Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaa

slimex sibutril i tasiemiec

Polecane posty

witam od jak jakiegos czasu przyjmowa艂am kupiony na internecie slimex15i sibutril , po oko艂o 3 tygodniach zauwa偶y艂am w kale bia艂awe pestki jak w og贸rku, mam obawy ze to mo偶e by膰 tasiemiec , czy kt贸ra艣 z was mia艂a co艣 takiego, oczywi艣cie nie jad艂am 偶adnego chleba z pestakami itd od偶ywiam sie zdrowo, jutro ide na badania ale obawiam sie ze w tych nielegalnie kupionych tabletkach moze kryc sie larwa tasiemca, prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale to jej
to co opisa艂as to cz艂ony tasiemca wydala je co jakis czas idz po leki to wczesne stadium jest jeszcze ma艂y ale one potrafia rosnac do kilku metr贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po co wy zazywacie
takie specyfiki z neta niesprawdzone , ja bym sie nie odwazy艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeee tam
Mo偶e i tasiemiec, ale dlaczego uwa偶asz, ze to wina tego specyfiku? Reklamuj膮 to jako srodek hamuj膮cy 艂aknienie, a gdyby艣 mia艂a tasiemca, to by艂aby sytuacja odwrotna chyba - mo偶esz duzo je艣膰, ale i tak nie tyjesz. Mog艂a艣 si臋 wi臋 inaczej zarazic.

Udost臋pnij ten post

d艂ugo sie zastanawia艂am czy zam贸wic slimex15, ale na forach przeczyta艂am tyle pozytywnych opini , kupi艂am te leki u sprawdzonych sprzedawc贸w gdzie mieli same pozytywne opinie, teraz przeszukuje fora i szukam os贸b kt贸re r贸wnie偶 za偶ywa艂y slimex 15 i sibutril , przecie偶 ponoc maja w sk艂adzie sibutramine a nie tasiemca, strasznie teraz 偶a艂uj臋 , to prawda schud艂am na nich 6 kilogram贸w, ale nigdy nie podejrzewa艂am tasiemca tylko czyta艂am ze w sk艂adzie jest sibutramina, dzisiaj by艂am u lekarza da艂a mi zentel i dosta艂am na jutro skierowania na ka艂 ..., je偶eli kt贸ra艣 z was kupywa艂a slimex i sibutril niech tez idzie na badania, bo ja by艂am w szoku jak zobaczy艂am w kale pestki i dalej jestem bo na sama mysl robi mi sie nie dobrze

Udost臋pnij ten post

w inny spos贸b nie mog艂am si臋 zarazi膰 jem zawsze umyte owoce, warzywa, nie mam zwierzat w domu itd a to wszystko w kale zacze艂o pojawiac sie po 3 -4 tygodniach stosowania tych lek贸w, w inny spos贸b naprawde nie mog艂am si臋 zarazic dbam o higiene itd przeciez kupi艂am leki na internecie niesprawdzone i z nienanego 偶r贸d艂a dlaczego wczesniej o tym nie pomysla艂am, mog艂y byc produkowane w chinach czy gdzie indziej na czarny rynek, nie mam gwarancji ze to orginalne leki, mog艂y zawierac larwy tasiemca, bo jak inaczej mog艂am bym sie zarazic, jestem za艂amana i w szoku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a u kogo kupowalas?
a u kogo ku[owalas? niech to b臋dzie ostrzezeniem dla innych

