Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czytam Dziady i jestem strasznie podekscytowana!

Polecane posty

Gość kasia.06
to prawda! Co za Szerlok Holms :) Ale były jeszcze trzy radiowe :) Recenzje filmowe będę czytał - obiecuję subskrybcję!!!

Gość kasia.06
"ballada o Januszku" - oczywiście, ale Cię zagnę... pamiętam początki "Mody na sukces" :D :D :D

to Cię zagnę podwójnie - pamiętasz początki Mody na Sukces ale to ja dożyję ostatnich odcinków :classic_cool:

Gość kasia.06
niestety nie wiem, gdyż zawsze patrzę tylko na pierwszą stronę :) Ale chyba nie, bo nie był podbijany, a zawsze tak się zdarzało. Wiesz, śmieszy mnie ona, ale mam wrażenie, ze skrywa coś mrocznego, tak jak nasza biolożka :) Nawet Basi napisałem o tym, ale nieco się obruszyła, jak to ona :)

naturalnie to nie było na poważnie :) jakie były początki MnS ? pamiętam z 1996, że było to... o nawet fajne było...ładne widoki z Ameryki, chociaż ten statyczny obraz zawsze mnie przerażał :O wszystko było sztuczne

a to dziwne, miała dodawać w każdą sobotę, ja ją podejrzewam o nową rozrywkę tj. bawienie się w wizje, jedna laska jakiś chyba tydzień temu pisała tu swoje wizje, przypadkiem spadł jeden samolot ona podchwyciła to i zaczęła pisać,że ma kolejne wizje..nie wiem czemu pasowało mi to do niej... coś mrocznego...każdy ma taką stronę... chociaz jeśli jest w tym co robi, mówi mało ałtentyczny to już niezbyt dobrze

Gość kasia.06
...ja dożyję ostatnich odcinków... - umarłem :) ...naturalnie to nie było na poważnie... - bez tłumaczenia proszę, to było zayebiste :D

czkawko przekaz babci ze jak chce sie pozbyc palm to ja sie nimi zaopiekuje co roku jak glupia ciesze sie na wakacje - slonce, upal, palmy, plaze

a co do owieczki to podziwiam Cie za czytanie, rozumienie, rozmawianie... nie wiem czy to Twoja zasługa, ale ostatnio jakoś sie otworzyła chyba, bo jak zagladam na jej tematy i widzę że ktoś coś napisze to ona nawet do tego nawiązuje, a kiedyś czegoś takiego w ogole nie bylo

Gość kasia.06
Lula - nie drażnij mnie z palmami :) Czkawko - bo ja Basie naprawdę cenię i lubię ją czytać, tak jak się czyta literaturę. Śmieszyło mnie ogromnie, ze ostatnio pisała do mnie w formie listów :) "...Szanowny Panie Kilgore..."

Gość kasia.06
widziałaś, jak Basia postanowiła kafeterianom układać TAROTA? Już widzę ich miny, jak uzyskali odpowiedź :)

a tak widziałam coś i o pseudonimie coś mówiła,że jest znaczący chyba, a co do tarota, to jakie były te wrózby? miałam wtedy małe literki i nie wczytywałam sie za bardzo, ale jakieś trafne,jajcarskie? :D

Gość kasia.06
Lula - to, że je oglądasz prawdopodobnie częściej niż ja :)

Gość kasia.06
Czkawko - ja umarłem ze śmiechu. Basia jak zwykle sobie wkręciła FIGURY i PIORUNY -4. I generalnie nie chodziło o TAROTA tylko jak zwykle o NIĄ :)

Gość kasia.06
lula - nie pocieszaj mnie :) Sam fakt, że bywasz w kolebce Europy i jeszcze tam jest ciepło i ładnie przyprawia mnie o typową polską zazdrość :D

zawsze pozostaje Wam tapeta z palmą albo jakaś iluminacja :D podszywałeś sie na temacie iluminacji?:D bo tam też były zabawne teksty :D szkoda,że nie widziałam tych wróżb :O chociaż i tak pewnie bym nie zrozumiała wiele :( a co myślicie o koko koko euro spoko? :classic_cool:

Gość kasia.06
jednak to nie palmy i nie krajobrazy ani zabytki spędzają sen z mych powiek lecz świadomość, że masz tam pod dostatkiem seksu greckiego, ktorego ja nigdy nie zaznałem :(

Gość kasia.06
Coś tam chyba było z iluminacjami :D ko ko - o to Polska właśnie - pszenno-buraczana, ale taka jest. Petard się oburzył, ale ja się nie oburzam. Tacy jesteśmy. Niestety. Pcimsko-Grójeccy :)

Gość kasia.06
oj, Kasia, Kasia.... :)

ja nie oglądalam jakie były inne do wyboru, ale nawet sie ciesze, to jest fajne, wesołe, a po co ma być poważne, po co sie spinać i tak nie wygramy :D polska piłka nożna to większa wieś :D a w końcu piłkarze profesjonalni...no chyba,że ktoś im płaci by tak kiepsko grali :O

Gość kasia.06
Czkawko, wiesz, ja trochę się fstydzonc, poftarzam, że piłkę nożną mam tam, dokładnie tam. :)

mam iluminację, że sie spoznie na kolacje? i jeszcze było coś, że włoży ptaka do kontatku i go porazi a tak w ogole to te babki z Jarzębina to mi troche wygladają na jakieś zakonnice w przebraniu, tzn ze dwie wygladają na facetów :classic_cool:

Gość kasia.06
Ale wiesz, że jeśli spełni się proroctwo (xienzniczka +mayowie ) to jakie to ma znaczenie? (widziałem film :)

Gość kasia.06
dlaczego mam być zawiedziony? Mi nie zamkną połowy ulic w mieście, nie będzie korków, inwigilacji, antyterrorystów w każdej bramie. O ja biedny, na tej prowincji :)