Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 EMV Zdrowa Alternatywa dla napojów energetycznych W zwiazku z rosnącą popularnością napojów energetycznych, bezpieczeństwo i skuteczność tych napojów została zakwestionowana. Ostatnie badania przeprowadzone na University of Southern California wykazały, że testowany MonaVie EMV, jest zdrową alternatywą do wielu napojów energetycznych na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 Bezpieczeństwo MonaVie Active zostało ocenione w badaniu, które zostało przeprowadzone w ciągu kilku lat i niedawno opublikowanym przed drukiem w czasopiśmie Toksykologii. Wyniki siedmiu różnych badań lub testów wykazały nietoksyczny charakter soku MonaVie Active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 I to mają być te niezależne instytuty badawcze :) jaja sobie robisz??? To że picie kiepskiego napoju co ma minimalne ilości antyoksydacyjne jest lepsze niż placebo wie każdy. Może dostaniecie za to nobla? Mieliście udowodnić że wartość tych napojów jest niebotyczna i czyni cuda :) bo kosztuje też cudnie (filmików z uzdrowieniami nie oglądałeś??? to zobacz na youtube jak ludziska opisują ile to cudów dały im napoje) a nie że jest lepsza niż placebo. https://www.youtube.com/watch?v=ZzQQuOBWsdo Brawo, brawo a nawet samo Monavi nie daje linków do tych super doniesień ... co o czymś świadczy. Masz coś jeszcze czy to już koniec tych niezależnych badań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 Dodatkowo napój (a nie sok jak napisałeś) udowodniono że jest nietoksyczny!!! No to już przekonałeś miliony osób do jego spożywania :) Dawaj te kolejne sensacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 Talbott S, Lange, Eickhoff J i Blackhurst D. „Skutki MonaVie RVL na ciężar i skład ciała oraz poziom lipidów we krwi” FASEB J 29 marca 2012 26 : lb310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 Super ale się nie wyświetla... Miał być link ale nie wiesz jak zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Po Angielsku się czytać naumiecie to się w końcu doczytacie . Na dzis wystarczy , będziecie dalej sie ośmieszać to sie jeszcze pośmiejemy trolle niedouczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 http://www.fasebj.org/cgi/content/meeting_abstract/26/1_MeetingAbstracts/lb310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Pomoć monavie nie ma patentu na liofilizacje kriogeniczną , tak pisaliście więc lepiej sprawdźcie numer patentu cherlocki scholmse od trollowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 My umiemy a ty? Rozumiesz coś z tego co tam napisali? Miałeś udowodnić ile to ORAC jest w napojach a nie na krzakach. To że napoje są nietoksyczne a picie RVLa jest lepsze niż jedzenie chipsów jest oczywiste. tobie wystarczy pseudo artykulik na 12 linijek co opisuje tylko tyle że coś nie jest totalnym badziewiem a Ci co odeszli żądali konkretnych dowodów że proponowane produkty rzeczywiście są tak dobre jak firemka zachwala i to jest ta różnica. Prześpij się z tym, nie pij wódki i rano może zrozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan PK Napisano Lipiec 30, 2014 Tak jak czytam wypowiedzi pewnych osób ...a potrafię ruszyć wyobrażnią widzę wiele sfrustrowanych ludzi wypisujących bzdury tylko dlatego że ponieśli klęskę i stali się kolejnymi ofiarami MLM gdyż nie potrafili być wytrwali ...bo przecież jaki może być inny powód negatywnych opini na temat tej branży czy tego produktu . Ja z pokorą przyjąłem porażkę gdy wycofałem się z Mona Vie Nie wchodzę na stronę i nie wylewam złość za swoje słabości ....choc muszę przyznać że gdy dowiedziałem się że kolega którego zapoznałem z biznesem jest rubinem byłem cholernie zazdrostny i zły .....ale zły to tak naprawdę mogę być tylko na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Hehe szkoda tylko że adres IP tego co zazdrości jest ten sam co tego co przed chwilą wklejał pseudo linki i zachwalał monavi. Słabe kłamstewko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 "choc muszę przyznać że gdy dowiedziałem się że kolega którego zapoznałem z biznesem jest rubinem byłem cholernie zazdrostny i zły" Może nie zauważyłeś, ale tak wciąga sie ludzi do MLM. :) Wywołac zazdrośćluxusów i pożadanie, dorównanie tym na szczycie piramidy. Ciekawe, że nie wspomniałeś o napoju. ;) Jak zwyke... gadka o kasie, "sukcesie" frustracjach, "biznesie" bla bla bla. Ja mogę wkleić linka do badań, że owoce w sklepie nie truja i sa nietoksyczne. :D Odkryję Amerykę, a wy płaćcie mi za to. :) Plis... