Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achaania1

dylemat

Polecane posty

Gość achaania1

Wlasnie zostalam samotna matka.Synek ma 5 lat.Pracuje na pol etatu.Zostac w UK czy wracac do Polski?Jak myslicie?

Gość Zdeserowa domowa żona
a gdzie mieszkasz w biednym szeregowcu.w ciapackiej dzielnicy.

Gość iceberg
ja zostalam samotna matka z malym dzieckiem w listopadzie zeszlego roku, wracam do PL wkrotce, uznalam ze tak bedzie lepiej dla mnie i dla dziecka, ale kazdego sytuacja jest inna wiec ciezko odpowiedziec nie znajac szczegolow na przyklad czy masz gdzie wrocic czy mozesz liczyc na wsparcie rodziny (nie mowie o wsparciu finansowym ale czy np pomoga zajac sie dzieckiem itp) gdzie pracowalas tutaj i czy mozesz to doswiadczenie wykorzystac szukajac pracy w PL itd itd Ja wracam bo z malym dzieckiem ciezko pogodzic prace na full time i zajmowanie sie wszystkim samemu, a zyc z benefitow nie chce za nic w swiecie

Gość kovhshdg
Nie masz po co wracac.Bedzie ci tu lepiej.Dostaniesz benefity.

Gość taka praawdaa
kochane,rozumiem ze kasa to nie wszystko, ale w polsce nie ma teraz pracy-bardzo ciezko o normalna, chyba ze moze ktos was skromnie utrzymywac po powrocie, to wtedy wracajcie, jak wam zle i tesknicie

Gość cudownie natomiast
moze dostanie benefity, tylko ze nie dla kazdego szczytem marzen jest zycie na benefitach jak masz do czego wracac i tego chcesz to wracaj, sa tacy co w PL radza sobie swietnie, nie kazdy pracuje za 1000 zl, albo uciekal do UK z biedy i syfu

Gość lklkliopopop
kolejna durna prowooo

Gość iceberg
achaania1 Wlasnie zostalam samotna matka.Synek ma 5 lat ten ojciec to sam sie zabral

a nie jak ojciec ma w dupie dziecko to co innego. ja jestem w takiej sytuacji ze nawet gdybysmy sie rozstali to musialabym zostac. takze nawet nie mysle..

Gość iceberg
no to dobrze bo tak powinno byc