Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikdeera

chce oddac psa z powrotem do schroniska.....

Polecane posty

zmieniam im karme co jakis czas, raz ekanube wcinaja, raz purine, teraz maja silver dog bo sklad troche lepszy od tych powyzej do tego dostaja czasem gotowane jajo, olej z ryby, raz w tygodniu ryz z miesem i warzywami Wiec w sumie jedza praktycznie przez caly czas suche Tyle ze te karmy maja wystarczajaca ilosc witamin i protein dla rozwoju psa

Kochana to TY sie gubisz we wlasnych wpisach i piszesz teraz ZUPELNIE CO INNEGO niz na początklu,.Zdecyduj sie najedną wersje a nie sie motacz.Najpiewr piszesz ze kochasz psine, teraz piszesz ze jej nienaiwdzisz, nienawidzisz zwierząt wiec sie zastanów o co tobie chodzi i PRZESTAN SIE MOTAAĆ!!!! Pisze tobie poraz kolejny, nie twoj pies, nie masz obowiązku sie jego tykac, zostaw go w spokoju, to jest tylko i wylacznie twojej mamy psina a ty masz góówno w tym temacie dogadania jesli nic przy psie nie robisz wiec wara od niego i swoich pyskowek na temat psa.Nie tykasz sie jego wiec masz zero dogadania w tym temacie i koniec

Gość ikdeera
TAK SIE NIE DA ZYC,WYCIAGLAM UBRANIA Z PRALKI A TU KUDLY POPLAKALAM SIE JAK JA BEDE CHODZIC W TAKICH UBRANIACH OBLEZIONYCH.... ALE DZIWNE BO JA WCZESNIEJ WYTARLAM W SRODKU PRALKE,I NASTAWILAM 2 RAZY PRALKE ZEBY SIE WYWIROWALA WYCZYSZCILA...WLOZYLAM CIUCHY BEZ KUDEL,A TERAZ KUDLY... B JA MAM UBRANIA BO DOMU,A JAK WYCHODZE TO SIE PRZEBIERAM I NIGDZIE WYJSCIOWYMI UBRANIAMI NIE SIEDZE,DBAM I JESTEM STERYLNA BARDZO.

jestem rowneż wegetarianinem od wielu lat , ale to nie ma nic do rzeczy.Tu nie piszemy o kulinarnych wyczynach tylko jakie autorka ma podescie do zwierzat,ktorych nienawidzi , i mimo ze w ogole psiną sie nie zajmuje to jeszce przywlaszcza sobie prawa do oddania nie swojego psa, do ktorego nawet sie nie zbliża

Gość ikdeera
NIE DOTYKAM PSA,A TU DUPA Z PRALKI KUDLY Z MATKA POROZMAWIAMI ODDA PSA,MUSI!

fubu nie tak drastycznie, dlaczegóżby głupszy?

też jestem wege, może nie z takim podejsciem jak kciuk, ale kurwa jedni jedza inni nie

Gość wielbicielka_piotrusia
kciukiem oddaj, a ja Ci życze, bys poroniła i zmarła w męczarniach. i Niech Cię życię tylko krętą drogą z przeszkodami prowadzi ja wszystko rozumiem, że autorka jest małą kretynką również... ale TAK pisać o kimkolwiek?! z tego co wiem ty kciukiem nie jesteś już durną nastolatką, tylko ''starą krową'' i potrafisz pisać takie pierdolety do kogokolwiek? robisz WSTYD ludziom w swoim wieku!

"TAK SIE NIE DA ZYC,WYCIAGLAM UBRANIA Z PRALKI A TU KUDLY POPLAKALAM SIE " To się zabij. Już, natychmiast. Lepiej dla wszystkich, skoro większych problemów nie masz. Jesteś pierwszym i najbardziej żałosnym przypadkiem jaki zauważyłam wracając na to forum. Idealnie trzymasz jego poziom pustaku :)

Gość lela***
Myslę, że ten topik to prowokacja.

Kciukiem jeśli jesteś wegetarianką to mam prawo uznać się za głupszego względem ciebie. Reszta czyli nie-wegetarianie wypie**alać z tematu. dlaczego uważasz się za głupszego? albo miałbys się za takiego uważać??

Gość julia_polka
ikdeera nie oddawaj do schroniska jak kocham tylko obcinaj kudły u psiego fryzjera. raz na 2 miesiace 50 zł to kosztuje. Tylko w zimie moj ma kudły ale też chodze na podciecie a potem kubraczek.

jaka ja stara?:D życzę i zdania nie zmienie. istoty, ktore mają więcej dobrych uczuć i emocji mają wieksze prawo do egzystowania tu na ziemi. a więcej mają ich zdecydowanie zwierzęta, niż taka szmata, jak autorka, dla którego jak widac powyżej najważniejszy jest nieokłaczony sweter.

