Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam przeczucie-miałam wizje

w indonezji porwano samolot

Polecane posty

Gość 3424324324
omatko, znowu ty...

Gość 3424324324
to napisz coś więcej z tych wizji, w sumie to ciekawe... :p

Gość 3424324324
a widzisz gdzie to sie stanie? Bo taki uprowadzony samolot raczej zestrzela zanim trafi do celu

Gość Twoje piec minut na Kafe
Minęlo

Gość sdfgsdfgsjlsanbsab cdhsda
pani już dziękujemy 🖐️

gdyby namierzenie samolotu bylo takie latwe to by go znalezli ponoc telefony dzialaja ludzi to co za problem ustalic gdzie sa zalogowane i juz wiadomo co sie stalo sa metody kochani ze samlot nie bedzie wykryty - dzieki temu samoloty tajnych sluzb lataja po naszym niebie i my o tym nie wiemy

ładze Indonezji szukają odrzutowca Superjet 100, który podczas lotu pokazowego nad Dżakartą nagle zniknął z radarów. Do Dżakarty wylecieli już eksperci rosyjskiego Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego. Tymczasem media podają, że choć urwał się kontakt radiowy z maszyną, telefony pasażerów działają, choć nikt ich nie odbiera. To - piszą rosyjskie media - oznacza, iż maszyna nie uległa katastrofie. Donoszą też o tajemniczym wpisie jednej z pasażerek, który miał się ukazać na jednym z portali społecznościowych.

Ratownicy biorą również pod uwagę wersję o uprowadzeniu. Mogłyby wskazywać na to komunikaty internetowe rzekomo jednej z pasażerek Superjeta, która na portalach społecznościowych napisała: "z nami wszystko w porządku, mamy kłopoty z łącznością". Podobno działają również telefony komórkowe dwóch indonezyjskich dziennikarzy znajdujących się na pokładzie, ale nikt ich nie odbiera.

Gość beberte!
dlaczego nie odpisujesz na maile, czekam juz tak długo :(

Gość awqdsw
kurwa, nie strasz! :O

Gość prosiłam cię zo odpowiedź
w sprawie lotów do francji pod koniec maja, czy będa bezpieczne?

nie pod koniec maja moze nie byc mozliwy transport lotniczy w euopie z powodu atakow terrorystycznych lotniska beda zamkniete bo systemy lacznosci i dowodzenia zostana zawirusowane przez terrorystow ktorzy porwa samoloty i zdalnie z powierzchni ziemii przekieruja je na rzadowe budynki w calej europie

Gość 3424324324
jaka karta?

Gość koreczkowa
matko tyle razy pisalas juz na tym forum jakie to wizje masz, ze wszystko sie napewno spelni to kwestia czasu...i ja sie pytam kiedy twoje przepowiednie sie sprawdzily???? dzie te wszystkie katastrofy ktore przewidzialas???? hmm... wkrecasz ludziom ze masz wizje, przeczucia i motasz w glowach ...twoje posty tylko wzbudzaja lek tych ci ci wierza po co to ja pytam ??? dla zabawy ??? slaby zart naprawde

Gość CrK
Lepiej powiedz ściemniaro gdzie ta katastrofa co miała być na południu o 18 a na północy o północy :D

patent jest prosty terrorysci opanuja system gps ktory bedzie pokazywal bledne polozenie samolotów i w rezultacie samoloty nie trafia na lotniska pojedyncze incydenty na malych samolotach ktore spadaja na calym swiecie obecnie a jest ich dziesiatki dziennie - jak poszukacie w necie to zobaczycie ile malych samolotow spada dziennie- sa próba zakłocenia przeplywu danych przez terrorystow w wyniku czego male samoloty ktore maja tylko jeden system zazwyczaj spadaja w poblizu lotnisk

to wszystko jest przed nami to wszystko sie wypelni ja nie p[otrafie tylko podac dokladnej daty i godziny ale o tym tylko szatan i bóg wie jedno jest pewne wizje mam codziennie o tym samym i ukladaja sie w logiczna calosc na koniec kazdej wizji jest informacja - idz i oglos to ludziom niech sie strzega i maja na bacznosci aczkolwiek swiat jakim znaja obecnie wkrótce nie ebdzie juz taki sam