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21470042 Niestety baranku z tym ip to żeś się trochę pomylił.No ale dzieciaki mają bujną wyobraźnie . W tym tygodniu nowe awanse 6 na Bronze , 7 na Silver , 2 na Gold , 1 na Rubin. Macie racje Monavie nie działa , nikt nie zarabia , a ci co zarabiają to podstawieni aktorzy ;) Tak trzymać , tylko zeby paluszki od tego hejtowania wam dwóm sie nie powykrzywiały. Trolle mole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Aa i żeby sprawdzić IP to trzeba parę złoty zainwestować ;) Wam dwóm to nie grozi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Ten ostatni link , to link badania wpływu soku i polifenoli na poziom antyoksydantów we krwi .Badań jak działa lek nie ma , bo to nie lek inteligentni inaczej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takietam1111111111 Napisano Lipiec 30, 2014 polecam parę książek Biznes XXI wieku R Kiyosaki Efekt kumulacji D Hardy Mlm a działaniu R Gage a na deser Bodo Shafer Wtedy zrozumiecie dwaj , dlaczego wam nie wyszło , a jak jeszcze wprowadzicie zasady w życie to może przestaniecie obwiniać innych za swoje porażki i nawet może wam w koncu coś wyjdzie . polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Z IP było trafione chodź w ciemno :) Zatkało cię na 8h bo musiałeś się skonsultować z innym guru mvi a teraz ponownie ściemniasz. Reszty nawet nie warto komentować... . Przyznaję rację że napoje nie są toksyczne i lepsze niż placebo - zadowolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 tak wiem soki z lidla są lepsze , kompot i odżywki węglowodanowe za 5 złoty też .Co do ip kolego to nie wszyscy lecą na twoim pateńcie ;) ( komóreczka , komputerek ) Nas jest tu więcej niż was dwóch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Teraz tylko pokaż nam dwóm :) (doszło do Ciebie że może być więcej przeciwników ściemy niż dwóch a może i nawet trzech?) ile ORAC zawiera jedna dawka napoju. Nie wklejaj pierdół, że coś nie jest toksyczne czy lepsze niż placebo ale pokaż konkrety że 30 ml napoju ma więcej ORAC niż paczka śliwek a jak nie masz najważniejszych badań to może sam je zleć bo jesteś zamożny i pewien swoich racji - udowodnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 odnośnie toksyczności - gdybyś kumał bazę to byś zakumał ,że jest to równoznaczne z brakiem pestycydów i herbicydów w owocach użytych w monavie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 chyba żeś z konia spadł :) juz sie wymundrusiowałeś , tak śliwki ,maja więcej orac niż nawet pizza z oregano i sok z lidla :) Gratulujne odkrycia i proponuje zglosić do nagrody nobla . Napisz prace naukową na temat jak sliwki oddziałują na organizm , poziom antyoksydantów we krwi jak również ruchomosc stawów . Pozdrawiam was dwóch , troli od tych IP(kompóterek ,komóreczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Cholera mnie bierze jak widzę że ludzie wyszukują samych negatywów.Nie jesteś przekonany co do walorów soku,traktujesz go jak lek ,a nie suplement diety i czepiasz się że skład nie taki jak ty byś sobie tego życzył.Daruj sobie komentarze,podziękuj osobie która przedstawiła ci biznes i produkt i siedz sobie dalej w szarej strefie swojego komfortu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 to nie byłem ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Spoko.Ten komentarz tyczył się niedowiarków,a ty masz już swoje przerobione w tej branży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Oczywiście że mvi to nie lek bo wtedy nie uniknęliby badań. Jednak to sami dystrybutorzy wciskają na zjazdach "cudowne uzdrowienia" oto jeden z tysięcy przykładów: https://www.youtube.com/watch?v=ZzQQuOBWsdo Dlaczego więc nie sprawdzicie czy napoje mają tak dużo ORAC jak zachwalacie? Odpowiedź jest prosto bo napoje to badziew tani w produkcji a dzięki temu mnożą się zyski tych co na górze piramid. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 jak tak lubisz jutuba to oglądnij sobie może to , zrozumiesz dlaczego pomaga a nie leczy . https://www.youtube.com/watch?v=xjmsRnCVsmo dr nauk medycznych kardiolog S Rubkiewicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Nie stwierdziłem ani razu że może nie pomóc. To tobie podobni wielokrotnie stwierdzili, że żadne leki podawane latami !!! nie pomagały a tutaj po kilku miesiącach picia napoju jak ręką odjął. Więc to chyba coś więcej niż lek, może cudo napój? Skoro jest taki dobry to czego mvi nie zrobiło badań ile ORAC jest w jednej porcji?! Podpierają się śmiesznymi badaniami nad toksycznością czy porównując z placebo :) żenada. Wiadomo że jak ma dużo ORAC to jest lepsze niż placebo ale wiadomo też że jak ma mało też jest lepsze a czy wiadomo ile ma naprawdę? Dlaczego nie ma tych badań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Skoro to badziew to na jaką cholerę się rozwodzisz w tym temacie.Zajmij się czymś bardziej pożytecznym dla siebie.To najzwyczajniej w świecie nie jest,ani biznes dla ciebie ,ani produkt który byłby stworzony dla twojego organizmu.Może chinina byłaby bardziej wiarygodna.Kasę też byś na tym na pewno zrobił(cudowny preparat dla teściowej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 Dlatego to nie był biznes dla mnie bo opierał się na braku potwierdzenia niby wysokiej jakości produktów i wymagał od dystrybutorów uwierzenia a to nie jest religia. Byłem zbyt uczciwy i dociekliwy aby dawać się oszukiwać i oszukiwać innych. Dlatego to też przypomina działanie piramidy, a zastosowanie tanich w produkcji i niby dobrych produktów pozwoliło ominąć systemy prawne krajów. A teraz z nudów wdaję się z wami w dyskusję i zarazem ku przestrodze dla innych. Ot mam taką pracę że mam sporo kasy i dużo czasu wolnego - niby tak jak wy tylko bez oszukiwania rodziny i przyjaciół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach