Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o dziewczynach

Czemu tyle dziewczyn ma za sobą seks z prostakami z zawodówek?

Polecane posty

Tutaj jest taki regulamin,który pozwala pisac prawdę. Skoro uwżam że jesteś dziwką i nie znam żadnego łągodniejsdzego określenia to co mam zrobić?

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
"prooderia No widzisz Spryciarz, na większości forów promowana jest wolność słowa, ale bez obrażania się. Moglibyście więc napisać, że nie podoba się Wam mój styl życia, ale wypisywać, że jestem k**wą, to już naruszenie regulaminu" Ja tak nie napisałem, tylko Ty. Ja piszę co jest obecnie promowane, szczególnie na tym forum. W wolność słowa na tym forum nie wierzę, pisałem dlaczego.

Gość pitteros p
ja jestem po zawodowce i co mam byc odrazu prostak? ja niestety jestem samotny bo dziewczyn wiekszosc woli facetow albo po studiach albo ci co maja wysoki status materialny a czasem jest potem nieszczescie bo chlop ja bije pije i poniza a na takich jak ja dziewczyny nie spojrza mnie 3 lata temu moja ukochana zostawila i to 2 razy bo tatus jej szukal bogatego jezeli ja po zawodowce jestem prostak to dziewczyny ktore wybieraja chlopakow idiotow debili sa puste poprostu a prostak moze byc nie tylko z zawodowki a nawet byc po studiach lub miec pozycje wysoka w chierarchi społecznej np;biznesman i np nasi politycy wiec nie mierzcie wszystkich jedna miara bo mnie szlak trafia dziekuje Piotr z Częstochowy

Gość pitteros p
podbilem ten temat dopiero teraz bo napisanie riposty zajelo mi rowny rok:O

Gość gość
bo baby sa prymitywne, z zasady wolą prostakow, bo taki nie stawia poprzeczki intelektualnej, taki usmiechniety, wesoly buraczek zawsze wzbudza sympatie. Gorzej mają inteligenci bo deklasuja 90% kobiet - do pięt im nie dorasta, a poza tym wydaja sie głupim babom nudni. Tyle.