Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszekkk S

pojechalabym na wakacje za granice zarobic troche kasy np. na zbiorach..........

Polecane posty

Gość kwiatuszekkk S

ale nie mam z kim.

Gość ewka dratewwwka
też chcę jechać a skąd jesteś? gdzie chcesz jechać?

Gość kwiatuszekkk S
jestem z podkarpackiego, mam 22 lata jestem studentką. nie wiem gdzie obojętne mi to jest byle by zarobić trochę.

Gość kwiatuszekkk S
moze być anglia, francja... znam angielski w miarę ok, poziom sredniozaawansowany.

Gość Azrael..T
Musisz sie zglosic gdzies,najlepiej do agencji jakiejs:)

Gość sdfgdgfgdgsdf
nie podawaj gg, od pewnego czasu grasuje tu jakiś zboczeniec :O

Gość kwiatuszekkk S
to podac czy nie podac?

Gość gfdsanm
podaj,nie jestemn zadnym zboczencem:P

Gość kwiatuszekkk S
moze tu pogadamy? a Ty skad jestes? chcialabys pojechac? bylaś juz za granicą w podobnej pracy?

Gość kwiatuszekkk S
43042381 to i tak nie jest moj prawdziwy numer, załozyłam na potrzeby kafe nowy :)

Gość pozbadz sie pasozyta
uwazaj na siebie, jesli wybierasz sie zagranice!

Gość kwiatuszekkk S
na razie sie nie wybiaram, chcialabym ale nie mam zadnej kolezanki z ktora moglabym pojechac... a samej mi sie nie widzi.. potrzebuje pieniedzy i nie boje sie ciezkiej pracy.

Gość kwiatuszekkk S
mozna jakas chetna osoba by sie tutaj znalazła i mozna by cos pokombinować razem :)

Gość kwiatuszekkk S
no i temat umiera ;(

Gość kwiatuszekkk S
podałam gg i nikt sie nie odzywa :((

Ja jestem chęęęętna:) Szukam również i nie idzie mi zbyt dobrze, zainteresowanie pracą jest duże..a w ciemno wolałabym nie jechać:)

Gość kwiatuszekkk S
Jasmina, a skad jestes i czy bylas juz za granicą i pracowas sezonowo? Bo ja nie i paspwalo by pojechac z osobą ktora juz wie co i jak :)

Mieszkałam trochę w Mielcu:) teraz okolice Radomia.. a Ty?:) byłam, widziałam..wtedy mi się nie udało,..ale chcę znów spróbować:) Pojechałam rok temu podczas kryzysu pomidorowego i mnie odesłali. Wybieram się tym razem znów do Holandii... Ewentualnie Niemcy.. Tak na początek. Docelowo chcę do Norwegii na dłużej...ale zobaczę. A Ty szukałaś już? Nie pisałaś na wątku o zbiorach w NO?

Z mojego doświadczenia to: 200zł na zakupy przed wyjazdem 100euro ze sobą + na bilet ok. 300 zł (do NL) Tak ze skromnymi funduszami do zapewnionej pracy można spokojnie pojechać... (przez agencję). ok. 4 tys da się odłożyć o ile są nadgodziny

Gość kwiatuszekkk S
ja okolice Rzeszowa. o to chodzi wlasnie ze nigdy nie bylam za granicą i na razie nie szukam bo i tak sama przeciez nie pojade.. :) najchetniej bym się do kogoś dołączyła:) nie chce jechac w ciemno, najlepeij z kims kto wie co i jak :)

Gość kwiatuszekkk S
a Ty piszesz ze wybierasz sie do Holandii? co to za praca? 4 tys czego Euro? za ile tyg pracy? moj znajomy we Francji na zabiorach przywiozl po 2 mc 15 tys zl.

To tak ciężko... Na pewno poznasz kogoś na miejscu :) Albo już będąc na miejscu ściągniesz sobie kogoś.. itd. Parami ciężko wyjechać lub z koleżanką. Przynajmniej ja mam takie wrażenie. Aplikowałaś już do agencji?:) Może uda nam się razem coś znaleźć..

Byłam w Holandii, także mi łatwiej będzie tam. Wiem ja to tam wygląda:) Zresztą, polubiłam ten kraj, ie chciałam wyjeżdżać. Ooo ładna sumka, ale to mężczyzna i pewnie na czarno, na kempingu itd. Wiesz coś więcej? Indywidualnie czy z agencji jechał? 4 tysiące złotych miesięcznie można odłożyć, mieszkając w ładnym pokoiku..i jedząc dobre jedzenie.

Gość kwiatuszekkk S
nie aplikowałam na razie nigdzie, skupiam sie na studiach chce zdac wszystko w terminie i wtedy pomyslec nad wyjazdem...a jaka agencję polecasz?

Gość kwiatuszekkk S
nie znam szczegółów musialabym się dopytać. no a ta praca w Holandii o której piszesz masz juz zalatwioną czy dopiero szukasz agencji?

w sumie to każdą... to nie ma znaczenia, w jednej lepiej w drugiej gorzej... ja byłam z Aldory..

Szukam bez efektów na razie, chcę jeszcze w tym miesiącu wyjechać. Często jest tak, że wyjazd 2-3 dni później, także spoko:D