Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikdeera

chce oddac psa z powrotem do schroniska.....

Polecane posty

Gość ikdeera
**Adaa* szajbusko,nie moj pies wiec nie mam zamiaru sprzatac!! co se kurde m\yslic ze ja bede zabierac sobie czzas na psiska,bede czyscila kudly itp. no daj spokoj,moje zycie! nie mam zamiaru sobie zycia truc...

znajdź mu nowy dom. po co pies ma sie z tobą meczyc? on zasluguje na lepsze zycie w domu gdzie nikomu wadzić nie bedzie.

Gość ikdeera
NIE BEDE CZESAC PSA! JA SUKI NIE BIORE NA RECE! NIE BEDE SOBIE TRACIC CZASU! A WOGOLE MNIE MECZY WYCHODZE Z DOMU A TU KUDLY OBRZYDLISTWO JA NIE KARMIE,NIE NAWIDZE ZWIERZAT!

i bodaj byś zdechła, szmato. zycie Ci jeszcze się za to odwdzięczy, oby jak najsurowiej

zmien mu diete, wyczesuj codziennie, dawaj mu tez co jakis czas gotowane jajko na siersc, zapytaj weterynarza o witaminy dla psa widocznie czegos mu brakuje Czym go karmisz?

Gość ikdeera
to i co ;/ ja mam zpiepszone zycie wiec co wam do tego,ata znowu mnie kudlami denrwuje suka jedna. ja nie mam zamiaru tracic czasu na zwierzeta,mam prawo nie lubiec zwierzat;/

Gość ikdeera
LUDZIE WY JESTESCIE NIE NORMALNI!! CHYBA DO JASNEJ CIASNEJ MOWIE WAM ZE NIE CHCE DOTYKAC PSA,NIE NAWIDZE GO,WIEC NIE MAM ZAMIARU GO CZESAC!!! NIECH GO POCZESZE MATKA!!!! JA NIE BEDE SOBE ZATRUWALA ZYCIA PSEM.

Gość ikdeera
TAK SAMO NIE KARMIE GO! MAM PSA W DUPIE ZEGNAM

nie dość, że ścierwo, to jeszcze analfabetka. tymbardziej, powinnaś mieć ukrócone życie, zabierasz tylko powietrze

o co mi chodzi? ze wyzywacz ludzi od najgorszych itp. za wyzywanie od szmat mozna by cie bylo pozwac do sądu. autorka chce oddac psa ktory ja drazni, to ze go wziela jej matka znaczy ze ona ma sie z niechicanym psem uzerac cale zycie? ludzie sie rozwodzą, zostawiaja dzieci... tego nie pochwalam. ale z wyzywaniem ,zyczeniem smierci sobie daj spokój! bo przesadzasz i to ostro.

Gość piasek pustyni
ja mam 2 psy. golden retriever i border collie i tez mnie szlag jasny trafia na kudły....ale wzielam piesy to i konsekwentna jestem. golden ma 7 lat borderka 5, a jak mialam 8 szczeniakow to dopiero sie dzialo, ale kazdemu znalazlam dobry dom i psiaki sa szczesliwe. Co to ma byc, ze odkurzyc Ci sie nie che? No bez przesady!!!! Szkoda mi tylko tej suni

jak twoje kiedys wlasne dziecko zacznie sie slinic i brudnymi lapskami mazac meble i wszystko czego sie dotknie ,przy czym bedziesz musiala babrac sie w gownach aby wytrzec mu obsraną dupe to mam nadziej ze rowneiz do domu dziecka je oddasz :o Kobieto zanim wzielas psa moglas ruszyc mozgiem ,i pomyslec co to jest pies i jakie obowiazki ma sie przy nim.Ludzie coraz bardziej mnie przerazacie wlasną glupotą i nieodpowiedzialnoscią

To ty jesteś szurniętą szajbuska,nie ja!!Szkoda mi w sumie tego twojego psiaka.Moze faktycznie go oddaj,będzie szczęśliwszy.Tylko jak już to rusz dupsko i poszukaj mu nowego domu a nie do schroniska,bo tam nic dobrego go nie czeka.

za takie podejście, nie ma prawa bytu. skoro słabszych od siebie tak traktuje, to strach się bać, jak innych. i zdania nie zmienie, a jak Cię coś uraża, to pomijaj moje wypowiedzi. mam prawo powiedzieć , co myślę, a myslę właśnie tj wyżej napisałam. jestem wegetarianka, więc tymbardziej boli mnie serce.

ja mam goldena i labka, na poczatku tez mialam problemy z ich wlosami, zmienilam im diete, nawet ich nie wyczesuje codziennie i wlosy im nie wypadaja karmicie psa gownem to potem tak macie

Gość ikdeera
LUDZIE NIENORMALNI!!!! TO NIE MOJ PIES,A PIES MATKI!!! JA SPRZATAM W DOMU,NO ALE CZEMU TYLKO JA BEZ PRZESADY......

