Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Wysoki ORAC” czy wyższy poziom flawonoidów i pokrewnych składników odżywczych, niekoniecznie musi być lepszy – w niektórych przypadach może być nawet GORSZY, co wynika z absorbcji i biodostępności dla organizmu. Wiadomo już, że flawonoidy są wchłaniane efektywniej, kiedy są spożywane w małych dawkach w ciągu dnia, a nie w dużej jednorazowej dawce. Wiemy również, że formuły o „średnim wyniku ORAC” mają lepsze zdolności ochronne, jeśli są tworzone w nastawieniu na maksymalne trawienie i wchłanianie przez organizm. Produkty z „wysokim wynikiem ORAC” nie chronią organizmu ani nie polepszają stanu zdrowia, jeśli nie są prawidłowo wchłaniane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 wykonano min takie badania Zmniejszenie bólu oraz poprawa zakresu ruchu po codziennym spożyciu soku z acai (Euterpe oleracea), wzmocnionego o związki polifenolowe, oraz bogatą mieszankę soków z owoców i jagód Gitte S. Jensen1 , David M. Ager2 , Kimberlee A. Redman1 , Marcie A. Mitzner1 Kathleen F. Benson1 , and Alexander G. Schauss3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Spokojnie trollu bez tak wielkiego spamu :) Rozsądni ludzie poczekają aż ochłoniesz... i wtedy napiszemy znów prawdę i zadamy podstawowe pytania ale na razie możesz się wykrzyczeć z bezsilności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Znowu przepychacie konkrety swoim spamem. Jeśli jesteście mądrzejsi od natury to proszę bardzo, pijcie sobie ten koktail bez danych z czego dokładnie ale nie pociskajcie bajek. Reszta waszej gadki to prostactwo i standardowe porównania wyuczone na szkoleniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra_mama Napisano Lipiec 31, 2014 Wykwalifikowany dietetyk Agata Cezari mówi, że butelka soku MonaVie zawiera: "technologię... naukę w praktyce przełożoną na sok... i to jest ta najwyższa wartość", a z informacji na opakowaniu wynika,że zawiera "technologię" zagęszczania soków i mieszania ze sobą :-( To podobno "ekskluzywna mieszanka" 19 owoców, w tym znane nam: jabłko, gruszka, aronia, czarna jagoda, borówki amerykańskie, wiśnie, suszona śliwka, jeżyna, jagody goji, banan, ananas, liczi ... To co jest takiego w acai, skoro dodaje sie jeszcze tyle pospolitych owoców? W necie możecie kupić np: Acai do Brasil Acai, strawberry and Banana 90g pouch za jedyne 1,95 funta, a owoce organiczne Acai 60g za jedyne 12,99 funtów - nic dodać, nic ująć. Ponadto do soków MonaVie dodaje się konserwanty: sorbinian potasu i benzoesan sodu, czyli samo zdrowie! Zgodnie ze słowami pani Agaty, fizjologa żywienia "należy w sposób bardzo selektywny wybierać dla siebie żywość funkcjonalną i suplementy...". Proponuję jednak udać się do DOBREGO dietetyka i na targ z owocami :-) Nie dajcie sobie robić wody z mózgu! Czytajcie etykiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 To nie spam, tylko prawda. Za pierwszym razem spiewaliście inaczej na te informacje :) moze przypomnieć , tępaki od śliwki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Nono , 60 gram 17 funtów , normalnie za darmo , moze jeszcze prosto z drzewa . Proponuje asai z chin za dolara :) i kiełbase z lidla za 3 pln , no i sok z biedronki za złotówkę , energetyk za 2 złote i odżywkę węglowodanową za 15 pln , jeszcze myphone za stówke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Czekam na badanie poziomu antyoksydantów w surowicy krwi po zjedzeniu śliwki .tylko nie wikipedia -jakieś badania proszę , droga konkurencjo, hejterencjo i trolownio w sztukach dwóch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Ja nie handluję śliwkami a ty wciskasz napoje monavi więc kto jest komu winien badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 :D No właśnie. To ty pociskasz bujdy na resorach o swoim "ekskluzywnym" tymbarku MV. To raczej tobie potrzeba się tłumaczyć. Nikt tu nie wciąga do handlu śliwkami w cenie 