Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o dziewczynach

Czemu tyle dziewczyn ma za sobą seks z prostakami z zawodówek?

Polecane posty

Gość janusz3
bo cie kurwo napierdolilbym zebys kurwo na ziemi lezal

Gość Dancia........................
he he przykre to jest, że koledzy będą dziś szaleć na dyskotece, a później bzykać w aucie, potem będą się wymieniać spostrzeżeniami, doznaniami... a ty nie będziesz z nimi miał o czym pogadać, bo co powiesz? przyznasz, że weekendowe wieczory spędzasz na babskim forum na wyzywaniu kobiet od kurew? :D :classic_cool:

hm więc przyznajesz, że masz takich, łatwych, nieszanujących się kolegów :classic_cool: ich też wyzywasz od kurew? :classic_cool:

Niekwestionowanym argumentem jest to ze kobiety takie jak prooderia pochodzą z nizin społecznych i patologii.

więc twoi koledzy także pochodzą z patologii?

Gość prooderia
Janusz3 :D widzę, że przyjąłeś taktykę - przemów do buraka jego językiem ;) No właśnie Daniel, jakie to wrażenie, kiedy inni korzystają a Ty nie masz brania?

Gość prooderia
W jakiej ciąży?! No błagam, chyba w dzisiejszych czasach każdy wie, skąd się biorą dzieci i jak się przed tym uchronić?

hm więc przyznajesz, że masz takich, łatwych, nieszanujących się kolegów ich też wyzywasz od k**ew Nie, do nich mam pełen szacun.

daniel123 a jakbyś miał do wyboru a) szaleć dziś na dyskotece, pić drinki, a później bzyknąc niezobowiązująco jakąś ekstra laseczkę, dostać jej nr tel b) siedzieć na kafeterii i wyzywać dziewczyny od kurew to co byś wybrał? :classic_cool:

pytanie, czy oni do ciebie też mają szacun :D wiedzą, czym zajmujesz się wieczorami :classic_cool:?

Gość prooderia
Pewnie, że nie, dla męskiego ego znacznie lepsze jest wyzywanie anonimów od dziwek i kurew.... :D

no to jakbyś miał do wyboru dziś wieczorem: a) bzyknąć dziś jakąś ładną koleżankę, wypić z nią winko b) wyzywać kobiety od kurew na babskim forum to co byś wybrał :classic_cool: i co wybraliby twoi koledzy

pytanie, czy oni do ciebie też mają szacun wiedzą, czym zajmujesz się wieczorami Tak wiedzą, przygotowałem dzisiaj nowy program do sterowania kabiną testującą szczelnośc karoserii. Jutro będę go prezentowal. Mają szacun ze wzgledu na moją wiedzę. Mowa o kolegach z pracy.

Gdyby to ode mnie zależało, to a). Tyle, że ja i tak nie mam na takie coś szans (nigdy sie nie wydarzy taka sytuacja).

prooderia wg mnie to takie półmęski ego :classic_cool: bo naprawdę nie wyobrażam sobie mojego faceta, który siedzi obok w pokoju z kolegą i pije piwo (!) noo nie wyobrażam sobie, że wskakuje na kafe i wyzywa kobiety od kurew :D hahaha bez kitu, nie wyobrażam sobie tego :classic_cool:

SamotnikXI no wiadomo, bo każdy facet by to wolał, Ty chociaż się do tego przyznasz i nie wyzywasz laski od kurew, na szczęście nie masz jeszcze aż tak silmych zaburzeń i na pewno większe szanse na jakiś mały sexik :classic_cool:

Gość prooderia
Aaa Dancia, to już wszystko jasne. Koleżka może i coś umie, ale niestety, kumpli nie ma, a ci koledzy z pracy to prawdopodobnie normalni ludzie, którzy trzymają z nim tylko dlatego, żeby odwalił za nich czarną robotę :) No to już wiele wyjaśnia skąd tyle jadu i nienawiści :)

Dancia.................. Ty sobie możesz nie wybrażać, twój facet teraz robi pewnei gorsze rzeczy. Moze włąsnie teraz jest posuwany jako pasyw przez swojego przyjaciela.

Niestety nie mam szans na ten tzw "mały sexik". Nieciekawy wygląd co już z góry odpycha.

Czarna nie czarna jestem w swoich fachu dobry i lubie to robic. Marzylem zeby być elektronikiem utrzymania ruchu i spełniełem swoje marzenia. A ty idź poszukaj nowego fagasa któremu będziesz mogla obciągną,c bo tylko to potrafisz.

Gość prooderia
Eee tam, Samotnik, nie każdy przystojniak ma wielkie powodzenie ;) A dużo jest facetów niespecjalnej urody, którzy są fajni i coś do nich ciągnie :) Poza tym więcej jest nas, ludzi średnich niż pięknych jak bogowie :)

prooderia racja :D daNiel123 ale masz fatnazje :D jesteś gejem :D

Gość prooderia
Daniel, weź sobie stąd po prostu idź, co? Przeszkadzasz w rozmowie

Gość do prooderia
atrakcyjne studentki nie chca przeciatnikow wiec prooderia pewnie sama jestes przecietniara i jeszcze po kopulacjach z prymitywnymi samcami

Gość prooderia
nie krępujcie się obrażać, jeśli wam to ulży...

prooderia a cóż zostało tym samotnym prawikom :classic_cool: pewnie jedną ręką piszą a drugą sobie walą :D:D:D

kurde, chyba każdy facet marzy by sobotni wieczór spędzić na babskim forum rzucając mięsem :D