Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o dziewczynach

Czemu tyle dziewczyn ma za sobą seks z prostakami z zawodówek?

Polecane posty

Gość do prooderia
kobieta ktora chodzi do lozka z prymitywami sama jest prymitywna. tak jak rzekomi magistrowie ktorzy bzykaja prymitywne tlustawe wulgarne lochy

Gość prooderia
pewnie, że nie ma. to jest kwestia psychiki. Inaczej smakuje uprawianie miłości z kimś, kogo się kocha, a inaczej za przeproszeniem "bzyknięcie" z kimś, kto, jak mówię, "ma swoje zalety"... ;)

Gość do prooderia
ja sobie nie wyobrazam zwiazku z dziewczyna ktora sypiala z prymitywami

Gość prooderia
Nie CHODZĘ, a POSZŁAM kilka razy. i nikt nigdy nie nazwał mnie prymitywną, wręcz przeciwnie, mam w towarzystwie opinię osoby inteligentnej i na poziomie. Czyli lepiej marzyć skrycie o tym, żeby ktoś zrobił mi dobrze, ale sprawić, by ktoś mi tak zrobił to już przestępstwo? Naprawdę, wam mężczyznom (niektórym) się wydaje, że nadal żyjemy w epoce wiktoriańskiej... Uświadomcie sobie, że kobieta ma takie samo prawo do dobrego seksu jak mężczyzna. A czemu się nie czepiacie facetów, którzy sypiają z pustymi laseczkami?

prooderia ile masz lat? Normalnie szok, że potrafiłaś się tak akurwić.

Gość do prooderia
dla mnie sypianie z pustymi i prymitywnymi laskami tez jest obrzydliwe

Gość Dancia........................
daniel123 dobrze, że ty jesteś prawikiem :classic_cool: prooderia nie tlumacz się pustakom, co uważają, że facet może wszystko, a kobieta nie

Gość prooderia
No właśnie... Dlatego nikt nie wie, że miałam takie przygody. Ile jest facetów, którzy na imprezy chodzą nie po to, żeby potańczyć, a żeby zaliczyć jakąś dziewczynę, o której w ogóle nic nie wiedzą, oprócz tego, że ewidentnie lubi "dawać"? Przyzna się taki i jest bogiem. Mam 25 lat.

Pewnie że kobieta ma prawo do dobrego seksu. Tylko dobry seks może dać zarówno kretyn, ambitny uczeń zawodówki, student, pusty sztywniak-kujon, przeciętniak i inni. Jedna dziewczyna woli z takim inna z innym. Kwestia gustu gdzie dziewczyna szuka dobrego seksu.

Gość prooderia
Zresztą to nie byli obleśni, spoceni śmierdziele z zawodówki, a po prostu ludzie, którzy... są mniej obyci i tyle. Uprzedzam następne pytanie - było ich 3.

Zresztą to też jest pojęcie względne, kto kojaży się z bandziorem. Kiedyś to metale kojażyli się z bandytami i chuliganami - nie do końca trafnie ale częściowo tak, bo do (wtedy licznego) tego grona walili też różne kozaki co lubili się bić i łobuzerstwo.

Wszystko jestem w stanie zrozumieć ale żeby się tak zeszmacić jak prooderia to trzeba być rasową suką, bez odrobiny szacunku do swojego ciała.

Gość vclknedovi b
co cie obchodze obce osoby obce dziewczyny winne cos ci sa?dales im cos ? ubrales, wykarmiles? wyksztalciles?? to co sie wpierdalasz do tego z kim spia? gowno ci do tego

vclknedovi b - zgadzam się. Jaki to jest problem ? Nawet jeśli jest tak dużo takich dziewczyn (bo wątpię, przecież autor chyba nie robił sondy) ? Można znaleźć sobie taką która nie była z takim gościem (jeśli to przeszkadza) bo mnie np. nie interesuje - ważne że ta dziewczyna teraz jest ze mną.