200zł/kg. a wartości jak byk wypisane w tabeli. Tobie raczej powinny się zrobić badania na głupotę we krwi po wypiciu MV, bo takiej głupiej gadki normalni nie uskuteczniją. Wszystko zostało już tu napisane czarne na białym robociku MV. A że tobie czarne jest białe, to już na to lekarstwa ci nie dam. Pozostaje ci (jak zwykle) wklejenie kilku postów ze spamem, żeby zepchać dobre komentaże jak najdalej od oczu tych, których będziesz chciał nabić w butelkę. To chyba na tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdamak Napisano Sierpień 1, 2014 Witam wszystkich , po przeczytaniu ostatnich stron doszłam do wniosku , że i ja napiszę swoje spostrzeżenia .Jakieś pół roku temu koleżanka proponowała mi zajęcie się monavie . Byłam bardzo sceptyczna ,bo nigdy nie wierzyłam w takie rzeczy.Poszukałam trochę w internecie i znalazłam to forum .Nie ukrywam , że negatywne wpisy zniechęciły mnie do reszty , a o wątpliwościach nie wspomniałam nawet koleżance .Jedynie na co się zgodziłam to na wypróbowanie soku activ i szejka (pierwszą butelkę koleżanka mi podarowała).Dodam ,że w miarę dobrze się odżywiam ,może nie codziennie ale jem owoce warzywa , natomiast przez lekką nadwagę mam problemy ze stawami i kolanami.Moje zaskoczenie było duże kiedy po zużyciu niecałej butelki ból w stawach był mniejszy.Pomyślałam ,że to placebo ale dla sprawdzenia kupiłam drugą.Moje zaskoczenie było jeszcze większe jak po miesiącu moja waga spadła o 4 kilogramy.Tu placebo chyba juz nie działa.Efekt jest taki,że po 4 miesiącach robiłam badania kontrolne -wyniki krwi bardzo dobre,świetna hemoglobina i cholesterol w normie a rok wczesniej niestety różowo nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdamak Napisano Sierpień 1, 2014 Dodatkowo , ostatnio dowidziałam się od koleżanki , właśnie awansowała na złotego kierownika , a to już ciekawe pieniądze.W związku z tym postanowiłam zacząć działać w monavie,szkoda tylko ,że tak późno.Oczywiście okazało się że np badań potwierdzających jakość monavie jest dużo .Z obserwacji zauważyłam, że koleżanka wręcz jeszcze bardziej zżyła się z niektórymi znajomymi , a o setkach nowych znajomościach nie będę pisała. Reasumując ,jeżeli produkty monavie "nie działają" tak jak na mnie ,a działalność wygląda tak jak u mojej koleżanki i jej znajomych to szczerze polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 "Dodam ,że w miarę dobrze się odżywiam ,może nie codziennie ale jem owoce warzywa , natomiast przez lekką nadwagę mam problemy ze stawami i kolanami." Trzeba było zacząć jeść te owoce i warzywa codziennie i tyle ile nalezy a nadwaga i bóle stawów znikają same. Odstawić kawę, alkochol, słodycze, papierochy, TV i zacząć ruszać tyłkiem. :) Brak wiedzy powoduje, że ludzi ni radzą sobie z tak prostymi a zarazem powszechnymi problemami a kierują się w stronę piramid finansowych. Fajnie że ci pomogło ale za te pieniądze to raczej lepiej zrobić to co wymieniłem wyżej dla wielu więcej korzyści. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 no proszę , pan dochtor na odległość wie co tej Pani dolega .Brawo . Jeszcze wylicz jej ile koszuje jedzenie piec razy dziennie tych owoców .Chyba jednak nie mniej niż 10 zeta co ? chyba ,że kolega rolnik to przepraszam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Ciekawe ze badziewny napoj bez badan na ORAC poddany pasteryzacji z dodatkiem konserwantow zgodnie z zalecaniami mvi trzeba pic dwa lub trzy razy dziennie a swieze wazywa i owoce piec razy ;) Otrzasnijcie sie nabici w butelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 szkoda gadać z takimi bałwanami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Tak kontorwersyjnego produktu chyba nie widziałem, że chyba aż sam wypróbuję na swoim organiźmie i się wypowiem za 2-3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 to nie jest kontrowersyjny produkt , tylko hejterzy w większości przypadków nie