Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikdeera

chce oddac psa z powrotem do schroniska.....

Polecane posty

Gość ikdeera

naprawde,denerwuje sie kocham ja ale wszedzie kudly nie mam sily,a duzo chodze w ciemniejszych kolorach i kudly,nawet jesli nie biore ja na rece i nie glaszcze i mam kudly....w pralce tez kudly coraz wiecej kudel ja wycieram sobie prazlke jak piore i plukam a tu kudly....masakra klebki kudel wszedzie nie chce mi sie sprzatac,nie ma mam sily juz tego sprzatac masakra.......

Gość ikdeera
niestety nie,a sama nie wiem kocham ja jest urocza,taka bialutka,malutka milutka sunia;* ale co z tymi kudlami mecza mnie psychicznie nie mam sily ciagle sciagac tych kudel.....

Bez sensu :o myślałam że wyjeżdżasz do pracy za granicę, albo okazało się że jestes uczulona...ale żeby tak dla własnej wygody bo paniusi sie sprzątać nie chce :o

laska wszedzie widzi kudły, kudły ..kudły... kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły.. kudły ..kudły..

Powoli tracę wiarę w ludzkość... :( Znajdź pieskowi nowy dom, tam pewnie będzie się miał lepiej. I puknij się w głowę, bo biorąc psa do domu wiedziałaś na co się piszesz...

moze sa jakes szampony,odzywki na ta wypadajaca siersc zeby wzmcnic popytaj vet,a nie zeby tak wyrzucac ,bo zabawka sie znudzila

oddaj go, nie ma sensu bys sie meczyła, w imie czego? tylko znajdź mu dobry dom. popytaj u znajomych, rodziny, moze ktos na wieś chciałby psa?

oddaj, a ja Ci życze, bys poroniła i zmarła w męczarniach. i Niech Cię życię tylko krętą drogą z przeszkodami prowadzi

jak mozna oddać zwierzę, bo nie chce się sprzątać tacy nie mają prawa bytu

a co za problem znaleźć nowy lepszy dom? nie mowie o schronisku, ale mozna oddac do zaufanej osoby. widac pies nie jest w domu autorki mile widziany- przez to szczesliwy nie bedzie. niech mu poszuka lepszego domu. mozna to zrobic.

Gość lolaklops23
pewnie z ciebie jedna z tych wariatek, która nie potrafi usiedzieć na tyłku jak w zlewie leży jedna łyżeczka. żal mi takich ludzi, którzy wyznają prymat porządku i wyglądu gratów w mieszkaniu nad posiadaniem żwierzecia- kalectwo po prostu. i odpuść sobie tez lepiej posiadanie dzieci- syfią jeszcze bardziej niz zwierzaki

a kto mówi o prawie. mówie o niej, jako czlowieku, jakim człowieku, zwykłym ścierwem. skoro ją denerwuje bałagan po psie, lepiej w takim razie by tych wstrętnych genów nie powielała i poroniła. przynajmniej bachora też nie odda

Nigdy nie zrozumiem takich podłych ludzi:( Weźmie taki psiaka,pokocha,psina się przywiąże i nagle kudełki przeszkadzają:(;Ech trzeba nie mieć serca.Sama mam psiaka znalezionego nad rzeką w koszyku.Maleńka była i ktoś ja puścił na wodę żeby utonęła.Cudna była,na dodatek cocker spaniel a długim czarnym włosem. Pewnie,ze te włosy to udręka.Ale czeszę ja codziennie,regularnie obcinam u psiego fryzjera i da się żyć.Nigdy nie pomyślałam,żeby ja oddać.Jeździ z nami na wakacje,wszędzie.Odwdzięcza się tą swoja psia miłością tak bardzo,ze aż mnie czasami rozczula.Jest u mnie już 5 lat.Chorowita troszkę,jest po 2 ciężkich operacjach,kosztowały sporą kasę,ale nigdy,przenigdy bym jej nie oddała.Przywiązała się do nas i jestem pewna,że z tęsknoty po oddaniu by zdechła.Po prostu ja kochamy i stała sie członkiem naszej rodziny:)

Gość ikdeera
jestescie pojebani ja kudla nie wziolam do chalpy to matka

Gość ikdeera
ja kurde nie bede sprzatala bo suce.to nie moj pies to pies matki a ja sprzatam pomagam mamie,ale codziennie nie ma czasu na sprzatanie

Gość dddddddd
no nie wierzę... psa się czesze wywłoko , poza tym trzeba było pomyśleć zanim wzięlaś, wiadomo, że ma sierść to będzie liniał pusta pinda

jesteś zjebna idiotko. po huj brałas tego biednego psiaka??? jesteś jebnieta i tyle. bo kudły. było trzeba wczesniej myśleć ty tempa idiotko!

Gość ikdeera
a co to ja kurde jestem!

Gość ikdeera
PORABALO WAS! JA PSA NIE BRALAM DO DOMU!!!!!!!!!!!1 TO MATKA!!!!!!

Gość ikdeera
JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA! JA GO NIE WZIELAM DO DOMU TO MATKA GO ZABRALA!

Gość Stokrotka aa
idz z nia do psiego fryziera albo sama obetnij ja, wiem kudly sa wkurzajace, moja matka ma tekiego glupiego kudlatego kundla i od wiosny sama ja obcina le kudly i tak wszedzie

no dałam ci rade- popytaj po znajomych, rodzinie , na psich forach i szukaj nowego domu.

Gość ale ten pies czuje tak samo
jak ty i my wszzyscy. To też żywe stworzenie, nie można go brać i oddawać, wzieła ją twoja matka, ok, ale to nie zabawka. Weź się za sprzątanie, wyczesuj ją na balkonie/klatce/podwórku to nie będzie tyle sierści. Nie bądź podła.

Gość ikdeera
matka by mnie udusila;/

Biorąc psa,bierzemy na siebie odpowiedzialność za niego.To nie zabawka. Polecam odkurzacz z tzw. dodatkową elektroszczotką.Rewelacyjny jest i szczotka jest przystosowana do zbierania sierści psa.Po drugie,jeżeli pies jest dobrze karmiony i czesany co dwa dni sierści prawie w mieszkaniu nie ma.na początku miałam problem z włosami,ale teraz mimo,że moja sunia ma długa czarna sierść moje mieszkanie jest bez kłaków:) jakbyś kochała tego psa,tak ja piszesz,to nawet przez myśl by Ci nie przeszło,żeby ja oddać z powrotem do piekła jakim jest schronisko:(

Gość :D :D :D ;)
Aleś zapodała topic ;) Taki sam jak o kocie na ciężarnych. Marne prowo.

ale ty walnieta jestes. jesli go matka wzieła a ty z nia mieszkasz to chyba wiedziałas ze go chce wziac . a pozatym mi tez przeszkadzaja takie idiotki jak ty której przeszkadza coś to psu kopa w tyłek i tyle. naprawde nie masz serca ty tempa ździro.