''Można znaleźć sobie taką która nie była z takim gościem (jeśli to przeszkadza) bo mnie np. nie interesuje - ważne że ta dziewczyna teraz jest ze mną'' Taaak jasne. Na pewno się przyzna, że miała jedno nocne przygody z jakimiś frajerami. Kobiety wiedzą, że po takich zwierzeniach żaden normalny facet by z nimi nie był.

Gość pistols bez seksu
Burak z zawodówki jak to nazwałaś potrafi lepiej zadbać o siebie i rodzine lepiej niz nie jeden "arystokrata po studiach" mój brat skonczył zawodówke wyjechał do Austrii ma swoją firmę i zatrudnia ludzi od 15 lat tam mieszka ma żonę i dzieci ja tez mam zawodówkę,i wyjezdzam niebawem do Niemiec mam mnostwo ofert pracy stamtąd nie wiem co wybrać, więc nie pierdol autorko że ludzie po zawodówkach to buraki bo sama jestes burak i to pastewny

Gość vclknedovi b
daniel to zadnej nie wierz:D bo wszystkie klamia daj spokoj sobie z kobietami na zawsze;)

''daj spokoj sobie z kobietami na zawsze'' E tam na zawsze, trzeba korzystać z faktu że istnieją takie lachociągi jak prooderia.

Ja tam nawet nie zacząłem się uganiać za kobietami a już dałem sobie spokój z nimi na zawsze. Nie mam szans.

Gość vclknedovi b
wiesz zeby korzystac z kobiet nie trzeba z nami chodzic:D ani sie spotykac wystaeczy wystosowac odpowiednia sume i udaac sie w odpowiednie miejsce

Gość panna13
Taaa czyli wszystkie dziewczyny powinny czekać i dopiero oddać się takiemu daniel123

Gość vclknedovi b
i pewnie koniecznie na 1 randce:D bo on nie byl w zawodowce

Ta, w tych pewnych "miejscach z pewnymi kobietami można sie jeszcze zaraźić czymś. Potem będzie "uprawiał pierwszy raz w życiu seks i został zarażony HIV" xd.

Gość prooderia
Daniel, wiesz co najbardziej obrzydza kobiety? Ograniczeni umysłowo, agresywni szowiniści jak Ty. Najbardziej krzyczysz na tym forum, a sam wyrażasz się w jak najbardziej prostackich słowach. Ciekawe skąd taka agresja w stosunku do kobiet takich jak ja? Seksuologowie mają swoje teorie na ten temat, ale wątpię, żeby Cię to zainteresowało. Podobnie jak mnie nie interesuje, co i z kim robił mój obecny partner, tak chcę, żeby nie interesowała jego moja seksualna przeszłość, która nie ma nic do tego, jaką jestem osobą. A co do wartości takiego "buraka z zawodówki", to jak tu kilka osób zauważyło - niejednokrotnie są bardziej zaradni życiowo niż smutni inteligenci, którzy potrafią jedynie narzekać, że w kraju nie ma dla nich dobrych zarobków. I wracamy do odpowiedzi na pytanie Autora. Od zawsze atrakcyjni seksualnie byli dla kobiet mężczyźni zaradni i męscy, może stąd się bierze popularność tzw. prostaków z zawodówek. Ale nie należy uogólniać.

''tak chcę, żeby nie interesowała jego moja seksualna przeszłość, która nie ma nic do tego, jaką jestem osobą.'' Jesteś tak głupia ze naprawdę szokujesz i porażasz swoją głupotą. Nasza przeszłość seksualna bardzo wiele o nas mówi, o tym jakimi jestesmy ludźmi. Kobiety inteligentne, wrażliwe, bez kompleksów, wykształcone i z pasjami nie puszczają się tak jak ty. Tak robią tylko dziwki.

Gość prooderia
Pisz pisz, dobrze się bawię :) Jest takie mądre określenie: "Whatcha gonna do? Caps lock me to death?" :D

''''tak chcę, żeby nie interesowała jego moja seksualna przeszłość'' Nie chcesz zeby go interesowała bo musiałabyś kłamać. Skoro to dla ciebie nie istotne to mu powiedz. Nie powiesz bo ci brak odwagi, jesteś pewna ze facet by tego nie zaakceptował, stracilby do ciebie szancunek.