Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzwrażliwa

Wzbudzam w facecie ktory sie we mnie zakochal...zazdorosc

Polecane posty

Gość lkeYou
Poza tym pieprzycie. Grupa adoratorów...o ile nie osiągną sukcesu...moze tylko pomóc związkowi. Strona przeciwna będzie wykazywała większe starania dla utrzymania satysfakcji swojego partnera w myśl prostej zasady konkurencji międzyosobniczej

Gość lkeYou
Może stąd ta radość:) Poza tym nie oszukujmy sie. Na podświadomym poziomie non stop odbywa sie kalkulacja w grze o przetrwanie a taki miłośnik zwiększa jego prawdopodobieństwo

tak, ale nie piszemy tu o tym zwiazku, tylko o autorce, jej postepowaniu i jej potencjalnych ofiarach;) jezeli komus cos takiego pasuje, to jego sprawa i tyle. Tylko niech sie pozniej nie uzala, jak to zostal poturbowany zyciowo przez kobiety.

Gość cziczuka
Grupa adoratorów...o ile nieosiągną sukcesu...moze tylko pomóc związkowi Tu akurat masz rację. Jestem z facetem 3 lata i miałam 3 ech adoratorow w tym czasie. I jak on się o tym dowiadywał to bardziej się starał. A i ja byłam szczęśliwa. Trochę mi ich było żal, bo w końcu tez mają uczucia

Gość lkeYou
Zaraz żal:O Po prostu próbowali...a że sie nie udało to też nie koniec świata i moze ich jedynie wzmocnić i czegoś nauczyć. Gdyby pomimo swoich uczuć i żądz nie próbowali to dopiero wtedy byliby żalośni.

Gość a ja się nie dziwię...
i bardzo dobrze, że wzbudza. Niech się pomęczy. Kobieta i tak ma w życiu trudniej a panowie nie miewają skrupułów, nie utrudniają sobie życia.

Gość lkeYou
Jak ja kocham takie niczym nie poparte uogólnienia, wyssane z palca wnioski i teorie majace usprawiedliwić zwykłe skurwysyństwo wobec innych ludzi

Gość a ja się nie dziwię...
Ike - to są dorośli ludzie. Skoro panna ma radość z cudzego cierpienia to się to na niej kiedyś zemści. Ale podbijanie do zajętej babki też nie jest ok.

Gość lkeYou
To wsadź se chuja między drzwi a framugę:) Tak sie składa, że wypowiedzi części damskiej na tym topiku nie są do końca szczere i troche sztunie nadęte, pompatyczne i zalatujące obłudą po prostu. Jedna ma radoche bo adoratorzy cierpią a inna ma radochę wynikającą z bardziej bezposredniego kontaktu z obiektem swj żałości:P Wiem bo wiem więc skończcie mi wciskać te kity o wierności małżeńskiej

Ike - ale pierdolisz. Okresl sie po jakiej stronie jesteś. Jak babka się bawi facetem to źle a jak jej żal gościa to też źle. Jak powie żeby się odwalil to też coś tam mamroczesz o uczuciach. Masz dobrze z głową? :)

Gość lkeYou
Raczej nie rozważamy tu mojej petycji o uwolnienie mnie od moralnej odpowiedzialności za swoje grzechy... Ale dzięki za zyczenia pomyślności poniekąd troche już spóźnione...

Gość lkeYou
chrmsy weź wczytaj się w moje posty jeszcze raz i wskaż mi jedno zdanie w którym kryterium oceny byłaby moralność, etyka, albo inne dziadostwo....w ogóle nikogo nie oceniam.

Gość a jaaa ona
ja tez tak mialam , majac faceta usmiechalam sie do innych itd i wiekszosc jego kolegow nawet tych zajetych szalalo na moim punkcie i robili wszystko zeby byc w moim towarzystwie i sikali na moj widok hahaha ;d ale mialam ubaw teraz jestem w ciazy i za bardzo nie wychodzimy , wiec niestety skonczylo sie, ale mam nadzieje ze kiedys sobie jeszcze porobie z nich zwale ;p

Gość lkeYou
Fajna uśmiechnieta i zadowolona rodzina:) Twój mąż też pewnie ma z Ciebie zwałe waląc jakąś niedopieszczoną mężatkę. Wszyscy na zwale:classic_cool:

Naprawdę nie idzie określić po której jesteś stronie bo dopieprzasz sie do kazdego posta A tak w ogole to chyba każda babka miała taką sytuację z adoratorami. W końcu to faceci walczą o kobiety, taka natura. Rywalizacja między facetami będzie zawsze. I to od kobiet zależy co zrobią bo one wybierają. A chodzi o to żeby wybrać tego najlepszego. Więc panowie startują do kogo się da. :) a my mozemy się tym napawać jeśli mamy na to ochotę.

Gość a jaaa ona
oj widze zazdrosni co niektorzy ... co boisz sie ze twoj facet po katach marzy o innej ? musze cie zmartwic , bo moj facet dopieszcza mnie a ja jego i po pracy odrazu do domku leci do mnie :)

Gość a jaaa ona
oj widze zazdrosni co niektorzy ... co boisz sie ze twoj facet po katach marzy o innej ? musze cie zmartwic , bo moj facet dopieszcza mnie a ja jego i po pracy odrazu do domku leci do mnie :)

Gość a jaaa ona
nie zdradzam go wiec wszystko jest ok :) a jezeli ty tak wygladasz, ze nikt oprocz twojego faceta nie zwraca uwagi na ciebie to nalezy ci tylko wspolczuc wygladu ;p

Gość lkeYou
A wyjaśnienie tego zachowania pewnie jest najprostsze z mozliwych. Osobnik wchodzi w wiek dorosły posiadająC partnera seksualnego (co przecież było priorytetowym celem w okresie poprzedzającym) więc czuje się spełniona i w spokoju moze wejść na wyższy poziom XP tzn płodzeniem i wychowywaniem dzieci...co jest najważniejsze dla każdego gatunku. Więc spoglądając na podnieconych matołków z szalejącymi hormonami i niepewnością co do przyszłości swoich genów odczuwa samozadowolenie i niejaką wyższość nad takowymi.

Gość lkeYou
Kurwa mać...jakiego faceta!?!?! Pogieło Cię przez tę ciąże? Ten dzieciak chyba zbytnio rozumny nie będzie :O

Gość lkeYou
A napawajcie się napawajcie:) Dzięki takiej postawie ewolucja preferuje u was lenistwo, brak samodzielności tępote i złośliwość;)

Gość a jaaa ona
ale ktos sie tu wymadrza hahaha ;d mam ubaw z takich osob ;) pisz pisz - cisnij mi i mojemu dziecku moze ci troche przjdzie i sie ogarniesz ;)

Gość lkeYou
Raczej mi nie przejdzie bo jestem sztucznie pobudzony więc nie zakładaj że moje gadulstwo dzisiejsze jest wynikiem Twoich postów czy też reakcją na nie:P Dopieprzam sie do każdego postu...ano to się nazywa krytyczna analiza danych...czyli szukam najsłabszego elementu w toku rozumowania i staram sie go rozpirzyć...metoda stara jak świat...taka zabawa dla wprawy raczej jeżeli chodzi o kafe

Dzięki takiej postawie ewolucja preferuje u was lenistwo, brak samodzielności tępote i złośliwość" A będziemy się napawać, o to się nie martw. My mamy możliwość wyboru a facet jak kobiecie nie odpowiada to ma małe szanse na przekazanie swoich genów dalej. Chcesz mieszać w to ewolucję? Haha! To nie możesz mówić o kobietach że są leniwe. Skoro znasz temat ewolucji wiesz że kobieta inwestuje bardzo dużo w ciążę i wychowanie dziecka ( zobacz ile energii potrzebuje jej ciało w czasie ciąży i laktacji). Facet daje tylko plemniki :D i ma zapewnić byt rodzinie. Tyle. A to ze kobieta chce pracować a nie siedziec w domu to tylko jej dobra wola. Hehe

Gość lkeYou
Hmmmm... Fakt Np taka królowa termitów czy mrówek to jedna wielka fabryka która zużywa nieporównanie więcej energi niż reszta. Tylko co z tego?

Przepraszam..to w większości przypadków nie dobra wola tylko konieczność bo w dzisiejszych czasach faceci zachowują się jak dziewczynki, ocipieli chyba i nawet rodziny już nie mogą utrzymać.