bezinteresowni.Tak to już jest ,że jak firma ma sukcesy to ma hejterów .Tu mały przykładzik http://f.kafeteria.pl/temat/nie-ma-gorszego-gowna-jak-iphone-5-na-rynku-smartfonow-p_5500674 fajna dyskusja przypominająca poziom hejterów z tego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Kontrowersyjna jest firma i sposob dzialania a napoje maja za zadanie ominac systemy prawne i robia to skutecznie, bo zabierajac produkty mamy przyklad klasycznej piramidy finansowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Kontrowersyjny jest gość, który przed paroma laty budował piramidę na podobnym panaceum. Sprawa trafiła do sądu i wysadzili mu tę piramidkę. Larsen i jego koledzy po "fachu" wiedzą, że ludzie są w stanie płacić słono za zdrowie. Nie może produkować leków ale może robić napoje. Ten to rekfizyt pozwala mu omijać prawo w USA, które dobrze zna tego tupu zagrywki piramidalne. Dodajmy jeszcze obietnice szybkiego wzbogacenia w zamian za nakręcanie sprężyny wciągania kolejnych osobników i mamy dobrze rozpędzoną maszynę do robienia pieniędzy. Niestety pieniądze robią tylko nieliczni, bo jeśli wszyscy zarabialiby na MV to skąd te miliony u twórców? Kupiłbyś produkt gościa który oszukiwał w niedalekiej przeszłości i tworzył piramidy finansowe? A teraz werbuje matki, żony i kochanki, psa, kota i sąsiadkę. Owczy pęd niektórym sprzyja ale większość to lemingi z poziomem intelektualnym kolegi dystrybutora piszącego beznadziejne posty. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 "Jeszcze wylicz jej ile koszuje jedzenie piec razy dziennie tych owoców .Chyba jednak nie mniej niż 10 zeta co ?" Dzisiaj widziałem świeże śliwki po 2.90zł. wiesz ile w nich będzie orac? Tylko zer nie pomyl matematyku. ;) Kto ci każe jeść jedynie owoce i ważywa? A jak pijesz swój magiczny napój to już nic nie jesz poza tym? Ile to kosztuje? Ile owoców i ważyw jesteś wepczhać w ciągu dnia? Pomyśl chwilę i nie truj, że ta dziewczyna musiałaby zjeść wiadro śliwek i worek jabłek, że by poprzeć głupie porównania MonaWistów. "no proszę , pan dochtor na odległość wie co tej Pani dolega .Brawo ." Przygadał kocioł garnkowi. :D Posłuchaj siebie na prezentacji to może zapali ci sie lampeczka jakiego dochtora musisz udawać, żeby ludzi uwierzyli. ;) Różnica między nami jest taka, że ja coś wiem a ty wiesz tyle ile ci wtłoczono do głowy przez MV czereśniaku. Wasze prospekty i programy też nie wiedzą o swoich klientach a radzą na wyrost hipokryto. Takich ludzi właśni wam trzeba - ograniczonych i łatwo sterowalnych. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 "Ciekawe ze badziewny napoj bez badan na ORAC poddany pasteryzacji z dodatkiem konserwantow zgodnie z zalecaniami mvi trzeba pic dwa lub trzy razy dziennie a swieze wazywa i owoce piec razy oczko.gif" Tu w grę wchodzi logika i rozum. MonaVie odnosi się do stworzenia w umysłach ludzi błędnego i nielogicznego obrazu rzeczywistości i za chwile podaje cudowne rozwiązanie (oczywiście, za które trzeba bulić). Pojawia się butelka-lek na całe zło jedzenia owoców, mimo pasteryzacji i cudów fabrycznych nazywana jest czymć "profesjonalnym", "luksusowym", bla bla ba. Tym oto sposobem ludzie łapią sie jak lep na muchy, a jak dodamy obietnicę bogactwa to już jedzenie owoców 5x dziennie wydaje się być mniej zdrowe od flaszki kompotu, która moż nam przynieść kasiorkę. Gorszego debilizmu nie wciskano do tej pory, że kompot jest zdrowszy od świerzych, pełnych witamin, enzymów, minerałów i błonnika owoców. I jeszcze płaćić za ten kompocik 120zł. Planeta małp...sorry małpy są byba mądrzejsze bo nadal jedzą to co najlepsze. ;) Tylko ludzie wpadają na tak głupie teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Tak panowie , to tylko jeszcze mi napiszcie ,jak to jest ,ze moje dzieci nie chorują od roku odkąd piją monavie , a wcześniej jadły też śliwki ( za wiecej niż 1,90 pln) i niestety chorowały . Coś z ta waszą teorią w moim przypadku nie tak . Odpowiedzcie proszę bo bardzo jestem ciekaw waszej kolejnej teorii . