Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Czytam Dziady i jestem strasznie podekscytowana!

Polecane posty

Gość kasia.06
oprócz postu głównego, to prawie wszystko to ja. bawię się setnie, nie mając pojęcia o czym piszę tak w zasadzie i to jest najśmieszniejsze :) Ale powiedz, ze z M. Streep było ok? Połechtaj moje ego :)

w Warszawie szczerze mówiąc to z Meryl było troche zbyt wyszukane jak na mój niewysublimowany gust (ostatnio bawią mnie coraz prymitywniejsze teksty :O :( ) ale z trzciną(czccziną?! wtf jak to sie pisze:O) bylo fajne :)

Ja, ustalając trasę majówkową myślałem, że przejdę przez miasto Skizto, a tu Zonk - to był Bełchatów :P I tak do niego nie dotarłem przez oskalpowane pięty 😭

Lomu, jeszcze możesz się poprawić, przydreptać i dać bukiet róż. :classic_cool:

20:07 [zgłoś do usunięcia] lucja40 upoił mnie nie tylko nasieniem jak chcesz wiedzieć ty chamie co nie znasz szacónku dla kobiet to mnie rozbawiło :D i podszywy robione przez Jolę :D np. ściana płaczu u Jenny w salonie, foty prawika w gorsecie, w pończochach

Gość kasia.06
w Warszawie, ale nie na GROCHOWIE :D

Gość kasia.06
czytałem o matce i synu - :classic_cool:

Gość zgwałcona przez żubra
a ja czytałam o inspektorze budowlanym :D

Gość kasia.06
:D

Dawno nie byłem na Śląsku, a kiedyś w Zabrzu miałem dziewuszkę :P

Gość zgwałcona przez żubra
a widziałeś parę dni temu temat "kupiłem sandały z koziej pały" ? bo rozwinął się na 2 strony :D ale oczywiście niczym słynny ru...dzika jak sika został skasowany :O

Gość kasia.06
brałem w nim udział, myślę, że Ty też :)

Gość kasia.06
miałem takie wrażenie, że niektóre posty były Twoje :)

Gość kasia.06
wyobraź sobie, ze przez dwa dni nie miałem internetu (ŁOOO MATKOOOO), więc w ramach odwyku pedałowałem jak poyebany na rowerze i odpoczywałem pod wiśnią :) No i skończyłem gejów, poszedłem za ciosem i czytam Dzienniki Witolda (tak nawiązując do tematu postu)

i nie zagadałeś nicponiu a ja tęskniłam 😭 też chciałam wyjść na rower ale jakoś zabrakło mi odwagi :O

Gość kasia.06
raz Cię widziałem, ale rozmawiałaś o eksie, więc nie wiedziałem, co napisać :( Też pedałujesz?

od zeszłego roku nie :O jakoś rower wydaje mi się,że urósł :O ...ścieżek mało, a jak są to wąskie i zaludnione :O w kogoś wjadę i co będzie?:O o eksie?! :D co ja mogłam o tym recydywiście pisać :O

a już wiem, motor se kupił... a niech robi co chce :O w końcu czy muszę być za niego odpowiedzialna? dorosły jest ... w kazdym razie w te piekne upalne dni nie myslalam o nim ani o żadnych problemach skutkiem czego zapomniałam, że za miesiąc mam egzaminy ":O :O :O 😭

Gość kasia.06
...w kogoś wjadę i co będzie?... wjeżdżaj tylko w tych przystojnych :) Ale mnie też wyjątkowo wkurwia tłum na ścieżkach, narasta we mnie agresja, nad Wisłą wiatr zawsze wieje mi w twarz i jeszcze mam pod górkę wracając. Ale wciąż udaję, ze to lubię :D Powiem Ci w sekrecie, że wolę leżeć pod wiśnią :)

z tą wiśnią to jakieś drugie dno jest? :classic_cool: pod wiśnią hmm pod Wiśniewskim może? :classic_cool: a jego czerwone włosy falują na Twoich rozżarzonych policzkach w rytm hymnu euro 2012? u mnie tez jest wał :D chyba jutro tam pójdę :) fajnie odludnie w ponedziałek powinno być, chociaż moja mama sie denerwuje, że sama chodzę po krzaczorach :D

wjechać w przystojnych zwłaszcza od tyłu niewidząc twarzy :D ja pod górkę to nawet z wiatrem nie daje rady wjechać, zwłaszcza,że są jakieś przerzutki i dziwnym trafem te które wybieram utrudniają mi życie zamiast ułatwiać 😭 (to dlatego nie radzę sobie też z przerzutkami w ałcie :O :O)

Gość kasia.06
że niby gej :) Chciałbym, bo kobiety mnie czasami straszliwie wkurwiają :) Nie ma drugiego dna, mam taką zaprzyjaźnioną wiśnię za Krk. I tyle. Ale teraz właśnie do mnie dotarło, ze to czereśnia - moja ignorancja sięga KOSMOSU :) Ja z 21 przełożeń w rowerze używam tylko trzech, no może czasem w ekstremalnych warunkach czterech :) Wjeżdżaj w przystojnych od przodu. Od tyłu nie wypada :) Czkawko, może jeździj ałtomatem :)

ałtomat chyba za delikatny, póki co nauczyłam sie wyjeżdżać z garażu (!) tyłem (!!) wjeżdżać co prawda jeszcze nie umiem :classic_cool: ale zauwazylam, że niektórzy sąsiedzi poobklejali ściany styropianem :D to przecież super rozwiązanie, ale mój tata nigdy sie na to nie zgodzi :O i jeszcze zauważyłam,że bezpiecznie czuję sie tylko trzymając nogę na sprzęgle :O

Wisnia czereśnia co za róznica, chociaż ciekawe co na to nasza pani biolog? dlaczego kobiety Cie wku...? :D

Gość kasia.06
póki co nauczyłam sie wyjeżdżać z garażu (!) tyłem (!!) ... - zuch dziewczyna :) Nie demaskuj mnie przed Panią biolog z rodowodem i trzema skrzydłami, nie wybaczy mi tego :) Ja jeździłem ałtomatami czasami i niektóre wcale nie były delikatne. Lubię ałtomaty, jak powiedział kiedyś mój brat: to nie jest normalne, zeby w XXI wieku trzeba było machać jakąś wajchą i synchronizować to z naciskaniem pedału :) dlaczego kobiety Cie wku...? - długo by mówić :)