Udost臋pnij ten post

mam nadzieje ze to nie tasiemiec ale od tygodnia przeszukuje internet i po pierwsze kapsu艂ki sproszkowane zawieraj膮 larwy tasiemca bo czyta艂am teraz o tym du偶o, i nie tak jak piszesz 偶e nie mog膮 prze偶yc w pude艂ku i prosz臋 po czytajtroche o kapsu艂kach z larwami tasiemca lub g艂owk膮 tasiemca a potem pisz, to prawda kiedy艣 by艂y bardzo drogie ale znalaz艂am w og艂oszeniach je juz za 150z艂 tzn. ze wcale juz nie s膮 drogie, pozatym znalaz艂am r贸wnie偶 w internecie artyku艂 ze ludzie zamawiali w internecie chi艅skie preparaty odchudzaj膮cy niby ca艂kowicie naturalne roslinne a co si臋 okaza艂o 偶e zawiera艂y larwy tasiemca i kupywali je ca艂kowicie nie艣wiadomie, jutro ide zrobi膰 ka艂 i bede wiedzia艂a jak tylko dostane wyniki to napisz臋, ale skad mo偶esz wiedziec skad pochodza te leki slimex i sibutril i gdzie sa produkowane i co naprawde maj膮 w sk艂adzie, tego nikt nie wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k膮kurenvja
konkurencja sibutrilu?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojj tam m m
od tygodnia widujesz pestki, a dopiero dzis do lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j6dz
ja bym polecia艂a do doktora jak najszybciej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i ?? rok min膮艂 i dalej nie ma wynik贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do doktor odchudzanie - w艂a艣nie si臋 zastanawiam nad zakupem sibutrilu u Doktor odchudzanie masz ju偶 jakie艣 efekty od momenty zakupu tabletek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
baju baju bajjjjjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc123123
Tak wlasnie minal tydzien jestem po 7 tabletkach i jest na prawde super :) Co prawda z tego co wiem to efekt pelny jest po 30 dniach ale juz czuje to co powinno byc. Mam pelno energii i wlasciwie nie chce mi sie w ogole jesc :) Jem tylko po to zeby mi sie nic nie stalo, ale wreszcie przestalam sie opychac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haah niezle rekalmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam sibumax na sprzedaz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
z tasiemcem???? nie tenks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co z jakim tasiemcem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anex 27
Cze艣膰 :) Ja stosowa艂am sibutril 15 w grudniu, schud艂am prawie 8 kg !!! Teraz zastanawiam si臋 nad kolejn膮 30-stk膮 leku :), tylko nie wiem od kogo zam贸wi膰, czy od tego co wcze艣niej, czy od Pani Izy :) Mo偶ecie co艣 doradzi膰?? Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja polecam sibumax bardzo skuteczny kolezanka schudla 15 kg w miesiac ;) mam jeden na sprzedaz moze ktos chetny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sibutril jest slabszy woogole chybba z ttych zamiennikow wszystkich ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bralam od Doktora Odchudzanie i po 30 tabletkach jestem bardzo zadowolona z efektu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwaga !!! Raz doktor odchudzanie przys艂a艂 Natomiast drugi raz juz przesy艂ka nie dotar艂a !!! Uwa偶ajcie na niego !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wioloos
Ja zamowilam sibutril 15 niedawno tabletki juz dotarly ale na razie jeszcze ich nie bralam.. Chcialabym zrzucic 10 do 15 kg.. Myslicie ze w tych tabletkach moze byc tasiemiec ? Troche sie wystraszylam... Kiedys bralam meridie i zelixe i dzialala super.. Myslalam ze trafilam w koncu na dlugo wyszukiwane zamienniki a tu o! XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Paczka od doktora odchudzanie dotarla potwierdzam uczciwosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha doktorek zmienil forum :) ot贸偶 przesy艂ki od niego nie docieraj膮, przejdzcie na podobne forum, aktualne... na biezaco wpisywane s膮 informacj臋 na temat jego uczciwo艣ci. tutaj po roku czasu nagle napisal doktorek komentarz.... ze jest uczciwy . otoz kochani, ktorzy planuja zamowic u niego- doktor nie jest uczciwy, mi paczka nie doszla, z tego co czytam ktos bedzoe sprawe zglaszal na policje. oszukanych jest wiele, w tym ja. nie wierzcie w jego uczciwosc, sam sobie nabija te posty. a i dla jasnosci- nie jestem z konkurencji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w jaki sposob 艂atwo zauwa偶y膰 ze sam pisze komentarze... ? proste- jako jedyny uzywa opisu "Doktor Odchudzanie" wyraznie napisane, z duzych liter tak jak na stronie internetowej- jest zalosnym gnojem ! oszystem, naciaga ludzi na powazne kwoty, zamowi kilka osob dziennie sibu za 180 zl i w miesiac zbija potezna kase ! jest to pranie pieniedzy- predzej czy pozniej zlapia tego dziada, wkoncu trafi na kogos kto sie tym zajmie raz a porzadnie i zniknie z tego forum, bo widze ze na chwile obecna trafial tylko na osoby ktore zostaly oszukane i poprostu odpuszczaly... trafi kosa na kamien ! wsadza go do paki a kase odda panstwu !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego kolejny w膮tek znikn膮艂?????? Z doktoremodchudzanie nie ma kontaktu, nie dzia艂a strona, przesy艂ki oczywi艣cie nie docieraj膮, nie wiem jak inne osoby, ale jutro zg艂aszam spraw臋 na policj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Otrzyma艂am przesy艂k臋, trudno wyda膰 mi jednoznaczn膮 opini臋, mam wiele do zarzucenia je艣li chodzi o czas, czeka艂am prawie 2 tygodnie i z tego co czyta艂am na forach jest to praktyka nagminnie stosowana przez doktora, ale z drugiej strony to chyba teraz jedyne miejsce gdzie tabletki s膮 oryginalne, wi臋c je艣li kto艣 jest cierpliwy to niech zamawia, towar jest na 100% oryginalny.

Udost臋pnij ten post