Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czytam Dziady i jestem strasznie podekscytowana!

Polecane posty

Gość Półbóg Bohater
12skizto "Byłam wczoraj w ZOO z moim ukochanym! Widziałam swoich kuzynów i kuzynki" To miło,że nie wstydzisz się swego pochodzenia choć jako osoba pochodząca od Bogów niestety patrzę na twój byt z niejakim rozżaleniem i pewną dozą politowania:classic_cool::classic_cool:

oglądam tę stronkę i widzę aksolotla :D jak ostatni raz byłam w zoo to jeszcze chyba takie nawet nie istniały :D a misia koala widziałas? i kapibarę oraz mrówkojada? oo i kangury? ja to bym chciała mieszkać w zoo...uwielbiam ten zapach, zwłaszcza koło osłów 😍 (czuć go za płotem:classic_cool:)

Gość prawiczus pospolityy
ten HI fa to nie przy latarni ?

Gość prawiczus pospolityy
niedawno niedzwiedz zjadł pracownika zoo .

Gość Eternity Geniuss
12skizto [Byłam wczoraj w ZOO z moim ukochanym! Widziałam swoich kuzynów i kuzynki] Niezapomnij o nich gdy nadęjdzie czas matur.To dzięki ich mądrym i rozumnym podpowiedzią masz wyjątkowo szanse zdać maturę. Ba!Może nawet lepiej byłoby aby któryś z nich w ogóle na ten egzamin za Ciebie poszedł skizto:classic_cool:

Kurde... Wczoraj krzyknąłem "Pierdolona Pani Czkawka", jak mnie czkawka męczyła przez 20 minut... Za dużo Kafe :classic_cool:

Nie było takich zwierząt :P No i w tym zoo ludzie karmili te małpy, a jest napisane wyraźnie zeby nie karmić. A Ci stoją jak debile i rzucają banany :O Tragedia.

kijójciek - a kogo grałaś? ja z zemsty pamiętam tylko mur :classic_cool: (pewnie dlatego,że to z nim się właśnie utożsamiałam) Aeu Horus - masz rację, trzeba sie zagłębić w książkę bo inaczej to nie ma sensu, ale takie lektury w wieku 16-17 lat są "za ciężkie" poza tym brakuje czasu, ciągle pisanie sciąg na fizykę, chemię, człowiek dopiero po maturze na spokojnie może czytać

No, chyba poproszę hipopotama... w końcu tacyśmy podobni :classic_cool:

haha Lomu niezłe :D ja ostatnio też miałam takie akcje, łapała mnie czkawa, moja mama mówi "znowu to samo, czy ty ciągle musisz mieć czkawkę?!" i sie zastanawiałam czy ona zna mój nick :classic_cool:

Gość Eternity Geniuss
*-podpowiedziom.:classic_cool: Na szczęście to tylko literówka.Ale Ty 12skizto strzeż się błędów rzeczowych jak i kardynalnych na jakich popełnianie jesteś notorycznie narażona a czasem wręcz skazana na nie.:classic_cool:

Gość Hipopotam!!
12skizto Dobra myśl.Ale wiesz jakie są zasady.Coś za coś.Najpierw Pupci a potem matura.:classic_cool:

nie chce mi się Tobie odpisywać :O Odkurzyłam pokój i się zmęczyłam, wiec nie męcz bardziej :P

kasia jestes jeszcze? moj weekend byl taki sobie, nic szczególnego, ale czekam na jakiś opis z Tyńca z roweru itp btw. może rozbawi Cie temat o tym jak syna podnieca jego matka :D "wartas w sumie ja ssalem sutka mojej mamy jak bylem maly to czemu ona teraz nie miala by mi kutaska possac. Pomysle tez nad tym"

Wkurza mnie to, że banują mi podszywy Jenny za nic. Przecież tworzę tematy w stylu: "Wybieram rzeźby do ogrodu, pomóżcie, krasnale czy bociany?" i oni za coś takiego banują, ostatnio ban na IP! A prawik nigdy nie dostał bana na IP! Wykwalifikowana załoga moderatorów. :)

Gość Arnold Van Rixxx
Ta Twoja koleżanka Lookrecja za rok maturę piszę!?Ja myślałem że ta lalka już na studiach jest i to gdzieś na drugim,trzecim roku:D o ja pier....ale Małolaty tu.Ha ha :D:D

12skizto ...Odkurzyłam pokój i się zmęczyłam... No, rozjebałaś mnie dziewczyno :D:D:D:D

Gość kasia.06
jestem, tylko cały czas piszę o tym, czy pić te fusy, czy nie :D Ty nie c to nic, co coś :D Prawa - Tywa - udanego wyjazdu 🖐️

wiek to tylko liczby :O Co za różnica czy studia, czy LO?

ja nie odkurzałam pokoju i też się zmęczyłam :D :O no to niewiele sie pomyliłam, bo niedaleko pada mur od murarza :classic_cool:(czy tez na opak) ale teraz sobie przypomniałam, że w liceum podobała mi sie taka książka o...tam był jakiś hrabia i czerwona czapka rewolucji...

bo ja mam tak gorąco, ze jestem zziapana jak cholera! A jeszcze ciepłe powietrze z odkurzacza leciało. :O I duży pokój mam, haha.

wole sie spocić niż wydać tyle kasy :O Zbyt skąpa jestem, wole zbierać na samochód :classic_cool:

z tymi fusami to nie czaję tam co nie jest podszywem bo wszystko tak wygląda albo autorka jakaś niepoważna:classic_cool: swoją drogą marnujesz sie, bo na takie nudne tematy odchudzaniowo-zdrowotne mało kto zagląda