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Odpowiemy w stylu MV: Chorowały, bo to były śliwki robaczywki. :) Nie ogarniasz chłopie podstawowych kwestii zdrowotnych, dlatego błądzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wmordepowalonegohejtera Napisano Sierpień 1, 2014 A warzywa pisze się przez rz ;) panowie doktorzy habilitowani docenci od teorii spiskowych. Panowie dochtorzy najlepiej wiedzą co komu dolega, jakoś nie zauważyli że jednak ludzie potrafią obserwować i dojść do odpowiednich wniosków jak magdamak :) Ale wy , hejterzy z pianą tocząca się z ust , jesteście tak sklejeni jadem , że nie zauwarzacie realnego świata. Szkoda mi was, bo takich chorych powinno się leczyć w zakładzie zamkniętym.Szczególnie ,że oprócz was dwóch nikt tu więcej nie hejtuje.Co do jednego szacun , już ponad pól roku p********z farmazony an tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Tu panowie też jest jeszcze coś do zrobienia ,zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat/flavon-sekta-cud-sila-reklamy-czy-sugestii-p_4656717 Coś słabo sobie radzą , mało stron może pomożecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2014 Panowie ile wam płacą za hejtowanie , potrzebujemy kogoś na to forum http://f.kafeteria.pl/temat/czy-warto-przejsc-do-play-p_5044884 , tak żeby wyszło źe Orange lepszy od play .Da się coś zrobić ? Czy może macie umowę na wyłączność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szukamdodatkowychtematów Napisano Sierpień 2, 2014 Dobre forum internetowe charakteryzuje się tętniącym życiem. Samo założenie forum internetowego to pierwszy krok. Następny krok jest znacznie cięższy, a polega on na rozreklamowaniu nowo powstałej strony. Jest to długotrwały proces, jednakże można go trochę przyśpieszyć. Pewnie zapytacie Państwo w jaki sposób ? Już wyjaśniam... Mianowicie oferuję usługę, która polega na pisaniu postów na nowo powstałych forach internetowych. Posty pisane przeze mnie są oczywiście na temat i wyglądają tak, jak napisane przez normalnych użytkowników. Posty/tematy służą przede wszystkim do rozruszania forum. Przy ilości 50 postów, wiadomości lub nowe tematy pisane są z 2 kont. W przypadku ilości postów w liczbie większej niż 50, wtedy jest to kwestia indywidualnego ustalenia, zazwyczaj w ilości od 1 do 10 kont. Posty oczywiście nie są typu: "Tak/Nie" , "Fajne/Nie fajne" itp. Oferuję również pisanie postów na popularnych forach internetowych o podobnej tematyce wraz z wstawieniem Państwa reklamy do stopki każdego postu (o ile pozwala na to regulamin forum - w innym wypadku taka reklama ma inny charakter - więcej informacji po indywidualnym kontakcie). Dziennie dodaje ok. 50 postów lub mniej, w zależności od ilości zakupionych postów (jeśli ktoś kupi poniżej 50 postów, to posty pisane są w ciągu 1-2 dni). Wszystko ustalane jest indywidualnie z każdym Klientem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2014 Chciałbym zaoferować swoje usługi z zakresu tworzenia postów na forach z udziałem Państwa linku. Marketing szeptany jest bardzo ważnym elementem w reklamie stron internetowych czy też uslug firm, dlatego też polecam skorzystanie z tej usługi. Posiadam bazę ponad 500 for internetowych. Oczywiście Państwa strona będzie dodawana tylko i wyłącznie do for/działów, które odpowiadają tematyce. Nie dodaję stron do martwych for. Posiadam kilkuletnie doświadczenie, dlatego też wiem, jak do tego zadania podejść i się za niego zabrać. Wszystko wykonuję oczywiście tylko i wyłącznie ręcznie. Odbiór gotowego raportu następuje w ciągu 7-14 dni, w zależności od ilości postów i tematyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2014 http://ebiznesmeni.pl/komercyjne-firmy-zajmujace-sie-pisaniem-postow-na-forum-t1206-10.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach