Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieprzwrażliwa

Wzbudzam w facecie ktory sie we mnie zakochal...zazdorosc

Polecane posty

...bo mam faceta :) I sprawia mi to przyjemnosc ze on sie meczy :) Czy to normalne? Chyba jestem walnieta, co? :)

Gość lkeYou
Owszem Całkiem możliwe, że takie myśli przychodzą Ci do głowy po stosunku...

Gość vuvuvu
Też tak mam, tylko że z kilkoma facetami. I dobrze mi z tym. A biedaczki sobie wyobrażają niewiadomo co.

Gość lkeYou
Jakże różne i diametralnie odmienne potrafią być lokalne definicje abstrakcyjnych pojęć...

Gość vuvuvu
To jest tak że oni sobie wobrazaja niewiadomo co, a wiedzą że mam faceta... I chce się tylko kolegowac. Nawet nie daze zbytnio do kolegowania. Ale jak się przyczepia to koniec..

Gość lkeYou
Pewnie dlatego, że jesteś inteligentna:)

No... on do mnie ostatnio ze chce sie 'kumplowac'. Ze moze wyskoczymy gdzies na 'lunch' :D A ja sobie mysle...no skoro jestes moim kumplem to powiem Ci ze bylam wczoraj u mojego faceta i spedzilam z nim namietna noc :D Teraz koles mi pisze ze jestem idiotka i dzieckiem zemu takie rzeczy mowie :D A ostatnio probowal mi wciskac kity ze juz mu zakochanie przeszlo :D Fajnie tak wzbudzac zazdrosc w kims z kim nigdy sie nie bedzie :)

Gość fan kciukiem
Ten troll w stopce to ty? :D

Gość vuvuvu
Nie wiem czy inteligentna....ale na pewno nie jestem super atrakcyjna. I też się dziwię. Ale mam poczucie humoru i lubię pogadać "po mesku". Sarkazm, żadne pitu pitu czy ploteczki i kawa z koleżanka. Może ich to kręci hehe. Pozatym ubierania sie kobieco i lubię jak są zazdrośni.

Gość wrażliwy chłopaczek
zdzira

Gość lkeYou
I właśnie dlatego nigdy się nie zakocham:) Najbardziej cieszy mnie fakt, że to całkowicie świadoma i podjęta z premedytacją decyzja...

Nie ma za co. Niewiele tu fajnych lasek. Przynajmniej jest na czym oko zawiesić.... ps....Jak stara jesteś?

Gość WKS Lechia
Jesteś paskudna, wyglądasz jak z "Cześć Tereska" 🖐️:D

Gość WKS Lechia
Dziwne, wyglądasz na trzy dyszki:classic_cool:

Gość chyba zniesmaczona
miałam zakładać nowy temat, ale fpieprzę się w twój ;) byłam dziś na pierwszym spotkaniu z chłopakiem, nie wiem czy nazwałabym to randką :o znamy się jakieś 2 miesiące, podoba mi się, często o nim myślę, no ale do rzeczy. po piwie i jakichś tam rozmowach, całusy i takie tam i ten do mnie z tekstem, żebym mu obciągnęła :o oniemiałam... ja mam 21 lat, on 22/23, nie jestem cnotką, ale też nie dziwką. lubię robić loda komuś, na kim mi zależy (takiego kogoś miałam aż raz,żeby nie było) i tu nagle taki tekst... ja pierdolę :o co o tym myśleć? czy to normalne? czy wszyscy faceci są tacy szybcy? bardzo mnie to zdziwiło, OCZYWIŚCIE TEGO NIE ZROBIŁAM. koorwa, z tego nic nie będzie, chyba powinnam to zakończyć. czy jednak źle myślę? chciało mu się (łaaał, chyba go podniecam:o) i zapytał, nie myśląc o mnie jako o obciągarze i nie chcąc mnie tylko przeroochać? niech się wypowie ktoś doświadczony :(

Gość chyba zniesmaczona
mogłabyś mi raz obciągnąć? :o czy czy chciałabym, już nie wiem, nie pamiętram, zabiło mnie to trochę... dobrze że nie byłam trzeźwa bo chyba bym strzeliła focha. a tak to mu powiedziałam że chyba go poyebało że będę mu ssać pałę jak się widzimy pierwszy raz sam na sam... koooooorwa, naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać :O może i jedno i drugie, śmiech rozpaczy :D przesada, nie? :o czy to ja wyolbrzymiam?