie będziesz miał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 "po codziennym spożyciu soku z acai (Euterpe oleracea) wzmocnionego o związki polifenolowe oraz bogatą mieszankę soków z owoców i jagód". Czytam o soku z jagód, a z tego co wiadomo to w butelkę lejecie wodę z suszem z acai a nie sok. :) A ta bogata mieszanka soków to koncentraty rozrobione z wodą? acha. :) Wszystko potem ładnie zaprawione konserwantami, wypasteryzowane i nazwane napojem. Jakoś słabo to pasuje do soku z acai i owoców jakie były badane. Teraz jest koniec kropka, :) ściemniaczu. Jak bardzo trzeba być zakłamanym, żeby tak manipulować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 I kto nadal jest nabity w ciemną butelkę? A wystarczy czytać ze zrozumieniem. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 16, 2014 Nie No ty to już przechodzisz samego siebie .Skopiowałem ci nagłówek badania odnoszącego sie do monavie active a ty ciągle jak osioł trzymasz sie swojego . poszukaj badań w necie jesteś w tym dobry i znajdź badania Inis labs i Aibmr .Znajdz te badania i odkryj prawdę że nie dotyczą monavie.Dziecko od 40 stron ciągnie temat braku badań a teraz gruncik sie sypie pod nóżkami bo jednak badania są :) to chowa główkę w piasek i mówi że krowa to koń ;) Frajer jesteś i zwykły kłamliwy hejter . Koniec mojego pisania , na ten miesiąc rozmów z nawiedzonym wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Dystrybutorku, to ty jestes ograniczony i skoncz sie kompromitowac. Jedno jest pewne, na kolejne szkolenie nie musisz jechac (w koncu cos oszczedzisz) bo mozdzek masz juz pieknie wyprany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Byłem na prezentacji i po przeczytaniu następujących informacji: wczoraj napisałem post: "Byłem na spotkaniu, które trwało niewiele ponad 1h i nikt żadnych dokumentów nie pokazywał więc jak to jest? Była prezentacja i rozpytanie jak oceniam propozycję. Jeżeli masz dokumenty uwierzytelniające Monavie to poproszę o skany." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Byłem na prezentacji i po przeczytaniu następujących informacji: " Różnica polega na tym miedzy nami że ja takie badania mam i udostępniam po spotkaniach zainteresowanym współpracą lub produktem , wiec nawet jeśli wejdą na to "zacne " forum to jedynie co robią to uśmiechają sie z politowaniem na twoje ciagłe rewelacyjne informacje które ciągniesz od połowy wątku o braku badań" wczoraj napisałem post: "Byłem na spotkaniu, które trwało niewiele ponad 1h i nikt żadnych dokumentów nie pokazywał więc jak to jest? Była prezentacja i rozpytanie jak oceniam propozycję. Jeżeli masz dokumenty uwierzytelniające Monavie to poproszę o skany." po chwili otrzymałem odpowiedź: " Badań barany nie pokazuje się na spotkaniach informacyjnych , tak samo jak w reklamie telewizyjnej nie pokazuje się badań klinicznych" Podsumowując: jeżeli TAKIE osoby reprezentują Monavie na forach i nikt z tym nic nie robi to ja dziękuję i nie zaryzykuję. Za dużo jest niewiadomych w biznesie a w wypowiedziach dystrybutora chamstwo i prostactwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2014 Nie chłopczyku , to ty jesteś ograniczony.Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.Co innego spotkanie informacyjne dla dużej ilości osób a co innego spotkanie z jedną osobą przy kawie. Osoba wyzej odkryła twoje intencje. Bijesz piane od 50 stron , że nie ma badań, a jak ktoś podaje treść badań ze źródłem tych badań , to udajesz ze ich nie ma .Z drugiej strony czego oczekiwać od hejtera.Jeden niby był w monavie tylko podstawowych informacji nie zna a drugi wcale nie kest z konkurencji tylko ostrzega ;) przed firmą bez badań. I tak od 50 stron . Jak dzieci . No ale cóż jeden g . robił więc kasa sama nie wpływała to się obraził na firmę i się dowartościowuje na forum , próbując obrzydzać innym biznes no bo co będzie jak ludzie zarabiają a firma jest ok ? Pkaże się że to hejterek jednak jest nieudacznikiem.Drugi obrońca prawdy , trzęsie portami bo mu ludzie z jego firmy poprzechodzili do monavie i boi dię , ze jak dalej tak pójdzie to będzie mógł zakończyć kariere w swoim mlmku. No to jedzie po monavie na forum bo myśli że mu to pomoże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość W morde hejtera Napisano Lipiec 17, 2014 Chłopcy siè męczą, a w ciągu tych 50 stron zdążyłem awansować na pozycję gdzie średnie zarobki ponad 10000.W czerwcu w moim zespole trzy awanse na bronze , jeden na silver , 1 na gold.Ponadto paręnascie nowych star 500 star 1000. Dwoe osoby zakwalifikowały się do programu samochodowego i odebrali samochody. Tak hejterzy macie racje , nic się nie dzieje, ludzie nie zarabiają, produkty nie działają . Produkty kupujemy tylko dlatego , że działa placebo( przez rok ? ) . Wszyscy jesteśmy osobami nie potrafiącymi samodzielnie myślec , jesteßmy sektą i co tam jeszcze sobie chcecie. A wy jestescie inteligentnymi, wyuczonymi po studiach , znającymu wszystkie języki profesorami tematu , a przy okazji hejterami bez kasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach