Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o dziewczynach

Czemu tyle dziewczyn ma za sobą seks z prostakami z zawodówek?

Polecane posty

Czemu każda jest skażona przez prącie jakiegoś buraka?

Gość mazigroszynka
sluchaj nie bardzo wiem co to ma znaczyc prostak z zawodowki? ktos jak jest po zawodowce to musi byc prostak??? sa jeszcze ine szkoly uzupelniajace wiec sory nie czaje ciebie Burakiem moze byc rowniez typ co ma studia

Gość mazigroszynka
sluchaj nie bardzo wiem co to ma znaczyc prostak z zawodowki? ktos jak jest po zawodowce to musi byc prostak??? sa jeszcze ine szkoly uzupelniajace wiec sory nie czaje ciebie Burakiem moze byc rowniez typ co ma studia

Chodzi o typowego prostaka bez mózgu

Gość kazda robi to na co ma ochote
trolololo

A czemu mamy mieć dziewczyny, które dały tyłka jakimś burakom?

''Chodzi o typowego prostaka bez mózgu'' Widząc po Twoim stylu pisania to Ty na takiego wyglądasz. I co jednak nie masz wzięcia? Przecież co innego pisałeś w temacie.

Kobieta powinna jakiś poziom trzymać

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Bo buraki, dresy i prostaki mają zdrowe fiuty a nie jakieś byle jakie siurdaki

Gość Dr Oktoberfest
Tacy mężczyzni zwyciężają rywalizację o kobiety a aspekcie scricte seksualnym.Mają większe powodzenie.Tacy faceci po liceum czy studiach to już niestety cieniasy :classic_cool:Kobitki takich na seks nie lubią.Wolą tego typu facetów by ich uwiązać życiowo na stałe.Z gruntu mają gorzej bowiem im kobiety dyktują warunki.Krępe buraki to kategoria samców z jakimi kobiety spełniają swe skryte marzenia erotyczne by następnie chcieć miłej,przyjemnej atmosfery w towarzystwie samca "po szkołach".Dobrze też jest jeśli taki samiec bedzie usłużny i kompromisowy. Tak wygląda ta relacja:classic_cool:

Gość Dr Oktoberfest
Spryciarz))))))))))))))))))))) W twej wypowiedzi również jest ziarno prawdy.Dodam iż buraki,prostaki,dresy nie miewają też problemów z erekcją. Niestety tak jest już chujowo zbudowany ten świat.:classic_cool:

Gość Taka prawda i ch.
Inteligenci.Porzuccie wszelką nadzieję na to że w ogóle kiedykolwiek bedziecie mieli seks taki jak chcecie. Taki seks mają tylko buraki,prostaki i dresy!

Gość Ewela blond Rewela
Po takie jest życie.Niestety:classic_cool:

Gość Podbijamm !!
Ciekawe czemu żadna niezaprzeczy??No czemu? Siedzą kur....cicho jak mysz pod miotłą.

Gość czyli kobiety lubia
prymitywow. kobieta ktora idzie do lozka z prymitywem sama jest prymitywna

Gość to nie ma nic do rzeczy
Bzdura!!!! Jest kobietą i tyle.

Gość Prawda jest bolesna
taka prawda:classic_cool:

A dlaczego jak ktoś chodził do zawodówki to od razu prostak ? Wielu moich kumpli chodziło do zawodówki i nie są burakami. Wolę być dobrym mechanikiem (czy innym fachowcem) niż siedzieć gdzieś w biurze pod krawatem albo być jakimś magistrem co nic nie umie. Może w dzisiejszych czasach zawodówki są przepełnione jakimiś dresiarzami itp. ale kiedyś pamiętam że właśnie zwłaszcza w zawodówkach roiło się np od punków albo metalowców. Zresztą też subkultury nie mają tu nic do rzeczy. To że ktoś idzie do zawodówki bo np. chce mieć własny warsztat i sobie spokojnie żyć bez stresu i spiny to nie znaczy że to burak.

Gość ale wielu ludzi
z zawodowek to dresiarze co interesuja sie chlaniem i cpaniem

A to tylko drechy mogą się interesować chlaniem i ćpaniem ? To że ktoś lubi sobie wypić to znaczy że prostak ? W czasach "przed-dresiarskich" tj. jeszcze w XX wieku na terenach zawodówek chlało się nieraz z punkami czy metalami (w tym chlaniu mało kto im dorównywał) i nie byli żadnymi bezmózgami. Lubię sobie wypić, lubię czasem używać słów na k albo ch - czy to mnie dyskredytuje jako prostaka i głupka ?

Gość teraz zadowoki to kuznie
dresiarzy i sterydziarzy oraz discopolowcow. punkow skinow i metali juz nie uswiadczysz. moze ida tez ludzi z pomyslem na siebie co chca miec firmy np. serwisy samochodwe, ale w duzej czesci uczniowie tych szkol to techno cpny

Gość prooderia
prawda jest taka, że dla niektórych dziewczyn rajcujący jest jednorazowy seks z faktycznym prostakiem, który nie będzie myślał zbyt wiele, a zrobi im tak dobrze, jak żaden wcześniej. Sama chcę partnera inteligentnego, z pasją i dobrym poczuciem humoru, a miałam kilka przygód z burakami i co? Było super, ale na ulicy bym im cześć nie powiedziała

Gość Mialam faceta ktory robil
doktorat, teraz mam faceta ktory jest po zawodowce i nie ma matury. Jest jednak lepszym czlowiekiem i patnerem od pierwszego. Moze jest mniej wygadany, ale za to zaradny, pomocny. Jest tez bardziej kulturalny i lepiej traktuje kobiete. A cialko ma sliczne

Gość do prooderia
nie zaslugujesz na porzadnego faceta

Jeszcze powim wam że sprawność seksualna faceta nie zależy od tego czy to kretyn czy nie. Wielu disco-ćpunów jest prawiczkami takimi co nigdy nie mieli dziewczyny ani żadnej nie "uszczęśliwili". Podobno o wiele częściej ktoś z pasją, poglądami itp. potrafi też dać dziewczynie bardzo dużą przyjemność - będąc dla niej "samowystarczalnym".

Gość Dancia........................
a ja rozumiem autora może źle się wyraził z tą zawodówką ale chodziło mu o takich młodych meneli bez ambicji też się dziwię czemu normalne laski się z takimi zadają

Gość prooderia
HAHAHA, nie zasługuję?! A może na kobietę zasługują ci, którzy MASOWO zaliczają panienki? Dają im nadzieję, potem zdradzają albo co gorsza, "trzymają" po kilka na raz i ranią kilka na raz? Ja im mówiłam od razu, że nie chcę żadnego związku. Zresztą nadal nie chcę, bo z byle kim nie mam zamiaru się ustatkować. Potrzeby mam jak każdy, ale najprościej "nie zasługujesz na porządnego faceta" powiedzieć...