PROVOO.Konczciee temat , bo tylko autorke nakrecacie i ma kolejne powody do wymyslania jakis wyimaginowanych histori, wiec nie karmic troola :o T co ona opisuje to juz zachacza o jakes paranoje i nadaje sie an leczenie psychaitryczne.No biedna..poplakala sie bo miala sierc na ubraniu,ohh biedne dziecinka .żaaal.Spadam

Gość ikdeera
ŁADNIE ŻYCZYCIE LUDZIĄ ŚMIERCI NO PIĘKNIE,JA MAM WIELE PROBLEMÓW W TYM DEPRESJE,A WY MNIE JESZCZE DOŁUJECIE;( NIE WIEM TRZEBA BYĆ NIEŹLE STUKNIĘTYM,ŻEBY ŻYCZYĆ KOMUŚ ŚMIERCI. ZADNA PROWAOKACJA,TYLKO MOWIE SZCZERZE ZE KUDLY NA UBRANIACH MNIE WKURZAJA. CHCE JAK NAJLEPIEJ DLA PSA MAMUSKI,NO ALE TAK SIE NIE DA ZYC.JA JESTEM STRASZNIE UPORZADKOWANA DZIEWCZYNA,DENERWUJE MNIE KAZDA MALA DROBNOSTKA,WSZYTSKO MUSI BYC IDEALNIE,A KUDLY PSUJA CALOSC.

Gość ikdeera
JA MIALAM JUZ PROBY SAMOBOJCZE,NIE PSUJCIE MNIE NAPRAWDE. NIE ROBCIE MI PRZYKROSCI,NIE WIECIE ZE JA TO PRZEZYWAM Z WIEKSZA SILA. JA NAPRAWDE BYLAM WKURZONA ZE POWIADZIALAM NA PSA ,SZMATA. NIE CHCIALAM,ALE MNIE DENERWUJA KUDLY I TYLE,NO CO JA NA TO PORADZE,TAKA JUZ JESTEM. ZAWSZE MUSIALAM MIEC BLUZKE POPRASOWANA,NIEPOBRUDZONA,JESTEM NAUCZONA DOBRYCH MANIER MAM NA TYM PUNKCIE BZIKA,TAK NA PUNKCIE CZYSTOSCI.

Gość ikdeera
psujecie ludzi naprawde psychicznie tacy ludzie jak wy niscza ludzi psychicznie....

Gość ghsgahdgh55
taa, w pierwszym poście pisała, że pieska kocha, a teraz , że nienawidzi i że to w ogóle matki pies. i ktoś cię siłą trzyma u mamusi. wyprowadzic sie do własnego mieszkania bez kudłów i po sprawie

Gość ikdeera
NA PUNKCIE CZYSTOŚCI I DOBREGO WYCHOWANIA.*

Whiltierna de Strega 🖐️ dziekuje, jesteś pierwszą osobą, od ... od kiedy tu jestem masz depresję? tymbardziej za łeb i do Wisły, moge Ci pomóc.

nie nakrecajcie autorke durnego tematu.,Sama sie gubi we wlasnych wpisach i ewidentnie mozna wyczytac ze ma problemy z wlasną psychiką i zaburzone emocje.,ktore i tak nie usparwiedliwają jej jakis chorych zachowan.Konczyc ten temat, jak nie bedziecie jej odpisywac to przynajmniej szybciej skonczy tutaj brnąc w swoich "racjach" ,wiec radze zrobic "papa" i wyjsc z tego tematu bo tu ani ladu ani skaldu nie ma w pisach tej znieczulicy ozieblej

Gość ikdeera
JESTESCIE PODLI;/ A JA NIE CHODZE DO KOSCIOLA!JESTESMY ATEISTAMI W RODZINIE!

fubu, zawsze miałam bardzo radykalne. nic nie poradze, tak czuję, że mając do wyboru życie człowieka czy psa, wybrałabym to drugie. zwierzęta od wieki wieków cierpią przez widzimisie ludzi, teraz pora na zmiany, mają przecież takie same prawa jak my.

Gość wielbicielka_piotrusia
kciukiem skoro wierzysz w swoje słowa, że '' istoty, ktore mają więcej dobrych uczuć i emocji mają wieksze prawo do egzystowania tu na ziemi.'' to musisz wiedzieć, że złe życzenia (dobre także zresztą) wracają do życzącego, więc już wkrótce ktoś może znajdzie cię pod płotem ;) ...czego ci nie życzę :) a teraz spadam wyczesywać moje koty, by nie mieć ''okłaczonych'' swetrów :D

Gość ikdeera
NAPRAWDE ZALOSNI TEPI LUDZIE.TYLKO NIC,A POTRAFIA KOGOS OBRAZAC,ZGNOIC.TAK JA TO DOBRZE ROZUMIEM JESTESCIE ANONIMOWI. ALE WEZCIE SOBIE DO SERCA,ZE URAZACIE KOGOS,KTOS PRZEZ Z WAS NAPRAWDE MOZE SIE ZNISZCZYC PSYCHICZNIE,MOZE MIEC JAKIEKOLWIEK ZABURZENIA.JA PODDALAM PYTANIE,A TU SAME WYZYWANIE,ZYCZENIE SMIERCI CO TO WOGOLE MA BYC;/ A PIERWSZY KOMENTARZ TO BYLA PODPUCHA,BO TE KUDLY..CO NIE ZMIENIA JAKIEGOKOLWIEK FAKTU ZE CZUJE WSTRET DO KUDEL