Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd

ciaza czy co bo juz nie wiem

Polecane posty

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd

czesc nigdy nie myslalam ze napisze tu na taki temat, a wiec tak; zaczne od tego ze biore tabletki anty w zeszlym mies mialam normalny okres jak zawsze [chociaz nie wiem czy nie przegapilam jakiegos dnia z tabletkami w kazdy razie jezeli tak to nast dnia wzielam 2] teraz miesiaczke powinnam dostac w sobote jak to przy tabletkach zawsze regularnie, do tej pory go nie ma a pare dni temu mialam brunatne plamienie trwajace 2 dni potem na 2 dni przerwa i znowu 1 badz 2 dni plamienia wraz z tak samo brunatnymi skrzepami. dodam ze ten miesiac byl dla mnie dosc stresujacy i nie uprawialam sexu a teraz jestem przeziebiona. czy jest mozliwosc ze moglam zajsc w ciaze w zeszlym mies a normalnie dostac okresu mimo ze bralam talbetki/ juz zglupialam calkowicie nie wiem czy jest w ogole sens robic test doradzcie cos

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd
up

Gość junn
jeśli masz wątpliwości to zrób test.

Gość Miliana23
bosz idz do lekarza czy to takie trudne?

Gość an2anet
na nasze miesiaczkowanie wszystko ma wpływ jesli mialas duzo stresu to moze miec wpływ noi przeziebienie tez moze troszke ale lepiej udaj sie z tym pytaniem do lekarza moim zdaniem raczej na pewno nie jeses w ciazy powodzenia

Gość polinetta alvarez
Jesli zapomnisz wziąć tabletkę to branie 2 naraz nie jeste dobrym pomysłem - to moze byc przyczyna braku okresu - zaserwowałaś organzimowi niezłą dawkę dziewczyno Jak się ma tego typu wątpliwosci to robi się test albo idzie do lekarza. My tutaj raczej nie mamy w oczach tajemniczego usg i nie powiemy czy jestes w ciąży czy nie.

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd
tak wlasnie jak glupia boje sie isc do lekarza, tez mi sie wydaje ze to nie mozliwe abym byla, chociaz tez mysle ale nie wiem czy dobrze bo to plamienie bylo bardzo dziwne ale z 2 strony gdyby to bylo np poronienie to przeciez mialabym jakies bole, no nic jak do jutra nie dostanie okresu to zrobie test i zobaczymy czy za miesiac bede miala miesiaczke najwyzej wybiore sie do lekarza jezeli nie wystapi.

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd
nie no na ulotce jest napisane ze jezeli zapomnisz tabletki to nast dnia bierzesz dwie [w ciagu 24 godz oczywiscie]

Gość kjhgfdsfghjkjhgfd
bardziej chodzilo mi o to czy biorac tabletki i jezeli normalnie dostalam miesiaczke to czy jest mozliwa ciaza skoro teraz jest jej brak