Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o dziewczynach

Czemu tyle dziewczyn ma za sobą seks z prostakami z zawodówek?

Polecane posty

Gość prooderia
To się uśmiałam :D:D:D pewnie tak jest, bo coś się cicho zrobiło

Żadna szanująca się kobieta nie pozwoliląby sobie wsadzić brudnego kutasa jakiemuś nowo poznanemu półmózgowi po zawodówce. Tak robi tylko prooderia.

Gość prooderia
eee myślałam, że jeszcze coś ciekawszego dopiszesz, a tu co...

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
heej, to znowu ja. To mój wierszyk rozruszał to forum :) Koleżanko proderia, czy jak Ci tam, odpowiedz sobie na zasadnicze pytanie : Jak Ty zareagowała byś na pewną potwierdzoną wiadomość, że Twoja matka będąc młodą osobą ,hmmm powiedzmy sobie delikatnie......dawała, obciągała, wystawiała każdemu !!! Nie musisz odpowiadać publicznie, OK :)

Gość rdfgvbdegh
ceikawe autorzyno jakie ty amsz wyksztalcenie, ejsli wyzsze to dowodzi to temu ze i po wyzszych strudiach sa prostacy:D tacy jak Ty

Mam wyższe i nie pisałem, że każdy z takim wykształceniem to prostak. Czytać ze zrozumieniem

Gość rdfgvbdegh
ale ja autorze nie czyutam tweoich pzniejszych postow po prostu wnioskuje z twojej wypowiedzi pierwszej. temat nijak ma sens bytu poniewaz tacy z wyzszym jak Ty s aprostakami jak i tacy z zawodowki to prostacy:)

prooderia ty sama sobie upatrzyłaś tych z którymi sie puściłaś? Czy to oni cie poderwali?

Gość prooderia
Dawała, obciągała? Czy wy nie rozumiecie, że co innego dawać komu popadnie, a co innego uprawiać seks od czasu do czasu? Boże, gdzie się chowają tacy ograniczeni ludzie?

Gość rdfgvbdegh
sam nie wiesz o czym piszes zna to wychodzi

Nie jestem prostakiem, dla mnie to żałosne że atrakcyjna studentka potrafi iść do łóżka z jakimś prymitywnym ćwierćinteligentem

Gość prooderia
Gdybym się dowiedziała, że moja matka do 30tki siedziała w domu i nie miała z nikim przyjemności, to byłoby mi jej po prostu żal. Na szczęście jest atrakcyjną kobietą i spośród idiotów jak wy, wybrała sobie kochającego mężczyznę jak mój tata.

Czy wy nie rozumiecie, że co innego dawać komu popadnie, a co innego uprawiać seks od czasu do czasu? To bez różnicy, nie ma tutaj limitu od ilu stosunków jest już puszczalska a do ilu jeszcze nie.

Gość prooderia
Czyli nawet jak współżyła z jednym to już się puszcza? A w ogóle kim WY jesteście, żeby osądzać ludzi mniej obytych i wykształconych?

Gość Dancia........................
ja wolałabym dowiedzieć się, że moja mama czy tato wyszaleli się za młodu, niż dowioedzieć się, że ojciec do 30tki był prawikiem i spędzał wszystkie wieczory na kafe :classic_cool:

''Gdybym się dowiedziała, że moja matka do 30tki siedziała w domu i nie miała z nikim przyjemności, to byłoby mi jej po prostu żal. Na szczęście jest atrakcyjną kobietą i spośród idiotów jak wy, wybrała sobie kochającego mężczyznę jak mój tata. '' Ale gdybys się dowiedziałą ze twoją matke przelecial jakiś pijak bez pracy bo nikt inny nie chcial i owocem tego jestes ty, to byłoby ci przyjemnie.

Gość prooderia
JAKI PIJAK BEZ PRACY?! No ku*wa (sorry), ale czy wy do cholery nie umiecie czytać ze zroumieniem?! Kto tutaj pisał o seksie z bezrobotnymi alkoholikami?

''Czyli nawet jak współżyła z jednym to już się puszcza? '' Tak, jeżeli uprawiałą seks z facetem z którym nie byla w zwiazku to już jak najbardziej rasowa kurwa.

prooderia a myślisz, że ktoś wyższego pokroju byłby zainteresowany seksem z tobą czy twoja matką? Wątpie.

Gość prooderia
Kolego, prosisz się o bana...

daniel123 jakieś 90% kobiet choć raz w życiu uprawiała sex z facetem , z którym nie była w związku :D nie wiesz o tym, i nieświadomie obrażasz tu swoją matkę, nazywają ją rasową kurwą :classic_cool:

Wiem , że prawie każda sie puszcza. Nie bój się, nie zburzyłaś mojego światopoglądu, byłem tego świadomy od 17 roku życia.

Gość do Dancia.....................
bzdury piszesz, a ja wole byc sam niz z dziewczyna, ktora spala z kims bez zwiazku

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Mylisz się Daniel, tu niestety promowane jest to co prezentuje sobą koleżanka prooderia. Nie raz już byłem banowany na wniosek osób głoszących podobne i gorsze pogłądy. Takie kolego są fakty. Tu promowane jest koorestwo, pedalstwo, oszustwo, złodziejstwo. Takie to forum. Wielokrotnie zastanawiałem się kto za tym stoi. Pisałem też do redakcji. Oczywiście ZERO reakcji .

do Dancia..................... ja spałąm z moim facetem, gdy nie byliśmy jeszcze w związku, co nie przeszkodziło mu w tym, by mnie pokochał ;) nie jest tak zacofany i zakompleksiony, jak większość tu prawików :classic_cool:

Gość do Dancia.....................
ale on pewnie nie byl prawik. a prawik ma prawo nie chciec takiej co juz seks bez zwiazku uprawiala, zwlaszcza analny

Gość prooderia
No widzisz Spryciarz, na większości forów promowana jest wolność słowa, ale bez obrażania się. Moglibyście więc napisać, że nie podoba się Wam mój styl życia, ale wypisywać, że jestem kurwą, to już naruszenie regulaminu