Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mermaid_motel

zastanawiam sie czy nie zerwac z chlopakiem z powodu jego przeszlosci

Polecane posty

Gość mermaid_motel
ale ja wcale nie chce czwartego. :(

Gość mermaid_motel
na razie dałam sobie czas, bo nie chce podejmować pochopnej decyzji, jesli za miesiąc moje podejscie sie nie zmieni, to będę musiała się z nim rozstać i czwartego szybko się nie doczekam, bo nie chcę, za bardzo emocjonalnie podchodzę do związków. Chyba nie mam innego wyjscia.

Gość mermaid_motel
dzięki za darmową psychoanalize :D ja sie zakochałam w totlanie innym wyobrazeniu o nim, no moze nie totalnie, ale w takim gdzie nie było miejsca na takie historie. gdyby bylo, to teraz powinnam skakac do góry wg Twojego toku rozumowania, a jest dokładnie odwrotnie.

Gość woda z kwaśną cytryną
oj widzę cream ,że się nudzisz ;) zapoznaj się z tematem zanim zaczniesz dyskusję...żeby nie wyjść na kretyna

Gość no tak musiał się wypowiedzieć
jakiś hipokryta :( , tak tylko dla facetów laska co miała więcej niż 1 albo jeszcze lepiej jak nie dziewica to od razu dziwka a wy robicie co chcecie , chodzicie do burdeli ruchacie wszystko co popadnie co na drzewo nie ucieka i uważacie się za zajebistych gości i macho :(

Gość ja bym zerwała jednak
nie mamy obowiązku się zgadzać na wszystko ;) pamiętajcie jedno prawda wyjdzie wcześniej czy później

Gość mermaid_motel
odgrzebuje, zeby dać znać, że nie dałam rady psychicznie, staralam sie,ale dla mnie to bylo za duzo, zrodzil sie z tego brak zaufania i szacunku. Panowie,zastanowcie sie dwa razy zanim popełnicie podobny błąd co moj juz byly chłopak.

Gość 45djfhsw
wymagacie doświadczenia w seksie a później pretensje, że z prostytutki korzystał. Jak nie był z żadną kobietą to gdzieś to doświadczenie musiał zdobyć przecież!!

Gość mermaid_motel
a jak mial?

Gość Mirek24335
Po tym temacie wywnioskowałem że nigdy nie wolno przyznawać się że się gdzieś było.. Przecież jak on korzystał z tych usług to jeszcze nawet go nie znałaś.. Jak się kogoś kocha to nie ważne jaką przeszłość miał partner/partnerka, ważne jaką osobą jest teraz. A to że facet się przyznał że był to powinno Ci zasygnalizować że traktuje związek bardzo poważnie, że jest szczery..że zależy mu na Tobie... To są fundamenty związku.. szczerość! Myślisz że facet powiedział Ci o tym aby się pochwalić? Równie dobrze mógł Ci niczego nie mówić jak większość facetów :) Z 85-90% facetów korzystało z takich usług.. a może 5-15% z nich się do przyznaje :) Prostytutka obsługuje po 7-12 klientów dziennie, średnio 2tyś facetów rocznie a prostytutek jest tysiące pod każdy gust :) To nie jest mój wymysł, to są statystyki :) Większość z was drogie Panie nawet nie wie że wasz facet był kiedyś na dzi*kach :)

Gość max 12
ja pierdziele,ale maja problemy , sama byla w związku, niech sobie przeliczy statystycznie ile razy ją koles przelecial, ile razy jej sie spuszczal wszedzie a tu wielkie halo ze byl dwa razy na d****ach ? mam 23 lata i nie znam chlopaka ktory by nie byl na d****ach, sam bylem bo nie spotkalem dziewicy, pozniej bylo pare kolezanek ale teraz juz wiem, zadnych taki wystepkow bo jestem w szczesliwym zwiazku , a temat przeszlosci nieistneije ;)

Gość rado xx
r***** koledzy ****** bo dziewic nie ma, a mlodsze to są gorsze niz k***wki ;) Prują sie by miec kase na ciuch badz telefo, - wspolczuję przyszlym męzom