Gość ikdeera
JA LUDZIE NIE NAWIDZE BACHOROW MAM 19 I NIE CHCE MEZA!! WIEC CO MA PIES DO BACHORA WEZCIE ALE WY TEPI......

Gość vbkjwcklqdmc
ja mam sznaucera miniaturke i nie mam problemu z sierścia bo on ma włosie i wcale nie wypadają, z tym ze trzeba co 1,5 mikesiace chodzic do fryzjera z nim ale to zaden problem :) jedyna rzecz jaka jest uciazliwa jesli chodzi o posiadanie psa to to, ze szkoda mi go zostawiac samego w domu :(

Gość ikdeera
JA NIE KARMIE PSA! JA NIE DOTYKAM PSA! JA NIE INTERESUJE SIE PSEM! JA SPRZATAM W DOMU,ALE WIADOMO NIE CODZIENNIE BO JA TEZ NIE MAM CZASU NA SPRZATANIE!! JA NIE WZIELAM PSA ZE SCHRONISKA! JA NIE KARMIE PSA! JA NIE DOTYKAM PSA! JA NIE INTERESUJE SIE PSEM! JA SPRZATAM W DOMU,ALE WIADOMO NIE CODZIENNIE BO JA TEZ NIE MAM CZASU NA SPRZATANIE!! JA NIE WZIELAM PSA ZE SCHRONISKA! JA NIE KARMIE PSA! JA NIE DOTYKAM PSA! JA NIE INTERESUJE SIE PSEM! JA SPRZATAM W DOMU,ALE WIADOMO NIE CODZIENNIE BO JA TEZ NIE MAM CZASU NA SPRZATANIE!! JA NIE WZIELAM PSA ZE SCHRONISKA!

Jezeli to pies twpjej mamy to nie masz prawa oddać tej pisny, bo nie jest twoja a czy ona cie wkurza czy nie to juz nie ma znaczenia.To jest piesek twojej mamy i koniec a ty sie do niego nawet nie tykaj

Gość piasek pustyni
LADY LOVE a czym karmisz swoje pieski??? Ja jak kupilam goldena to mial chore jelita o czy nie wiedzialam, non stop biegunki mial i to nie byle jakie, zalatwial sie smierdzaca, cuchnąca woda, tez kazdy mowil pozbadz sie klopotu! Smiali sie ze mnie ze dla psa wolowinke i piersi z kurczaka kupuje, mowili ze dzieci tak nie jedza. I co? mialam oddac, bo chory? bo musialam po nocach latac na dwor? pozbyc sie klopotu? No niestety zwierze to nie zabawka. to tak samo jakbym chore dziecko urodzila i co? tez mialabym oddac?

Gość ikdeera
TO NIE MOJ PIES WIEC NIE MAM ZAMIARUGO NIANCZYC! A CO JA BEDE MIALA ZA GLASKANIE PIESKA?TYLKO MARNUJE CZAS! BRZYDZE SIE PSAMI!! WEZCIE LUDZIE JAK COS PISZECIE TO CZYTAJCIE WSZYTSKIE MOJE KOMENTARZE,BO DO KRETYNA,PRZECZYTAJA JEDEN DWA I CIESZA DUPSKIEM,A POTEM PISZA NIEWIADOMO CO.DORADZAJA ZE MAM CZESAC ITP.ALE JA NIE CHCE JEJ CZASAC BRAC NA RECE CHYBA PISZE PO POLSKU LUDZIE........

Gość ikdeera
A TAK WOGLE MNIE TO WKURZA WIEC MUSZE POGADAC Z MAMA NECH ZNAJDZIE JEJ RODZINE...

Gość ikdeera
JESTEM ZALAMANA WSZYSTKO W KUDLACH.....BRZYDZE SIE

Gość ikdeera
CIEKAWE CZY NIE MA TU LUDZI KTORZY BRZYDZA SIE KUDEL NAPEWNO SA.....

Gość adibi
skoro to nie twoj pies to nie masz prawa go oddac. mama biorac psa ze schroniska podpisala papiery adopcyjne na psa, na pewno tez jest w schronisku zaczipowany. nie przyjma ci psa, bo NIE JEST TWOJ I NIE MASZ PRAWA. a swoje zale durne wywal do matki a nie sie na psie debilko bedziesz wyzywac jesli oddasz gdzies psa bez zgody matki to lisz sie z tym ze moze cie podac na policje za znecanie sie nad zwierzetami...